Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vytažení vrbětické kauzy na světlo znovu po sedmi letech jalového vyšetřování mělo jen překrýt velký průšvih americké CIA v Bělorusku. Ruskými a běloruskými tajnými službami byli pochytáni spiklenci CIA, kteří se chystali zabít Lukašenka a k tomu je to všechno podloženo obrazovými a zvukovými materiály a důkazy. BIS spolu s českými politickými marionetami USA udělali Američanům užitečné id*oty a sami sobě medvědí službu. Že se ČR nechala v táhnou do falešné zpravodajské hry CIA, z toho budeme mít ještě takovou ostudu a mnoho ekonomických škod. Být přehnaně servilní k zaoceánskému spojenci se nevyplácí. 

    • O tom také Zacharová mluvila, když řekla, že Češi ani neví , co rozpoutali a do čeho se namočili a že za to ponesou následky. Všichni tady v ČR si mysleli, že mluvila o vzájemném vyhošťování diplomatů, ale ona už mluvila o Bělorusku a agentech CIA s vazbami i na BIS a ČR. Až ti dva CIA agenti s pupkama všechno vyklopí, tak to bude poprask pro politickou scénu v ČR. A opět to Zeman nádherně naznačil ve svém projevu. Škoda jen, že se nezmínil o Bělorusku, to by teprve opozice řinčela.

      • Už to vyklopili. Za tou zpackanou akcí CIA proti Lukašenkovi stál přímo Bidenův poradce Michael Carpenter. Píšou o tom média v Rusku, Bělorusku i jinde ve světě. Akorát západní média i média u nás povinně mlčí jako zařezaná.

        • vanhorne

          "povinně mlčí jako zařezaná."                                                       https://www.voanews.com/europe/russia-arrests-two-alleged-belarus-coup-plotters

          Jo, Lukashenko hledal a nasel,  Zeman hledal ale nanasel, nebo nechtel?

          Lukashenko told Belarusian television Saturday that investigators found evidence of foreign involvement in the alleged plot, "most likely the FBI, the CIA."

  • Tak ona "opozice" radši věří na pohádky které vyřešil někdo bez důkazů ale za to je "důvěryhodný" s jasným cílem komu to prospěje žít ve lži snad ne !

  • Ať žije prezident Zeman. Myslím, že všichni zde na diskuzi podpoříte mojí výzvu.

    • Kromě asi dvou.

    • 👎🤮

      • Teď jsi mne úplně umlátil  těmi tvými argumenty.

        • Vidím, že vám stačí málo k radosti...

  • Koukám, že projev pana prezidenta Zemana zvedl stavidla nenávisti u velké části populace. 

    Příznivci dezinformační platformy Bellingcat, naší BIS a ČT by očekávali jednohlasné skandované tleskání jako v Severní Korei. Tolik to nenávidí tolik by to rádi dosáhli.

    Každý, kdo freneticky netleská - je okamžitě nepřítel a je třeba ho co nejvíce urazit!!!

    Ať by řekl pan Zeman cokoliv, vždycky by to bylo totiž špatně. Společnost - to jsou ti dobří - pan Vystrčil, pan Fischer, paní Němcová a potom ti zlí - tedy ostatní, kteří by rádi důkazy. Jak to, že nevěří na první cuknutí!? Jsou to bolševici a potvory šupinaté!!!!

    Osobně si dovolím ten komfort a nebudu ani freneticky tleskat akci CIA, ani možné akci GRU. Jsem asi bolševik a potvora šupinatá, ale rád bych si počkal na důkazy. 

    Pokud tedy nějaké jsou. Válku v Íráku také rozpoutali zachránci civilizace na základě vědomých lží. Ale o tom se u nás asi mluvit nesmí? 

  • A je to tu: Předpokládal jsem, že k tomu dojde. Rusko dnes obvinilo ČR, že skladovalo zakázanou munici ve Vrběticích. Bohužel i Zeman potvrdil, že jsou důkazy o tom, že ji koupil bulharský obchodník se smrtí, který ji prodával na Ukrajinu pro boj proti východním ukrajincům. Pokud se navíc prokáže, že končila i u IS v Sýrii, tak má ČR mezinárodní problém a může být obviněna z podpory teroristů IS. A to by bylo pro ČR ostuda všech ostud. Pokud o tom Rusové mají důkazy, tak je dříve či později předloží. To bude dalčí políček naší politické reprezentaci nebo spíše přímo rána pěstí mezi oči.

  • Jak jsme na tom s americkou propagandou v České republice?

    Na našem území je působení americké propagandy ještě efektivnější, protože ji pomáhá šířit celá řada hloupích lidí, kteří to dělají zdarma, jen za společenské uznání. Za to, že se s nimi někdo baví, že někam patří nebo že se za ně někdo přimluví u exekutora. Protože na šíření USA toxických obsahů se podílí velké množství lidí, kteří mají problémy s exekucemi nebo ztrátou svého sociálního statusu. Většina je z tak zvaného demobloku.

  • Nechápu, proč se hromada lidí čertí! Zeman si nechal vypracovat posudek k dané situaci a tlumočil přesně to, co si každý rozumný člověk myslí! Všichni vyřvávají, ale ani sněmovně nikdo nepředložil důkazy ač o to žádala! Dělat mezinárodní vztahy na urovni jedna paní povídala je trochu mimo mísu....


  • Doufám, že ti co vypustili lež o Vrběticích dostanou hodně vysoké tresty a nejlépe doživotí bez možnosti propuštění. Prezident zopakoval jen to co je známo, proto ho neurážejte. Urážet můžete vládu, která ty informace vypustila.

    • Jj - trvalo mu týden, aby nakonec řekl, to co už víme...

      A řekl to tak, aby nepopudil Kreml proti sobě...

      Alibismus...

      • Ale ono se nic nového nestalo, nebo podle tebe to máme vyhlásit válku , protože to někdo řekl??? Buď normální!!!

        • Právě proto, že se nic nového nestalo, nemusel hradní čekat přes týden se svym " projevem"...

          Měl reagovat daleko dřív...

          To by bylo normální...

          • třeba by se našla nějaká složka z  MAN STB v tisíckrát prohledaném archivu na níž by bylo razítko pošty kdesi v Moskvě s datem 4/2021 , stejně jako u kradeče Peru propisek.

          • Jako třeba p. Pekarová? Ta by už minulý týden v sobotu nejraději vyhlašovala RF válku. Nebo jako p. Vystrčil, který chce vypovědět s RF smlouvu o přátelství? Asi by chtěl smlouvu o nepřátelství. Takhle se diplomacie opravdu nedělá, je to banda neschopných, nepotřebují žádné důkazy, jsou přesvědčeni.

  • Moji zpravodajci mi dodali zprávu, že terorismus dvou agentů je pravdivý. Nejednalo se ovšem o ruské agenty, nýbrž o americké agenty. A nejednalo se o muniční sklad ve Vrběticích ale přípravu zavraždění běloruského prezidenta. Tento akt teroru a vměšování do záležitostí cizího státu je naprosto nepřijatelný. Naše vláda musí okamžitě vyhostit 18 amerických vyslanců, poněvadž si nemůžeme dovolit nechat působit uvnitř státu zločinné americké agenty, kteří jsou schopni zavraždit prezidenta jakékoli cizí země jen na pokyn Washingtonu.

  • TheGGG

    naprosto normální zhodnocení situace ze strany Zemana, ale kavárenští vlastizrádci jsou vzteky bez sebe, ti by si nejraději hráli na válku s ruskem i bez důkazů. No že pár klaunů má notičky od CIA neznamená, že se z toho celá ČR popo....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit