Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zeman je pokrytec. Červíček řekl že pokud soud očistí Lessyho a vrátí ho do funkce
    tak sám rezignuje. Nyní se mu odcházet od ikorýtka nechce a čeká jaké náhradní
    korýtko mu předá Zemanův soudruh Pecina.
    • No já si spíš myslím, že jej přijal , aby se dozvěděl obě verze. Informace jsou holt in formace.... Nevíte náhodou někdo, pod koho spadají ti co se zaobírají .. tgto co zabásli i Ratha. Nemůžu najít kam a pod koho ti kukláči patří. ale v případě že pod policejního prezidenta, tak v té době tam seděl Lessy. Červíček nastoupil až v létě??? Docela mne to zajímá... ale co pod koho patří se najít nedá
  • Zeman si zakládá na jediném . Být vždy nevypočitatelný a zásadně udělat něco nečekaného . Takhle se ale politika dělat nedá . Dere se mi přirovnání " vrtošivý stařík " .
    • Odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil! *2* *2*
  • Zeman vůbec netuší, co se děje! Do katovské mučírny s ním"
  • Cervicku Cervicku - jeste vetsi krivaku nez se cekalo.Sice mas sbaleno jak se vsude naparujes ale copak dospeli chlapi chodi zalovat a vybrecet se dokonce na Hrad?Vis sam ze tady presidentsky neni v bezvyhradne oblibe.A ty jednou presidentem nebudes.A nekolik let si bude cetnictvo ukazovat - tak to je ten Cervicek Zalovnicek.No nevim co bys rikal Saint Tropez.Tam by jsi rozhodne zapadl.Ty nas HUJERE.
  • Tak v tomto jsem s panem prezidentem v rozporu.Lessy byl nespravedlivě odvolám ubožákem Kubicem a Nečasovou vládou,protože začal řešit jejich špinavé intriky a Červíčka si tam po odvolání Lessyho dosadili.Jestliýe se prokazalo,že je Lessy neviny a Červiček byl dosazen neoprávněně,tak co tady řešit,Červíček kdyby měl charakter,tak by odeěel sám a měl by se začít za ty nespravedlnosti co zde nastolil konečně žešit Kubice a ty jeho proslulé kauzy.Ten by měl táhnout od policie,protože špiní jeji jméno.
  • Ať žije náš ožralec! Ten s nima zase ale vyjebal, co?
  • Je chyba Zemana, že Červíčka na hradě přijímá, protože je jasné, že Červíček se tam šel vybrečet. Kdyby byl slušný tak nebude žebrat o přijetí u presidenta republiky. Na místo policejního presidenta se Červíček dostal velice nestandartním způsobem díky křivákovi Kubicemu a velký podíl na vykonstruované kauze Lessy mají i pánove z GIBSu. Pracují systémem jako pracovala inspekce ministra vnitra za minulého režimu. Chyba ministra Peciny je ta, že prošel návrh aby Červíček dostal generála. Co udělal asi mimořádného, že stabilizoval policiij jsou obyčejné kecy jeho několika podřízených a novinářů, kteří do práce policie nevidí. NIc mimořádného pro policii na současném místě ani před tím na místě ředitele Krajského ředitelství hl.m. Prahy PČR neudělal. Pouze udržoval velmi blízké a důvěrné kontakty s členy ODS.
  • Je fakt ze za Cervicka situace v PCR vyrazne stabilizovala.Kdyz se peclive zameta pod koberec tak problemy nejsou.To treba jedno dustojnicke policejni pako zavedlo skupinu hajzliku v BMW do chranene krajine oblasti.Dostali smesnou jakozepokutu a to pako resi policajti ve sluzebni linii.Jasne ze do ztacena.Jestli nebylo lepsi takove frajery rovnou na miste vyliskat a byl by klid a pedagogicke reseni.Takze takovy je tenhle Cervicek zklidnovac policie.
  • Je hezké, že to ožralé cosi z hradu podpořilo generála Červíčka!
  • To bude patová situace pro minista a je jedno, kterého

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit