Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Alino, máš IQ alespoň 80?
  • Že naši volynští Češi bojovali na východní frontě? Kde to žijete? I když je to pravda, tak ten, kdo tam bojoval, je přece komunistický hajzlík. Tak to nyní je. Teď nám vnucují pravdu, že východní fronta prakticky nebyla a válku vyhrály USA. Když to na Ukrajině USA spolu s naším Kárlem a Štětinou, Kocábem a dalšími rozjeli, tak by měli tyto volyňáky finančně podpořit. Už si nahrabali dost.
  • Gesto z Hradu převeliké! Ale je to snad Zeman kdo si utrhne od huby a dá na talířek přivandrovalcovi? S právě takovými je neblahá zkušenost.Než se to otrká tak se to chová slušně.Ovšem pak vklouzne do systému a začne královsky proplouvat.Na úkor nás všech.Máme s novýmy rusáky svoje zkušenost.Ostatně pár už jich studuje nově v Olomouci na universitě.Prostě stát udělal gesto a šmejdi z Ukrajiny už za 13 000,- kapesného se potulují po Olomouci.Stát hradí školné a všechna pojištění.Takže o co víc já zaplatím na dani a DPH o to se tady banda bude mít lépe.Tak to by kluci v Praze nešlo!
  • Raději tu budu mít tisíce "našich", slovanských přistěhovalců z celého světa, Rusy nevyjímaje.., než mít za souseda někoho, kdo mě bude zdravit každé "ráno", což je vlastně skoro poledne..co čumíš týý pýčo, naval dávfkyi tíý kokoté, čuráákůů, fašíssto, buzeranté, rassýsto, nebo dokonce slyšet z našich "radnic" každý den po vyjití slunce, což je klidně i v 5hod ráno "musulmanský budíček i s rozcvičkou" či trpět jinou nepřínosnou svoloč, proti které se každý bojí oficiálně kváknout, ale jak jde o "naše lidi" ať už jsou odkudkoliv...tak se míní všichni "vlastenecky posrat" ve snaze je tu nemít, ale u jiných.. zbaběle akorát drží hubu a krok v rámci "rasové korektnosti a sociálního smíru" . Právě to je příčina proč si s námi od samého, historického počátku kdejaký počmáraný a nasmrděný čuran už staletí, včetně naší "restituční" církve vytírají doslova "prdel" v rámci rozděluj a panuj, protože se zrazujeme, neumíme být a držet pospolu a tudíž být velmi až nebezpečně silní proti těmto.. a oni si toho byli a jsou také po staletí stále sakra vědomi a rozeštvávali nás a stále to jak jde vidět úspěšně dělají...Kdybychom drželi při sobě, tak bychom dnes byli tak neskutečně obrovskou silou v Evropě, jak početně, územně, surovinově, soběstačně a jako světově tržní prostor i vojensky, že bychom mohli mít za svoji državu-(což není ruské, ale původem staroslovanské slovo) v podstatě cokoliv a kohokoliv na co a na koho bychom si jen ukázali prstem a ani ti cikáni i jiná svoloč by se sem nedostali natož, aby je tu někdo jako parazity velmi dobře a poslušně živil na úkor většiny a ani by si s námi v celé Evropě nikdo nedovolil vytírat si doslova a prdel, protože to by taky mohlo být to poslední co by ve svém životě udělal a Evropa a nejen ona by nás musela sakra dobře brát na vědomí jako partnera a ne jako svého poníženého vazala i ti musulmani by se museli sakra držet zpátky, pokud by se sem tedy vůbec normálně mimo obchodování dostali..
  • Takže shrnuto.Je třeba zájemce o dlouhodobé parazitování na ČR informovat a to s předstihem že tady nejsou vítáni.Jejich snaha se tady vetřít není náš problém.Jedině: že tady přítomní permanentní humanisté se na ně budou skládat.A budou jim platit pobyt živobytí i ty důchody.Ale jinak nám prostě nemůže stát jen tak sebrat státní peníze a vehementně je nastrkat do přivandrovalců.Jenom pro to že si to ten na Hradě přeje.
  • A proč ti Volyňáci zůstali na Ukrajině a neodstěhovali se už dávno do Česka, když to jsou "Češi"?

    Konfident StB Milosh Bubble Bum zřejmě dělá Putinovi za flašku vodky poskoka.

    Seznam konfidentů StB:
    Protokol registrace svazků agenturního a kontrarozvědného rozpracování:
    Zaveden dne 22. 11.1983. Registrující útvar: Statisticko evidenční odbor FMV.
    Registrační číslo: 27296. Krycí jméno: MAN
    Příjmení (název): Zeman Jméno: Miloš Datum narození: 28. 09. 1944.
    Svazek zničen 5. 12. 1989
  • Neváženej politickéj ksindle napříč politickým spektrem pro vlastní občany nemáte na penze, či penze jsou tak malé a do budoucna ještě menší, zvyšování věku odchodu do důchodu vám vymyslet také šlo velice jednoduše. Ptám se a jako daň poplatník mám nato právo, jak bude vypočtena penze volyňským čechům, když zde neodpracovali ani jeden den, bude to z průměrného platu na který 3/4 čechů za celoživotní práci nedosáhnou, nebo volynští češi dostanou pouze dávky v hmotné nouzi? Děláte z vlastních občanů dementy pracující pro vás za 60-80 kč/hod. Chováte se žido-macešsky vůči vlastním občanům, ale gesta umíte velice dobře. Zde se zastávám rodičů a prarodičů, které tímto krokem diskriminujete, prasata politicko-hulvátská.
  • Takže všichni nedobrovolně i dobrovolně přispíváme do systému.A najednou se tady chce vetnout smečka darmožhroutů kteří by chtěli bydlení praci jinak peníze a samozřejmě důchody.Do systému nevložili nic.
  • Volyňští Češi tvořili významnou etnickou skupinu v 1. československém armádním sboru Ludvíka Svobody. Bojovali za svoji vzdálenou vlast Československo. Byli to velcí hrdinové.
    Čest a sláva jim.

    Tehdy se nám hodili. Nyní je hodíme přes palubu? To se nedělá v civilizované společnosti, kam se doufám aspoň trochu počítáme.

    Jinak pan prezident Zeman si zaslouží naši velkou úctu, jak se postavil fašistickým válečným štváčům z NATO při summitu ve Walesu.

    Jsem na něho, na pana premiera Sobotku hrdý, že spolu s panem Ficem a Orbánem tvoří určitou protiválečnou koalici malých velikostí, ale velkých duchem středoevropských zemí.
  • Tak nemá furt chlastat a tupě kecat. Jinak je to jen alkoholik, co v absťáku plácá hovadiny. *12*
  • Nesouhlasim!!! A doplňuji - tupého, líného a vychcaného vraha zápotockého. *1*
  • Alino, běžte si dát "dvacet" a pak se znovu přihlaste. Ale "ráno je lepší večera".
  • Uí uí uí. My si jen tak chrochtáme *1* *1* *1*
  • Prezident - alkoholik - volenej "lidem" *12*
  • Bože Snajpře, ten blábol, to Vy sám ? Ač jsem se snažil, co to šlo, nedočetl jsem ... a šel jsem si dát panáka. BECHEROVKY. Po třech měsících, ale jinak to opravdu nešlo strávit ! Asi si půjdu dát ještě jednoho ...
  • To víte, co jste si zvolil, tak to musíte poslouchat *14*
  • Naprostý souhlas.
  • A co na to naši fašouni z KSČM?
  • jaktože volyňští chtějí z té demokratické,západem podporované a opěvované ukrajiny pryč?proč?odpovím si sám,protože tam vládne fašismus nehrubšího zrna,hnus co tam naše vláda podporuje,modlím se za luhanské a doněcké hrdiny,aby pobili tuto fašistickou chuntu,bůh jim dej sílu zvítězit a hnat je až do kyjeva
  • Jsi sprostej hulvát a měli by tě zavřít . Jednou je náš prezident, tak drž hubu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit