Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Volby jste prosrali, tak koho zajímá tvůj pláč hňupe?
  • Zeman má špatný zdravotní stav přesto nenosí brýle, vypadá to jako kdyby dělal ze sebe zdravého muže, ale řekl bych, že jeho zdravotní stav je daleko horší než co jeho doktoři tvrdí.
    Nikdy jsem neviděl, že by pracoval, seděl za svým pracovním stolem nikdo to nenatočil ani jinak neukázal. Poč asi?
  • Odkudpak?z Leningradu nebo z Vladivostoku??
  • ze štábu pana presidenta. Novinářští šmudlové byli ukázněni ochrankou když natáčeli zkolabovaného muže. Hoši z ochranky gratulujeme! Málo jste jim dali. Novinářští moulové jsou obtížný hmyz. Je třeba jim přitnout. Přístě ať klidně dojde i na zuby! Dobrá práce!
  • to zas vypadlo moudro od Všeználka. A už chodíš i na velkou?Těžko. Tobě se to zadržuje v hlavě - a tady jsou výsledky.
  • Další mýtus - Miloš Zeman nás ochrání před uprchlíky. Přátelé, tam Miloš nemá vůbec žádné pravomoci. Má stejně nulovou šanci to reálně udělat jako prosadit kanál Dunaj-Odra. O tomhle rozhoduje vláda - a ta je u nás protiuprchlická. Kdyby náhodou byla pro uprchlíky , tak proti tomu prezident nemůže udělat vůbec nic.
  • tady je Slizský Drahoš zejména v neoblibě. A někdo a do zubů? Zas si nějaké lopaty od popelnic daly krabicového a jsou weboví svalovci. Tady není místo pro umouněné špinavce v oranžových kazajkách.
  • Vivat Zeman!
  • Celý život se mi zhroutil! Už sem nikdy nepřidu, s Tiscali končím, pa Simča!
  • Většina voličů si přála, aby na Hradě zůstal Miloš Zeman. Výsledek svobodné volby nelze zpochybňovat.
  • Miloš Zeman NENÍ úspěšný prezident. Víte, on přes všechny ty silné řeči vlastně za těch 5 let nic nedokázal. Nebo vy si dokážete vzpomenout na něco, co dobrého pro vás udělal či prosadil? Věřte mi, nenajdete skoro nic. Žádné jeho plány se nenaplnily. Víte třeba, že Miloš Zeman přišel na Hrad jako velký eurofederalista, že si od začátku vlády přál silnější EU a že chtěl co nejdřív zavést euro? Podívejte třeba na tenhle článek: "Zeman chce euro - jde to stihnout do roku 2017, tvrdí" (https://goo.gl/ZtAFS1). Samozřejmě se nic takového nestalo - Zeman si totiž může povídat, co chce, ale stane se jen to, co mu vláda dovolí. Stejně do ztracena vyšla i jeho údajná podpora ekonomických vztahů s Čínou. Slavná čínská Hedvábná stezka nakonec přes Česko vůbec nepovede (v tom lépe uspěli Poláci, https://goo.gl/Ra9qW9), velikost čínského kapitálu v ČR se od roku 2015 pořád zmenšuje a třeba teď jsou čínské investice u nás 30krát menší než investice malého Holandska. Třicetkrát menší! (https://goo.gl/nSTLx9) Stejně je to s Ruskem. Sankce samozřejmě nepadly a Rusko pro nás zůstává naprostým ekonomickým pidižvíkem. Prezident nedosáhl ničeho.
  • Vyhrajete už taky někdy vy havloidní držky?
  • Bývalý prezident České republiky Václav Klaus o výsledcích prezidentských voleb prohlásil, že zdravý rozum zvítězil nad obří manipulací.

„Ukázalo se, že zdravý rozum prostých, normálních lidí zvítězil nad obří manipulací, která se na lidi valila ze všech možných i nemožných stran. Pro mě je to obrovská naděje a šance do budoucna, protože to znamená, že ti lidé, kteří mají svůj zdravý selský rozum, se nenechali oblbnout," řekl Václav Klaus v rozhovoru pro Českou televizi.
  • Oranžová kazajka a lopata existují pro jedince s nižším IQ a s nižším vzděláním.
    Tedy pro vás Zemanovce. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    Zase sis naběhnul a dostal jsi do ksichtu. Jsi neschopný a neškodný blb *15* *15*
  • takto by si to přály lopata v oranžových kazajkách? Tak se prober vem koště a mazej k popelnicím.Máš tam předtančení s koštětem.
  • Kraj Vysočina volá SOS: Záchytky jsou plné. Policie rozváží opilce do vedlejších měst.
    Zemanovo ovčí stádo se totiž po vzoru jejich vůdce hodně rychle proměnilo v prasata.
    V ožralá prasata. *15* *15* *15* *15* *15*
  • Obcan.Havel
    Tak jsem vám u nás v Pekle prrrohlásil: "Sakrrra Drrrahoš prrrohrrrál!" a od ostatních čerrrtů jsem dostal tak přřřes rrrypák, že by mě ani Dagmarrr nepoznala, ehm, že!
  • V ČR naštěstí není prezidentský ale parlamentní systém. Takže prezident
    o ničem podstatném nerozhoduje.
    Až se Zemanovo stádo probere z fetování vodky a rudého Aeronetu tak s hrůzou zjistí
    že chleba nezlevnil ani že jim Zeman nezvedne sociální dávky.
    A dokonce nezadrží ani migranty. Nemá to totiž vůbec v pravomoci . *2* *2*

Upřímně řečeno když pozorujete Zemana tak má problém i zadržet moč. Natož armádu
    migrantů, *2* *2* *2* *2*
  • Pět let, ano 5let tady budou blbečkové, v čele s Jéglem, plakat a fňukat!!!
    No jo, jenže to je tak všechno co s tím můžou dělat, a my se jejich pláči budeme smát a za břicho se popadat!!!
    Tak co šašci??? MY jsme o5 vyhráli!!!

YEAH !!!
  • Zemanův příznivec v Ostravě oslavoval Zemana.
    Sanitka už ho převezla do nemocnice a policajti ještě hledají na trávě jeho
    zuby. *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit