Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Schwarzenberg ve vládě i ve sněmovně hlasoval pro věci, s nimiž by slušný politik nemohl souhlasit – asociální reformy z Drábkovy dílny, odírání občanů zvyšováním daní podle Kalouska, snižování důchodů a zároveň současné přilepšení politikům, zlodějsky připravené církevní restituce... a nehnul ani prstem, když vláda odstranila policejního prezidenta, který si dovolil šťourat v kauzách ministra Kalouska...
    • Pozdě; už jsme se tady usnesli, že budeme volit Karla.
  • ...dementní dědek "Schlafenberg", včera konečně přiznal o co mu jde, když řekl, že dekrety prezidenta Beneše jsou n e p l a t n é!
    Toto si ten Němec dovolil říci!.
    Přitom zákony prezidenta Beneše jsou zakotveny v právním pořádku ČR. Toto zrádné, cizácké kníže je n e v o l i t e l n é!!
    • Viděl jsi vůbec někdy ty dekrety, víš jak vznikly, četl jsi je a víš jaký mají právní charakter? Zjevně vůbec ne, jenom tady plácáš nesmysly.
    • Ty seš asi taky rasově čistej Čech, že?
  • Byl bych rád, kdyby se tato diskuse vedla korektně
    • A vo vo vo tom to je soudruhu rudej ožralo. Tak už se konečně seber a táni kam patříš - do pr.....le, pako jedno uslintaný ožralý nechutně slizký.
    • Čest, Miloši. Tak Tebe bych tady nečekal, kamaráde. Ale kolegové mi pověděli, že ses dal i na internetovou kampaň. No, nečekal jsem , že se až tak poctivě budeš účastnít diskuzí. Na kterých stránkách ještě diskutuješ? Rád Ti vypomůžu. S póvlem a inteligentama si taky dokážu poradit:-) tak, čest Slávek
    • Je tady málo rasově čistých Čechů, nejde to.
  • Knížepán. Jednou kandiduje za ODA pak je za stranu zelenou členem korupční vládní partičky M. Topolánka a nyní jako předseda TOP 09 se s úsměvem dívá jak se rebelům ze strany ODS dává tučné korýtko v dozorčích radách s platem kolem 500 000 kč měsíčně.
    Takže kupování poslanců nebo korýtka za jejich umlčení. Miliony pro Dobešovu straničku kterou mu za podporu dává jeho podřízený Kalousek ze státní pokladny nebo angažmá po boku pana Čunka který také zázračně zbohatl ani není schopen říct jak *1* *1* .
    Toto vše nevadí panu knížeti a naopak všechen ten bordel podporuje.
    A toto má bejt vzor morálky a šlechtické cti? *1* *1* *1*
    Hlas pro Karla je hlasem pro všechno co spáchala tato i dřívější pravicová vláda.
    • Knížepán :
      Když má zaznít zpěv, začnu zpívat,
      libě zní, loutna má, nebeská.
      Kdo má hudbu rád, zvolá VIVAT!,
      nevěsta nadšeně zatleská.
      K lásce jistě patří píseň něžná,
      do bitvy jdu ovšem s trumpetou.
      Až se z moji MAŠÉR stane kněžna,
      bude z nás BELKANTO DUETO.
      Dávno ctím krásu a umění,to ať má MADMAZEL ocení.Mordyjé čase s ní ocení samááááááááááááááááááááá?!?!?!?!?!?!?!?
  • Kdo volí knížete, volí Kalouska!


    Schwarzenberg Kalouska neustále omlouvá a kryje. A je jasné, že pokud se dostane na Hrad, Kalousek tam bude také. Ostatně to sám přiznal, když v televizi řekl, že o složení bankovní rady by se s ním radil. A Kalousek je nejhorší z celé současné vlády, která je zase nejhorší v posledních dvaceti letech!
    • No právě, proto volím knížete!
  • Kníže podepsal církevní restituce i další asociální zákony této vlády!


    Schwarzenberg je spojený se spoustou průšvihů: Ve vládě zvednul ruku pro snížení důchodů, pro zvýšení daní, pro zrušení základní slevy na dani z příjmu fyzických osob pro důchodce, pro Evropský stabilizační mechanismus, který nás zavazuje vyplatit Bruselu 350 miliard v okamžiku přijetí eura, církevní restituce, stejně jako předtím v Senátu pro americkou radarovou základnu v Brdech, či svou nepřítomností umožnil přijmout povolenky pro ČEZ nebo privatizaci letiště Ruzyně.
  • Kalousek je tajným vládcem naší země. Ovládá finance už řadu let. Je paradoxem že ho měla v koaliční vládě i soc. dem která proti němu vede kampaně protestu.
    Jednou tento pán buduje sociální stát se socanama a podruhé bez mrknutí oka buduje tržně podnikatelskou zlodějnu s ODS. *1* *1*
    Nejhorší je že zatímco mnoho spoluobčanů se díky nezaměstnanosti nebo měsíční almužně ( platu) dostává do existenčních problému a hrozba exekutorů a krachu jim klepe na dveře tak na druhé straně se odpouští a umořuje dluh podnikatelů. Ti zneužívaj dotace a tzv. služební auta internet mobil používaj pro čistě soukromej účel.
    Takže tato vláda se řídí heslem Jánošíka ale v obráceném gardu bohatejm dává chudejm bere.
    A kníže jako nadřízený straník páně Kalouska je za tuto asociální prasárnu plně spoluzodpovědný a na vládě všechny ty kroky schvaluje.
    Nechápu teda že se tu najde tak mnoho hloupejch lidí kteří nadávaj na Kalouska a jaksi nechápou že ten usměvavej ospalej strejda je stejný gauner.
    • Karlíku, Karlíku, dobrá kaše na mlíku. Ještě lepší na smetaně, tu však Karlík nedostane. Ahoj Karlíku, kurvvva chlape! Díky za hlas! Jedině rasově čisté Česko zvítězí. tvůj Miloš!
  • Aby mohl kníže v Česku restituovat, musel i uplácet, což ministr později sám přiznal. „Nechme to být. Nešlo o nic velikého. Ale jiná cesta prostě nebyla. Bylo to k uzoufání. A po dvou letech, kdy se všechno zablokovalo... Nebyl to přímý úplatek, šlo řekněme o jistou protislužbu. V té době jsem ještě vůbec nebyl v politice. Dodnes z toho mám špatné svědomí,“ řekl v roce 2010 v rozhovoru pro MF Dnes o svých zkušenostech z 90. let. A to má být morální autorita pro celou zemi! A ještě je tu případ úředníka „jeho“ ministerstva zahraničí! Jakub Klouzal, který upozornil v létě 2010 Schwarzenberga na podezřelé zakázky na nákup počítačových sítí, nakonec sám přišel o místo a kníže s tím nic neudělal!
  • Je s podivem, kolik lidí stále kouká do zpětného zrcátka a nevnímá, co se děje za předním sklem. A už vůbec se nedívá do dáli, co na ně čeká. Hrozí se Zemanovy hrubosti (minulé, současné u budoucí) a vůbec jim nedochází (a zdá se nevadí), že volbou Schwarzenberga jen legitimizují minulou, současnou i budoucí hrubost a aroganci Miroslava Kalouska (Nečase, Drábka a všech těch Bémů, Drobilů, Dalíků, Stanjurů, Gazdíků atd. atd.), celé té party, jejíž zásluhou umírá tento stát. Zeman zajisté není žádná výhra, ale kdo ho slyšel mluvit a pochopil, co říká, nemůže popřít, že na rozdíl od svého oponenta nabízí naději na změnu. Schwarzenberg sice o změně mluví, ale nehodlá se v tom směru nijak angažovat. Zeman svou aktivitou, plebejstvím, způsobem mluvy nás bude dozajista iritovat, ale aspoň rozčeří hladinu zatuchlého rybníka. Jeho oponent hodlá naopak pokračovat v neviditelnosti svého současného angažmá v čele naší zahraniční politiky.
  • Lidi, nebuďte omezenci! Nevolte cizáka. Celá Morava u nás u Olomóca volí Zemana. Já su taky zemanovec. Vlastním staré grunt, které moji předci na konci štyricátých let převzal po kulakovi. A já nechcu, abi se tu k moci dostal cizák, které kurvvva neumí česky ani číst ani psat. Už ste zapoměli, co só rakušáci zač!!!! Volte Čecha! Volte národovce! Volte Zemana! OPryč s cizáky a přivandrovalcy" Kdo seje vítr sklízí bórku, jak říkali naši moudří předci!!! Volte Zemana! Bude dobře!!
    • Vy máte grunt po kulakovi? A kolik hektarů?
      • Chalupu nám dali roku 1949. Pré to bylo po nejakém kulakovi. Kulaci to byly névětší sviňáci v tomto státě. Pré horší než němci, říkala nám naša mama. Proto všecí sa musíme dat dohromady a nevolit cizáka knížáka. Zeman na hradě si už s tema kulakama poradí!
        • A vaše máma byla ta komoušská kur-x-va co ji pojebal loupežný vrah gottwald, či nějaká jiná rudá čub-x-ka?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit