Přejít na výpis diskuzí
Zeman uhájil Mordor. To bude pokouřeníčko!
27.1.2018 | Pavel Jégl
354 příspěvků
-
Nojo no, takový je holt život - němci si svobobně zvolili Hitlera, naši předci komouše a někteří obyvatelé současného státu zemana.
To však nic nemění na tom, že to podlé, křivácké, prolhané, dementní rusácko-řiťolezecké h.o.o.do musí většina národa ctít jako prezidenta.
Je to vůbec člověk, nebo jen hromada rusáckého h.n.o.j.e. ? Ano B je pravda. Proto je s ním také tak třeba naložit. -
-
To chce klid ,podívej se na ty oči soudruha Mana ty jsou pohaslé jak čajová svíčka utápějící se ve vlastním vosku.
-
to tvoje zoufalé kvílení je opravdu k popukání. Na víc než ne urážení, nadávání a vyhrožování druhým se ani nezmůžeš. Dobře ti tak *5*
-
-
Oni prostě sprostí a nenávistní jsou a jiné to nebude. Pak je úsměvné, když se sami považují za elitu národa a ty slušnější nazývají lůzou *1*
-
-
-
Je zvoleno a to že zatím stály peníze z Kremlu a prolhanost soudruha ožralce ovara je už jedno.Máte co jste chtěli a dělnická třída nad 50 let, což je typický volič becheroviče zapláče neb agenturní pracovníci z jiných států budou mladší a dělat za méně peněz .K tomu si připočtěte čoboliska bureše neb ten nechápe proč by měl mít peníze ještě někdo jiný než on sám a máte budoucnost.Mladí vzdělaní lidé budou odcházet do ciziny o něco více a možná až důchodce v nemocnici bude mít problémy tak mu třeba sestra z Rumunska bude špatně rozumět,což je také typický volič mana a bureše.
V každém případě nic nemění na tom že Drahoš se chvílemi nejevil jako soupeř ale jako podřízený a to bylo vidět v české tv a těžko někdo může tvrdit že by čt stranila zemákovi.U voleb jsem neviděl moc lidí od 18 do 35 tak kde jste byli?Ta generace která má nahradit a védst tuto společnost se na volby vykašlala a neuvědomuje si že společnost 50 let čekala na svobodné volby a berou vše jako samozřejmost.No jo ale ono to tak nejni. -
-
Vy jste taky jeden z těch, kteří nepochopili, že svými nenávistnými a sprostými příspěvky vyháníte voliče od Drahoše k Zemanovi, že?
Takže VY máte, co jste nechtěli, ale máte na to svůj nemalý podíl. Pogratulujte si navzájem -
přirozené lidské tuposti, co? To se ti zas podařilo zmastit výplod chorého mozku. Ale ono to už tak zůstane, víš? A ty lopata s tím nic, naprosto nic nemůžeš dělat.
-
-
hm lopata ,jo ale ty nevíš co to je *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
Drahoš nedokončí větu. Bez našeptávačky manželky ji ani nezačne. Drahoš vypadá jak Husák. Drahoš se ze všech poosere.
Zeman není k zastavení. Vedle Zemana jeho manželka mlčí.
Zeman vypadá jak Zeman. Zeman se s nikým neesere.
Jo a víte proč se Trabant jmenoval T601, protože 600 jich čeká a jeden ho dostane. (vtip DDR). -
Až se kromě nenávistných příspěvků na sociálních sítích začnou řešit i nenávistné články v médiích, tak asi mnozí "novináři" přijdou o chlebíček. Nebo se rázem změní na jiné.
Bude za "A" nebo za "B"? *1* -
Musím se smát že není ani 24 hod po volbách a propaganda jede dál.No co já jsem v klidu vyhrál můj kandidát a ostatní ať si prskají co chtěj. *1* *1*
-
Musím se smát že není ani 24 hod po volbách a propaganda jede dál.No co já jsem v klidu vyhrál můj kandidát a ostatní ať si prskají co chtěj. *1* *1*
-
Zdravý rozum zvítězil nad lží a nenávistí. A hlavně nad zfanatizovanými pisálky na Tiscali. ☺☺☺
-
Dle dilda Drahoše...si Zemanových dolních 10milionu volićů vytřelo s akademikem,herci,hvezdaři,se sportovci a novinářskou žumpou zcela jistě půdel.
Rozděl a panuj jsou americké manýry,on taky bývalý ředitel Tv Nova (Dvořák) je na Čt žumpa nějakou dobu reditel,proto to "objektivní"zpravodajství také tak vypadá.!!!
Můžete klidně onanigovat s Drahošem hromadně,i Majdan si udelejte.
My si to s vámi klidně dáme.....zdar vylizaní pražáci. -
je tady redaktorský. Aby ne, když se nepodařilo několik životních etap. A z politiky vyfičel v barvách Občanského hnutí. Které s ostudou zaseklo několikamilionovou sekeru.To se potom vezme za vděk jakoukoliv prací.A evidentně kydání špíny jde nejlépe. Donedávna byl největším kydačem hnoje nějaký M. Fendrych. Toulavý pisálek, který za peníze napíše jakoukoliv špinavost.Též si tento špinavec myslel, že se z tiskového mluvčího stane náměstkem ministra vnitra. Takže taková "elita" má dnes práci u novin.
-
Čistý zázrak: Dosud největší útok Páté kolony na brány Hradu občané zastavili.
Majitelé Kontejneru v šoku. ČT ztratila řeč.
Ruští hackeři vs. západní "poradci".
Dostali jsme odklad. Válka proti národu pokračuje
http://www.protiproud.cz/politika/3597-cisty-zazrak-dosud-nejvetsi-utok-pate-kolony-na-brany-hradu-obcane-zastavili-majitele-kontejneru-v-soku-ct-ztratila-rec-rusti-hackeri-vs-zapadni-poradci-dostali-jsme-odklad-valka-proti-narodu-pokracuje.htm
*5* -
-
Na brány Hradu útočí akorát zmatený bolševický pisálek, brutální exekutor a pár agentů KGB. Dobývají se do otevřených dveří, jak už je u takové sebranky zvykem.
-