Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pořád samý urážky ,to jsme my Češi. Jana Husa si velice vážím ,byl to vzdělaný hluboce věřící kněz. A říkal pravdu,byl za to zavražděn upálením. Čest jeho památce. Honza
  • Na Zemana přijde více lidí než na Velehrad. Kdo byl Cyril a Metoděj. Zavedli tu sice hlaholici, ale Hus byl daleko významnější. Ten zjednodušil český jazyk a kázal v češtině. Káral hamižnou církev a proto byl také upálen. Následující Husitské hnutí bylo tou nejvýraznější dobou českých dějin. Ukázalo, jak se má jednat se škůdci země a pracujícího lidu.
    • Hus je stále na indexu a do dnes nebyl rehabilitován. Jó katolická církev s jejich miliardami z restitucí co ve skromnosti jim vlastní odmítla uvolnit z toho něco na podvodně, stále koná v rozporu s Husovými slovy. A nejen jeho ale i v rozporu se slovy Ježíše Krista, jehož zneužili a zneužívají stále ku prospěch a hromadění mamonu.
      Peppone - jako obvykle - palec nahoru.
      • *3* *3*
      • To nic nemění na tom že bezvěrec natož komunista nemá žádné právo brát si za vzor
        morálního a hluboce věřícího člověka Jana Husa. KSČ na příkaz SSSR zatkla mučila
        a zavraždila i své vlastní členy jen ve snaze splnit Stalinovu posedlost po krvavejch obětech
        při jeho honu na čarodějnice teda takzvanejch nepřátel.
        Nehledě na to moře popravených a umučených nečlenů ksč.
        Strana která má ruce od krve nemá právo ohánět se Husem!
        • mno, měl by ses taky kouknout, jak zacházejí s lidmi nesouhlasícími s težimem třeba v Anglii, francii, Americe... o těch koncentrákách tam jsi neslyšel, taky o Guantanámu... holt vidíš jen co se ti hodí.
        • Já v Boha určitě nevěřím, ale pokud vy věříte, tak vám nevadí že je to bigamista, protože co řádová sestra - to jeho nevěstka. U nás sice ne, ale třeba v tom vašem USA by mohl za to dostat i trest smrti.
          • *3* *3* *3*
          • No spoustě komunistů kteří tu tak hážou kamenem na Nečase za to že si našel
            jinou partnerku také zdá se nevadí že Lenin ač měl manželku také udržoval milostnej
            vztah s jinou ženou. Jeho žena to věděla a tiše to trpěla dokud jeho konkubína neumřela
            a znovu se pro něj stala jeho jedinou. Dvojí morálku neuznávám. To že se do někoho
            bláznivě zabouchnem a dopustíme se nevěry se může stát každému z nás.
            Nečas není první ani poslední koho tohle potkalo. Takže ač ho rád nemám a mám proti
            němu stovky vejhrad tak za tohle ho rozhodně kamenovat nebudu!
        • Zajisté to zcela omlouvá početnější a hrůznější zločiny církve e její inkvizice.
      • A ani slechu o něm v médiích.
    • Hluboce věřící Jan Hus který nechtěl církev zničit ale pouze jí očistit od zlořádů
      jako je třeba prodávání odpustků nyní jistě tam nahoře po přečtení tvého článku
      s otevřenou pusou žasne.
      Určitě ho nemohlo napadnout že bude vzorem pro komunistu který v Boha nevěří!
    • To jsem zvědav, kdo všechno oslaví památku M.J. Husa. Z katolíků asi žádný.
  • Děkuji nebesům za našeho pana presidenta. Přesně takovýho jsme potřebovali, protože se sami těch lotrů zbavit neumíme. Udělali si zákony šité na svou míru. Po Masarykovi si zase dalšího presidenta můžu vážit.Má rád lidi, rád má svůj národ, jeho národní mentalitu a nehraje si na nic jinějšího než na dobrýho Čecha.
    • pro rorejs - prasident je falesny, ma rad sebe a piti a jak se soudruzi krizovali na Velehrade i ten RUSnok - odporne divadlo
  • UPOCENÁ snaha hájit neobhajitelné někdy až pobaví. Méně již pobaví skutečnost týkající se vynakládání financí na účelové pořízení a provoz "Úřadu dokumentace a vyšetřování zločinů komunismu" při existenci oficiálních vědeckých historických institucí. Brát za bernou minci "výzkumy" účelového udělátka pravice a ohánět se tím, to chce hodně moc slepé víry. Notabene po těch rubačkách kolem toho v poslední době. Bývalí komunisti nepřevlékli kabát, převlékli jej pravičáci před tím převlečení do rudé. Ti, co nám nejvíce za totáče zatápěli, s požehnáním 99,98 voličů jednotné NF, stejně debilně kdysi obhajovali totaliutní prasečiny, jako dnes obhajují podstatně věrtší prasečiny, když je mohou páchat nepřevlečení, v přirozeném jim prostředí. Lidi by se dnes divili, jak ti pravičáci v rudých kabátech nám znepříjemňovali životy. Dnes jim to ovšem jde lépe a podstatně snáze, protože tenkrát jim to nedovolovala oficiální ideologie, takže mnohdy narazili a dál to raději nějakou dobu nezkoušeli. Tohle jsou mé osobní zkušenosti tehdejšího nevoliče a člověka co s nimi měl permanentní problémy. Ale platily pravidla a často významně pomohly, kdežto nyní to je bez pravidel a člověk nemá ánunk co se smí a nesmí. S výjimkou pravičáckých svinstev, které se stále ještě konat mohou a konají, sdělovací prostředky tomu fandí a taky anonymové s tečkou.
    • Souhlasím. Zákony s takzvanými přílepky jsou šité na míru vládním zlodějům, jejich kamarádíčkům a kmotrům. To vše se hodí do krámu zločincům a přisluhovačům pravicových vlád. Pod heslem" Pod svícnem je největší tma" rozkradli republiku a dnes jsou schopni tvrdit, že vše dělali v zájmu lidu. Naše společnost se nedělí jenom na pravičáky a levičáky, ale hlavně na obyčejné lidi a hlupáky a to napříč politickým spektrem. Což se dá doložit komentáři nějakých teček a jim podobným hlupáků.
  • Nechápu proč akci ve Velehradu zaplevenil svou přítomností Kalousek. I takovou akci dokáže znechutit svou přítomností.
  • Letmo jsme nahlédl do "diskuze" a zjišťuji, že tu zůstali kvílet hlavně pravičáčtí šmejdi, obhájci zla. Tak to tu opět opouštím s dovětkem: Zeman je náš osvoboditel a děkujeme, že nás osvobodil od nadvlády koaličních darebáků. Od její poslanecké chátry si pomůžeme sami ve volbách. Volby jsou již dnes noční můrou pro pravičáckou svoloč. Tak si to aspoň tady na těchto stránkách užijte, zanadávejte si, vyzvracejte své urážky a raději moc nepřemýšlejte nad trapným osudem pravice v Čechách. Zařičte si tu proti komančům, jejichž doba přijde, protože jsou očištěni. Protože ten odpad, ti hnusní komančové co přivodili listopad, co přivodili likvidaci nadvlády komančů, ti jsou již v řadách pravice a s úspěchem likvidují pravici a nadvládu pravice.
    Zdař Bůh.
    • Ty bezmozkova vlastizradna luzo,ten Zeman je to samy,jako Pruzinsky.
      DOBYTKU!
      • Už ti zas povolili diskusi? Zase buď sprostý a máš 3 dny utrum!!
  • Vy kteří se necháte vyprovokovat kozomrdem alias tečkou či fleckem, si neuvědomujete že to je provokatér jehož jediná radost je nasírat lidi, když na něj reagujete je bez sebe blahem a kope nožičkama pod stolem, mu vůbec nejde o prezidenta ale o to sledovat jak jse naštvaní a zlí, to je jeho duševní potrava, žije sám rodinu nemá jen tu polorozpadlou barabiznu které říká rodinný domek.Nedělejte mu radost!
  • Pravičáčtí zlodějští zmrdi budou po Zemanovi pořád plivat. Zvolení Zemana je pro lidi u nás nejlepší zpráva za posledních 10 let. *1* *1* *1*
    • Pro lidi? to si děláte legraci?? Takové tupé hovadské ..... jako zeman - to snad už radši Husáka nebo toho komouského komika kokeše Milouše Jakeše. Od těch dvou se dalo aspoň rámcově čekat co jejich "myšlenkový" trast UV KŠC (dnes se směšnou příponou M) vypotí. Toto ožralé hovxado je na stejné úrovni jako neřízená jaderná reakce.
      • Projevuje se nevypočitatelně jako alkoholik.
  • Dobrý pokus anonyma s tečkou ohromovat tendenčně upravenými čísly zločinů, které nemíním obhajovat ani náhodou. Nicméně tím zastanci pravicových darebáctví a lumpáren ničeho nemohou docílit v upoceném zástávání se darebností pravice. Dlužno dodat, že oběti patřící do působnosti pravice, otrokářstvím počínajíc, přes feudalismus pokračujíc a kapitalismem konče, výčtem přesahují oběti uvedené zástánecm zločinců, více než stotisícinásobně, ne-li o řád více.
    Neomlouvá to zločiny uváděné a tendenčně korigované stejně, jako ty neomlouvají nezměřitelně mnohonásobně převyšující zločiny pravice. Prostě takhle to je - a nic se na tom nemůže změnit a nic na tom nezmění ani současní zastánci podlostí a darebáctví koaliční sebranky či kalouska s knížetem.
    • kuku, ta čísla zveřejnil Úřad dokumentace a vyšetřování zločinů komunismu. Celosvětově má komunismus na svědomí nejméně 100 milionů mrtvých! A uvádějí se i čísla dvojnásobná!
      Uvědom si co znamenají pojmy "pravice" a "levice". Ty vznikly ve francouzském konventu ke konci 18. století: napravo seděli ti, co dávali důraz na morálku, čest, právo, chtěli zachovat ze stávajícího systému všechno dobré, odstranit nebo vylepšit to špatné. Nalevo seděli revolucionáři, kteří chtěli všechno zbourat, rozbít, rozebrat, prožrat podle hesla "dnes je dnes a zítra se uvidí". A pak "nějak" vytvořit "něco" nového, ale jak a co to nevěděli. Od té doby se význam těchto pojmů dost posunul.
      Z levičáka se ovšem nestane pravicově smýšlející jedinec tím, že to o sobě říká, musí se ztotožnit s pravicovými názory. Proto ODS není strana pravicová, ale levicová, skrývající se pod pravicovým převlekem.
      Dále evolucionistická a mechanicko materialistická představa z 19.století o vývoji od tzv. prvobytně pospolné společnosti přes otrokářskou, feudální, kapitalistickou, socialistickou až po komunistickou je dávno překonaná. Teorie státu a práva, historie, sociologie klasifikují lidskou společnost podle jiných hledisek. Např. dnes hovoříme ve vyspělém světě o postindustriální informační společnosti.
      Tvrzení, že všechno levicové je dobré a všechno ostatní je pravicové a špatné, vůbec neodpovídá skutečnosti. Nezapomínejme, že i nacismus byla ideologie levicová (NSDAP).
      Nemorální jednání a zločin zůstávají takovými bez ohledu na to jakou ideologií se pachatel ohání.
      Skutečnost, že "bývalí" komunisti jenom převlékli kabát a vydávají se za pravici, ale chovají se stále podle komunistických zvyklostí je nepopiratelná. Však také mnozí tzv. "pravicově" smýšlející jedinci jsou stíháni. Jestli jmenovitě Kalousek nebo kníže se zastávají podlostí a darebáctví, k tomu neznám fakta. Ty jsi možná z policejních a justičních kruhů informován přesněji než já.
      • No, ty jsi ale v hlouposti překonal všechny pitomce na světě. A že to bude úctyhodné číslo !!!
  • To Stop ODS nebo vlastně SPOZ: Páni a později buržoazie se bez církve neobešla. Musela něčím zastrašovat své poddané a otroky. Slibovala ráj a druhý zase strašila peklem, jen aby mohla ovládat davy poddaných. Ale co sama pro ně udělala dobrého? Nic. A myslíte si, že se dostali do pekla? Ne. Protože nic takového nehrozí. Dobře to vědí. Jen oblbují občany a jako pijavice vykořisťují a parazitují na pracujícím lidu.
    • Peppone, lidé od nepaměti věděli, že existuje svět hmotný, který vnímáme svými smysly a svět nehmotný, který se nějakým způsobem projevuje v našem světě hmotném. Existují určité nadčasové, nadhmotné skutečnosti, které ne zcela chápeme, ale které se zde přesto projevují. Lidé si toho byli vždy vědomi, a potřebovali určitá pravidla, určitý řád, jak se chovat, co respektovat a do čeho nezasahovat. A to se jim muselo sdělit přijatelnou formou. Např. učení církve a Bible obsahuje v genesi sdělení o Velkém třesku, při kterém podle dnešní vědy vznikl náš vesmír a jsou tam také jisté informace o struktuře vesmíru. Ovšem v obrazné podobě tak, aby to tehdejší lidé pochopili. Křesťanské Desatero je vlastně morální kodex, pravidla, jejichž dodržování je nezbytné pro zachování a vývoj lidské společnosti. Ale opět se to muselo lidem podat přijatelnou formou, aby to pochopili, formou
      příkazů a zákazů, jako dětem. Nebylo možné jim vysvětlovat proč to tak musí být, protože by to nepochopili, ale prostě museli mít strach z pekla. A že při smrti každý prožívá to co cítili lidé jimž konal dobro nebo jimž ublížil, to potvrzuje i dnešní věda. A možná to je právě to peklo, z něhož není úniku. Dnešní věda také považuje za samozřejmé, že prvotní není hmota, jak se domnívali materialisté v 19.století, ale něco nehmotného, co dokáže fyzika a matematika vyjádřit svým jazykem, ale náš rozum to nechápe, nezbývá nám než tomu "věřit".

      Pokud vytýkáš někomu "oblbování", uvědom si, že to samé dělají komunisti. Ideologie komunismu je zcestná, je v rozporu s poznatky vědy a je to v podstatě náboženství, jak zde už napsal někdo přede mnou. Je to krásná představa "ráje", kde bude všeho dost pro každého a lidé budou "andělé". Ale to pouze mylná představa, k jejímuž uskutečnění rozhodně nelze dospět metodami hlásanými marx-leninismem. Toto učení ostatně tvrdí, že kriteriem správnosti teorie je praxe. A právě praxe ukázala, že teorie je nesprávná, protože uplatňování této ideologie vždy vede k rozvratu, zotročení lidí a k bídě.
      • Teď promluvil sám stvořitel, ÁMEN, spad mi ze srdce kámen, každou větou si odporuješ a hlavně zkus si někdy stoupnout nohama na zem. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit