Přejít na výpis diskuzí
Zeman uhájil Mordor. To bude pokouřeníčko!
27.1.2018 | Pavel Jégl
354 příspěvků
-
Antikundo,bydliš na ubytovně kterou ti hradí socialka,tak se nezajímej,kdyz zeres za cizí.
-
Je úsměvné jak smažka-popelář pirát Bartoš právě onanuje na Čt žumpa 24,jako by vlastnil moudrost celého Světa ba i vesmíru a jak třeba sporťák Záruba je rozhořčen,ze bude společnost opět rozdělena. Co jsou to za ovna,jek to chcete rozdělovat? Na tábor akademiků,hercu,zpevaku,sportovcu,fetaku? Vždyť jste menšina! Tak emigrujte,jako v 68 a zivte se tam,kde je to dle vašich představ!
Jsem rád,ze se různé osobnosti vybarvily,jako například alkoholik Polívka,uznaval jsem jeho práci,ale tyto bláboly a plivání na prezidenta se obrátí vuci Vám! Až vás jednou potkám plivnu Vám do ksichtu.
Společnost rozdělují chudáci co se považují za novináře a přitom je to žumpózní bulvár! -
Je zvoleno a to že zatím stály peníze z Kremlu a prolhanost soudruha ožralce ovara je už jedno.Máte co jste chtěli a dělnická třída nad 50 let, což je typický volič becheroviče zapláče neb agenturní pracovníci z jiných států budou mladší a dělat za méně peněz .K tomu si připočtěte čoboliska bureše neb ten nechápe proč by měl mít peníze ještě někdo jiný než on sám a máte budoucnost.Mladí vzdělaní lidé budou odcházet do ciziny o něco více a možná až důchodce v nemocnici bude mít problémy tak mu třeba sestra z Rumunska bude špatně rozumět,což je také typický volič mana a bureše.
V každém případě nic nemění na tom že Drahoš se chvílemi nejevil jako soupeř ale jako podřízený a to bylo vidět v české tv a těžko někdo může tvrdit že by čt stranila zemákovi.U voleb jsem neviděl moc lidí od 18 do 35 tak kde jste byli?Ta generace která má nahradit a védst tuto společnost se na volby vykašlala a neuvědomuje si že společnost 50 let čekala na svobodné volby a berou vše jako samozřejmost.No jo ale ono to tak nejni. -
Hlavně že když se Zemanovská sebranka smála knížeti že je starý a nemocný
tak ti to nevadilo a držel jsi hubu. Vy Zemanovci se chováte jako dobytek takže na
slušnost nemáte nárok. -
Zemanovci na rvačku nemají. Zemaova prasata umějí jen žvanit a chlastat.
-
Nu ať už je to tak nebo tak voliči rozhodli a páně Jeglovi zůstala ona bedýnka od rajčat a nutnost dále se podbízet knížeti Ignorovi
-
Nepíši pohádky, jak ty. Prezident Zeman je realita. Bude pokračovat jeho prezidentování skoro ve stejném duchu, jak slíbil. Lidem to vyhovuje, proto jej volila většina. Vyhovuje jim i změna slíbená premiérem v demisi Babišem. Vyhovuje jim i spolupráce Zeman - Babiš.
Ale zbytečně to pro tebe vysvětluji, ty stejně nejsi schopný a mentálně vyzrálý, to pochopit.
Čau, a hezkou slavnostní neděli. Pro mne slavnostní je, oslavujeme vítězství pana Zemana. -
Pohádku o hodném Zemanovi napiš ty já ho nevolil. Co se změní když jsi tak moudrý. Čekám!!! Pokud nemáš co napsat, tak je mi tě líto.
-
No jasněěěěě. Kdyby vyhrál váš slizký Drahoš tak by bylo levnější bydlení, plyn, elektřina, hlavně voda, dostupné bydlení pro mladé do 30 let věku. Byly by větší platy, dostatek dobré práce, lidé by byli na sebe hodnější, méně by se kradlo, podvádělo a prostě svět by byl lepší.
No, a teď nám tady napiš jinou pohádku, ty popletenče. -
Zeman je prezident a ty, Jégle, zůstaneš stále jen spodina společnosti a poskok mocnějších.
-
Sajmon je stará tlustá, zaprděná, bába z redakce Tiscali, co tady se svými tisíci nicky blije. Dostali jste na prdelll...ha...ha...
-
Zeman vyhrál za podpory Vás voličů, teď mi řekněte zda bude levnější bydlení, plyn, elektřina, hlavně voda, dostupné bydlení pro mladé do 30 let věku. Zda budou větší platy, dostatek dobré práce, lidé budou na sebe hodnější, bude se méně krást, podvádět a prostě zda svět bude lepší. Pokud ne tak proč chodit k volbám že?
-
No valachu, jak se říká kolom plotom hovnopotom. Trochu víc mysli když nám chceš něco sdělit a nebo se běž vykoktat do pytla.
-
Ano, je to tak a je to smutné. Nejen od pana Svěráka. Na jedné straně natočí skvělé filmy a na druhé straně je totálně mimo realitu. Asi proto, že tito všeumělci žijí svým světem.
-
Drahoš jako loutka v cizích špinavých rukou, byl trapný, neznalý, arogantní kašpárek. Jeho, či spíše pražskopovalečská posthavloidní sebranka a antizemanovská rétorika neměla šanci na úspěch. Podobně jako v případě Babiše. Líbí se mi žvanění typu "Zeman rozděluje společnost". A co tak analogicky - Drahoš rozděluje společnost? Rád si nechám vysvětlit, kde existuje a proč společnost, která "není rozdělená". *1*
Panu Zemanovi gratuluji a přeji zdraví, to je jediné, čím neoplývá. A panu Drahošovi bych chtěl sdělit, že dál už "nejedeme". Při příštích volbách po něm totiž neštěkne ani pes. Proč? Protože Zeman už nebude kandidovat a proto se budou snažit kandidovat ti, kteří budou "kopat za sebe" a ne za kašpárka Drahoše, který posloužil a bude po upotřebení víte co. *6* -
Drahoš zůstal pro mnoho voličů "panem Nikdo". Anebo taky "neZemanem". Neřekl nic, co by bylo hodné zapamatování. Padaly z něj vesměs jen fráze typu "budu prezidentem, který se bude zabývat lidmi". Nejspíš je ani neměl z vlastní hlavy....no, vlastně jsem chtěl jen Zdeňkovi Svěrákovi a jiným, kteří nechápou o co v dnešním světě jde popřát hezký den...
-
Chrchil měl slavný pohřeb a obětoval přitom jeho strategijí vybral to nejhorší misto k vylodění v Normandiji ,šlo to udělat jinak jen nemeli spravné informace kolem Zemana ej Okamura usmívaví Japonec kteří ničí krajinu vyrobou v Drnovicích špinaví sníjh je vidno v Šedých karpatech mezi Javorníkem z toho množství kamionů a luxusních širokých aut kolen vlady s ebude ničit stále více krajina i příroda taková mInařova žena ta nikdy stromky v lese nesadila je nesympatické jako on takové falešná karieristka a ten ministr vnitra namyšlený nafoukanec Chovanec nesympatické oodoba co není demokrat ele boleševické policije která promijí přestupky lehkozbohatlíků kteří jízdou auty ohrožují lidi i vše živé .smutek z volby presidenta mám v duši nešla s eani KOchvecká běžkařské trasa kvuli volbám a pan Pavel Fischer nedal nikomu ani běžky Fischerky tolik milionů promrhali jen na potištěné obličeje lidé z velkomest .
ještě že Indianum domorodcům vládne americký president co bude rozdavat penize ktere ma v Svycarsku v Davosu aby si splnili americký sen .ale co to je americký sen v dnešní době . -
Chrchil měl slavný pohřeb a obětoval přitom jeho strategijí vybral to nejhorší misto k vylodění v Normandiji ,šlo to udělat jinak jen nemeli spravné informace kolem Zemana ej Okamura usmívaví Japonec kteří ničí krajinu vyrobou v Drnovicích špinaví sníjh je vidno v Šedých karpatech mezi Javorníkem z toho množství kamionů a luxusních širokých aut kolen vlady s ebude ničit stále více krajina i příroda taková mInařova žena ta nikdy stromky v lese nesadila je nesympatické jako on takové falešná karieristka a ten ministr vnitra namyšlený nafoukanec Chovanec nesympatické oodoba co není demokrat ele boleševické policije která promijí přestupky lehkozbohatlíků kteří jízdou auty ohrožují lidi i vše živé .smutek z volby presidenta mám v duši nešla s eani KOchvecká běžkařské trasa kvuli volbám a pan Pavel Fischer nedal nikomu ani běžky Fischerky tolik milionů promrhali jen na potištěné obličeje lidé z velkomest .
ještě že Indianum domorodcům vládne americký president co bude rozdavat penize ktere ma v Svycarsku v Davosu aby si splnili americký sen .ale co to je americký sen v dnešní době . -
Tohle Jegle (neumím si dost dobře představit, že by to byl myslící tvor) se zase jednou vyblil do tiscali, a ti mu to trpí, nebo jej za to chválí a platí? Kdyby takový slovník, jako on používá vůči lidem zvolené hlavě státu, používal někdo jiný tady do diskuzí, tak by jej okamžitě vymazali a zakázali další psaní. Oni totiž mohou vše, bez zdůvodňování!!! Ale nakonec "koho chleba jíš, toho píseň zpívej", že? Ale čí je to chleba? Český určitě NE!!! *12* *12* *12*
-
V případě, že nebude zvolen drahoš, vyhrožovala herecko údajně umělecká squadra neposlušností. Asi přestanou hrát divadlo, šmidlat na housle, břetík rychlík emigruje na Moravu ale pozor na hlavním nádraží už ho jednou vyhodili a to když ho považovali za ožhralého bezdomovce. Kamarádi občané, čeká nás kulturní půst, jsem zvědav kdo dřív pojde hlady!!!