Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :-) Je krásně faryzejské, když se slaví státní svátek vzniku Československa a to těmi co byli u toho, když se tento společný stát ničil, rozbíjel a to proto, že pro hodně supů bylo málo koryt!!! , ovšem za masáže veřejnoprávních zdělovacích prostředků, masáží instalovaného fašistického rádie SE (hýčkali si tam SS-áka ,masového vraha čechoslováků Nižňanského a další), pučistů-zlodějů, tunelářů, podvodníků, lobistů, katolické cirkve,odklaněčů, lidí napojených na americké, či jiné zpravodajské služby,v té době uschování v OF , později ODS,ODA,ČSSD,KDU-CSL :_))(nyní přeběhnuvší do TOP09,či rozprchnutí po všech ouřadech,soudech různých stupňů, institucích,VŠ,..po celé ČR,kde i takto ovlivňují život občanů ku svému prospěchu a hlavně, aby nebyl čas se věnovat jejich zločinům, které se postupně promlčují, nebo jsou amnestovány Havly, Klausy ,nebo přijaté zákony právě těmito lidmi , vyšetření zločinů brání, nebo ztěžují:-)Položme si otázku je vůbec co oslavovat? a koho?
  • Pan prezident není cvičená opice, může si pozvat koho uzná za vhodné. Všechny ty pomlouvače, co tu uráží hlavu státu, by měli zavřít.
  • Jo, co to bude vlastně Zeman rozdávat? Řád Klementa Gottwalda ?
  • Milošek se opět ukázal = uražená ješitnost...hlavně, že vyznamená Renče...
  • pokřiveným myšlením a hodnotami zničil normální život společnosti v této zemi... stále se mu daří decimovat občany, zejména ty, kteří se dostali do úzkých,aniž by byli podvodníky....a to většinou právě díky této mafiánské demokracii. Je to prostě jednodušší, než konečně došlápnout na exekutorskou chásku a jiné skutečné grázly... vědí proč ne, když z toho teče i nahoru, vyhazování peněz na parazitující skupiny obyvatelstva, neschopnost nastavit fungující systémy v jakémkoli směru. Trestají lidi za to, že se mnozí snaží přežít, oslavují bohaté, dávají je dokonce za vzor ctností, propagují obrovskou lež, že máme všichni stejné životní možnosti....za toto by se mělo zavírat!
  • Putna je mi putna ale vožrala na hradě teda sory stupidní vožrala,protože tech vopilců už tam bylo víc,takže nic nového.Je smutný že neni v zemi České důstojný člověk na prezidenta a musíme mít něco takovýho.Doufam že tam nebude ještě 2 období,a po něm znova Klaus to už by bylo jak u bývalého velkého bratra
    • Dvě období to je 8 let.Zakladní sazba za vraždu.
  • Jo to se to předloni machrovalo a že jako nedojedete na Hrad.A ejhle pikolík.On vás jaksi nikdo nezve.Zeman není žádný myslitel.Ale pokud na postech rektorů sedí takoví ješitní tajtrlici není se co divit.Zatím je to zařízeno tak že je třeba být ke státu loajální.My všichni na vás přispíváme.Vyskakovat můžete až budete charakterní sami.A uživíte se.Zatím jste se zastali velikášsky katolické buzny.Nějakého putny.Frajersky a všichni.Takže tady jsou následky.A plantejte něco o akademických svobodách a demokracii.Pro lidi jste kašpárci v talárku.
    • Tak takovýto blábol může vymyslet jenom buď taková kreatura co sedí dočasně teď na hradě, nebo jeho vrchní řiťolezec a oliziovač ožraleckých hemroidů svého otrokáře soudruh mynář, nebo jim podobné rusofilní NIC.
  • Chapu ,ze nechce pozvat ty dva,nakonec Putna nedela prave cest profesorum,tim im nemam
    na mysli jeho orientaci,ale vzit NECASE sebou do Ciny,tim si Prestiz nijak nevylepsil.
    Cinane neziji na jine Planete a cist take umi....
  • Panu prezidentovi se nedivím,stačí vzpomenout úrovně plzeňských práv ! Tito sebestřední lidé asi nechápou,že prezident zvolený národem stojí výše než oni.Oba uvedené případy nepozvání mají jasné a pádné příčiny,sprosťáci by neměli nikde reprezentovat.
    • ja ho nevolil a soudruh prezident používal hodně lživou kampaň a vše je zapomenuto .Soudruhu Mynaři už máš prověrku?,jo ty jí máš ale od KGB!
      • Blbečku
        • Mynáři nepiš do diskuze
  • Nevím který hňup tuto informaci předal médiím, ale pokud by to byla pravda, tak Zeman opravdu propadl svému egu a ješitnost Napoleona je proti němu nula. Ignorací si vynutit autoritu je opravdu blbý nápad některého z jeho poradců. Úroveň poradců na škále školního hodnocení lze vyjádřit pouze - nedostatečný.
    • Samozřejmě že je to pravda, vždyť to veřejně potvrdil i ten jeho vrchní řiťolezec - soudruh mlynář. Vy ste snad čeakala od takové pochybné existnce něco jiného než další sebestřednou podlost???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit