Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Volil bych Horacka pokud by postoupil! Drahos je citac nauceneho textu a ta jeho fuchtle je neco hrozneho. Volil jsem Zemana protoze nechci na hrade neci loutku coz potvrdila TV debata!
    • no Horáček během debaty v ČT pěkně vodil Drahoše na provázkách. Ale je pravda, lepší loutkaře nežli jeho loutku... *3*
    • Zato ta současná first lady je neuvěřitelná krasavice *1*
  • Zdravím a jsem moc rád, že vyhrál ten nejlepší, tedy pan Zeman, ale o to mi až tak nejde, všem těm pisálkům, co urážejí pana prezidenta, voliče, co jej volili, chci jen připomenout, buďte rádi, že tu je (no, spíše ne, alespoň za minulých vlád to tak zcela jasně nebylo) demokracii, být to někde jinde a urážet krále, monarchu, kancléře, tak si pro vás přijdou po 22 hod a skončíte někde s plechovkou na kříži a vaše iniciály vám spoluvězeň udělá řebíkem do dna plechovky, ale i tak, přeji voličům pana Drahoše to nejlepší, a za 5 let si na něho ani nevzpomenete.
    • Král,monarcha,kancléř? Ale to je jen Milouš z prognosťáku - u stb MAN,ne? Jeden z nás,jak tvrdíte *1*
  • Ještě jednou ti Miloši gratuluju k vítězví a k tomu nápadu dávat důchodcům dva lístky se Zemanem tak že když jeden vyhodili tak druhým lístkem tě zvolili já jsem taky dal na Krymu dvě možnosti,buď ruskej Krym nebo ruská sibiř!
    • Ty jsi takovej vtipnej Sajmone.
      • Ano, ale nekrade nicky jako ti ruso-vlez-do-prdelkové
  • Zeman vyhrál, protože je zodpovědný politik, který nekřepčí servilně před eurohujery.,
    • Sprostá ožralá lůza si zvolila vůdce k obrazu svému.
  • Nikdy jsem nevěřil, že pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí, ale stalo se. Havla tedy vůbec, ale vůbec nemusím, ale v tomhle měl tedy pravdu. Jsem z toho paf!
    • A co má Havel společného s oním motem? Vždyť ani není jeho! *16*
  • 33% volilo a spletlo si Miloše s Bořivojem. Není se čemu divit. Většinou jsou to flákači a líné kůže, kterým bylo zatěžko dodělat si alespoň základku. *1*
    • To je statistika, s tím vy zemanoidní nedouci nic nenaděláte *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • Nejsi náhodou poradce že štábu hvězdáři s.r.o od kakhádemika Drahoše? Nebo spíše kozomrdí multinick z tichcalidohuby.cz?
    • a ty na to všechno musíš makat. Ale nelze jinak. Co s tím uděláš? Zlostně tady prskat je tak maximum. Fajn pocit, co?
  • prý Reportéři bez hranic - požadují omluvu štábu od presidenta za "napadení novináře". To se povedlo. Prasata od novin se neuměla chovat tak právem chytla.A už běží nějaká bezvýznamná smečka novinových hlupáků - prý omluva.Hoši z reportérů, za takové svinstvo jim měli ještě přidat. A přes hlavy. Pánové z ochranky jste perfektní profíci!
    • Ten blbeček od Zemana, co tam boxoval a poskakoval jak Pepek Vyskoč, to byl Milošův brácha? Nějakej nervák nebo co? *12*
      • Náhodou luxusní hák od dědka,novinář s mlíkem na hradě nevěděl kde je,čućel jak jojo ))
        • Akorát starý estébácký hovado, co už trochu vyšlo ze cviku. Kdyby ten kameraman chtěl tak udělá z toho obstarožního praso-šmejda fašírku
      • všichni takoví velcí myslitelé? A už vám dneska nalili do žlabu? Zlobíte tak nebylo pomeje, co? No to si musíš dát pozor na rypáček. Hlad je sviňa.
  • 32% lidi bylo líných nebo nechtělo ani jednoho
    • To jsem třeba já. Nechtěl jsem ani jednoho z nich.
  • Rady pro příštího adepta na prezidenta " lhát jako ta opilá swině, nechat si zaplatit kampaň rusáky a chlastat ligu. Vítězství jisté.
    • vanhorne
      "lhát jako ta opilá swině"
      Swini jsem jeste neslysel lhat a nevidel opilou, ale Zemana jsem slysel i videl. Zvirata se odlisuji od nekterych lidi tim, ze vi kdy maji dost.
      • Jako znalec zvířat vím z praxe, že toto paušálně vůbec neplatí.
        No a když neumíš přijmout porážku, tak se snaž, abys furt neprohrával. Potom připomínáš někoho, kdo to nemá v palici srovnaný. Jsi mimo realitu. V případě Zemana už na deset roků. A v případě Babiše a dalších....tak kdo je tady ten pitoma? *1*
        • vanhorne
          tak kdo je tady ten pitoma?
          Najdi jeden muj prispevek ve kterem bych nekoho pocastoval pitomcem nebo pitomou.
          To nechavam vernym uctivacum Zemana a agenta Burese, ti jsou v tom znalci. Jako osvezujici balzam na uklidneni tvych prepjatych nervu, urcite zapusobi me priznani, ze v Zemanove risi nemam volebni pravo, vazeny pane znalce zvirat. Bon soir, mon bijou!☺
      • ty máš ale v hlavě n a rá no
    • Ale tvůj manžel přece kandidovat nemůže, ne? *1* *2* *2* *15*
      • Eva mluví o tobě Sou-Držko a o podvodech zemanoidní klaky
        • Eva je hlupaňa. Taková obyčejná ušmudlaná tlučhuba která smrdí česnekem a spáleným olejem. Ale na netu to jakože není cítit.
          • Když to není na netu, tak to musí smrdět u vás doma Sou-Držko *1* *1* *1*
  • Ať žije prezident Zeman, jasný vítěz voleb. Vivat
    • Vole-B Prase-Denta- Miloše.Z- Imáma *1* *1* *1*
    • No moj prezident ten ožran naštěstí nieje, ostudu máte vy Česi po celej Európe.
      • No a kdo tedy poblil to vládní letadlo????
      • Nauč se Slovensky a potom se předváděj, Simone. *12*
      • vanhorne
        "ostudu máte vy Česi po celej Európe"
        Hradni pan, ten ma z ostudy usity kabat.
        • jen si dupni Evžene *1* *1* *1* *1* *1*
      • tak pal do pi č e ty jedno MAROKO´= MAďaři-Romové -Ko ko ti

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit