Přejít na výpis diskuzí
Zeman uhájil Mordor. To bude pokouřeníčko!
27.1.2018 | Pavel Jégl
354 příspěvků
-
Miloš Zeman NENÍ úspěšný prezident. Víte, on přes všechny ty silné řeči vlastně za těch 5 let nic nedokázal. Nebo vy si dokážete vzpomenout na něco, co dobrého pro vás udělal či prosadil? Věřte mi, nenajdete skoro nic. Žádné jeho plány se nenaplnily. Víte třeba, že Miloš Zeman přišel na Hrad jako velký eurofederalista, že si od začátku vlády přál silnější EU a že chtěl co nejdřív zavést euro? Podívejte třeba na tenhle článek: "Zeman chce euro - jde to stihnout do roku 2017, tvrdí" (https://goo.gl/ZtAFS1). Samozřejmě se nic takového nestalo - Zeman si totiž může povídat, co chce, ale stane se jen to, co mu vláda dovolí. Stejně do ztracena vyšla i jeho údajná podpora ekonomických vztahů s Čínou. Slavná čínská Hedvábná stezka nakonec přes Česko vůbec nepovede (v tom lépe uspěli Poláci, https://goo.gl/Ra9qW9), velikost čínského kapitálu v ČR se od roku 2015 pořád zmenšuje a třeba teď jsou čínské investice u nás 30krát menší než investice malého Holandska. Třicetkrát menší! (https://goo.gl/nSTLx9) Stejně je to s Ruskem. Sankce samozřejmě nepadly a Rusko pro nás zůstává naprostým ekonomickým pidižvíkem. Prezident nedosáhl ničeho.
-
-
Že nic nedokázal ? Díky němu nenastoupila po pádu Nečase řízeného Nygyovou další neschopná vláda (kým by asi tak byla vedená - že by neschopnou Němcovou ? nebo ubrečeným Fialou ?), nýbrž pragmatický Rusnokův kabinet. Dále vyprovodil do politického zapomenutí Bohouška Sobotkovic. A díky Zemanovi teď dostává nejlepší předseda vlády jakého jsme tu za posledních 10 let měli šanci sestavit fungující a pracovitou (nikoli tedy v jednom kuse se hádající) vládu. I kdyby dokázal jen tyto věci, tak je to hodně (ale bylo toho samozřejmě mnohem víc).
-
-
Sobotka skončil 4 leté volební období jako premiér. Zeman ho nevyhodil.
Ani na to jako prezident nemá pravomoc. Babiš je zloděj a komouš. Je to ostuda ČR:
Na vás Zemanovce platí věta co slovo to lež.
-
-
-
Vyhrajete už taky někdy vy havloidní držky?
-
Bývalý prezident České republiky Václav Klaus o výsledcích prezidentských voleb prohlásil, že zdravý rozum zvítězil nad obří manipulací.
„Ukázalo se, že zdravý rozum prostých, normálních lidí zvítězil nad obří manipulací, která se na lidi valila ze všech možných i nemožných stran. Pro mě je to obrovská naděje a šance do budoucna, protože to znamená, že ti lidé, kteří mají svůj zdravý selský rozum, se nenechali oblbnout," řekl Václav Klaus v rozhovoru pro Českou televizi. -
Kraj Vysočina volá SOS: Záchytky jsou plné. Policie rozváží opilce do vedlejších měst.
Zemanovo ovčí stádo se totiž po vzoru jejich vůdce hodně rychle proměnilo v prasata.
V ožralá prasata. *15* *15* *15* *15* *15* -
Tak jsem vám u nás v Pekle prrrohlásil: "Sakrrra Drrrahoš prrrohrrrál!" a od ostatních čerrrtů jsem dostal tak přřřes rrrypák, že by mě ani Dagmarrr nepoznala, ehm, že!
-
V ČR naštěstí není prezidentský ale parlamentní systém. Takže prezident
o ničem podstatném nerozhoduje.
Až se Zemanovo stádo probere z fetování vodky a rudého Aeronetu tak s hrůzou zjistí
že chleba nezlevnil ani že jim Zeman nezvedne sociální dávky.
A dokonce nezadrží ani migranty. Nemá to totiž vůbec v pravomoci . *2* *2*
Upřímně řečeno když pozorujete Zemana tak má problém i zadržet moč. Natož armádu
migrantů, *2* *2* *2* *2* -
Pět let, ano 5let tady budou blbečkové, v čele s Jéglem, plakat a fňukat!!!
No jo, jenže to je tak všechno co s tím můžou dělat, a my se jejich pláči budeme smát a za břicho se popadat!!!
Tak co šašci??? MY jsme o5 vyhráli!!!
YEAH !!! -
Zemanův příznivec v Ostravě oslavoval Zemana.
Sanitka už ho převezla do nemocnice a policajti ještě hledají na trávě jeho
zuby. *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* -
-
takto by si to přály lopata v oranžových kazajkách? Tak se prober vem koště a mazej k popelnicím.Máš tam předtančení s koštětem.
-
-
Oranžová kazajka a lopata existují pro jedince s nižším IQ a s nižším vzděláním.
Tedy pro vás Zemanovce. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
Zase sis naběhnul a dostal jsi do ksichtu. Jsi neschopný a neškodný blb *15* *15* -
-
tady je Slizský Drahoš zejména v neoblibě. A někdo a do zubů? Zas si nějaké lopaty od popelnic daly krabicového a jsou weboví svalovci. Tady není místo pro umouněné špinavce v oranžových kazajkách.
-
-
Na tebe stačí i můj papoušek Zemanovská srajdo
-
-
-
-
-
Příznivci profesora to prohrávají i tady.
-
Good day from USA:
Prý tu máte nějaký problém jménem vlastizrádce a komunistické prase Zeman.
V USA se za pomoci lží a úplátků také dostal k moci podobný typ. Jmenoval se Kennedy.
A tak jsem ho sejmul.
Řešení problému jménem Zeman je prosté. Tady máte recept - vysoká budova s dobrým
rozhledem na prezidentskou kolonu. . . Puška. -
-
Text vašeho příspěvku: *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-