Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 😎 tak to by si musel svoje IQ násobit( -1) abys dostal kladný výsledek😎

• KIMCID

No třešinko a teď napiš taky něco k tématu. Pokud to není moc, na tvé nulové IQ

• no jo ale ty jsi tužka bez tuhy , takže i tupost je pro tebe nedostižný bod😛

• osle?? ?Tak se podívej na diskuzi k k covidu za dva roky a pověz v čem jsem se spletl ? Nespletl jsem se ani v té kávičce na wuchanským náměstí , to už je tak ač jsme určité vzdělání získali v totalitním školském systému v mnoha oborech jsme napřed a dnešek pozadu , ale co . Ona totiž ta matematika a přírodní vědy žijí  nezávisle na režimu  .😎

Ty dvě figurýny  Babiš a Zeman ?Ty to maj stejně spočtený neb nic neroste věčně , ani jejich podvody  .

• KIMCID

Ty taky nebudeš nejostřejší tužka ve vašem rudém penále

• ne s tebou kymcype😎

• Tak v neděli primitivní primáte😎

• Bureši, já jsem sním mluvil jako ty a budu mít dvojnásobný důchod. Už ti Prasáček přinesl můj nový výměr? Dej mi zavčas vědět, abych urobil rodinů oslavu.

• Výsledek voleb je i důsledek rétoriky pánů Drábka a Kalouska - podle těch  to  vypadalo, že největšími nepřáteli národní prosperity jsou nezaměstnaní, důchodci a invalidé.... 

Tažení tehdejšího MPSV pod vedením toho pana  Drábka  proti "zneužívání" či dokonce "parazitování " na - podle nich "štědrém” - systému podpor" - to nahnalo voliče k ANO ing. A. Babiše.

Tohle se dá bezesporu  považovat za jednu z příčin - významných příčin- proč dnešní důchodci volili ANO a ing. Andreje Babiše.

Před 12 lety za přítomnosti Kalouska a Drábka ve vládě mnohé z nich, tehdy ve  věku "produktivním" (50 – 55let) postihlo propuštěni z práce. 

Poté, co byli 30 – 35 let zaměstnáni - byli z hlediska těchto pánů a jejich nohsledů zatíženi "handicapem věku", nemluvě o zdravotních problémech. Byli přesto (nebo -  právě proto) nuceni si hledat nové zaměstnání. 

A v té době šlo o těžký úkol i pro mladé, pro absolventy škol...

• Váš názor je velmi realistický...

Co naděláme...

Ale útěchou nám budiž, že se ta sebranka ČSSD, nebo sebranka KSČM

do parlamentu nedostala. Už to stojí za oslavu . . .

• To máte svatou pravdu - už pan Jan Werich říkal, že: 

„Jestliže se člověk hádá s blbcem víc, jak půl minuty, 

hádají se už dva blbci.“

A to ta individua pod nicky "milsedlak" a "martinko" ani neznal . . .

---------------------------------------------------------------------------------------------

Zdroj: https://citaty.net/citaty/1543688-jan-werich-jestlize-se-clovek-hada-s-blbcem-vic-jak-pul-minu/

• Pane Janáku, když budete diskutovat s oslem, může se stát, že za chvíli začnete hýkat. Stojí Vám reakce na pány Sedláka a Martinka za to? 

• Máte pravdu. Nechtěl bych zažívat nic na oddělení ARO. Už jsem měl to potěšení a nechtěl bych to opakovat.

Když já mám někdy raději ironii než urážky a nadávky. 

Inteligentní oponent pochopí. Takže děkuji. 

• KIMCID

Ty rudá šmudlo víš leda houbeles

• Jindřichu - váš sarkazmus není na místě...

Na ARO jsem pracovala 7 let, jako zdravotní sestra se specializací...

Myslím, že byste nechtěl zažít ani kousek toho, co jsem tam zažila já...

• Na ARO jste pracovala? Asi ano. U nás na fakultě byl také největším odborníkem člověk, který tam uklízel.

Chcete poučovat lékaře, který na rozdíl od Vás na ty rozumy studoval? Ale vypadalo by to hezky - MUDr. Koloběžka, že?

Kdyby si na ARO nevěděli rady, vědí komu zavolat o radu. 

• Jakého oslovení byste se chtěl někdy dočkat vy, milý pane? 

To oslovení je výsledkem voleb a ne přání nějakého hej a počkej. 

• 🛴 to narozdíl od tebe ví...

• KIMCID

Ne ale byl miláček soudruhu a zato jim odpustil

• Pověřovat sestavením vlády pana Babiše je kontraproduktivní. Nikdo s ním do vlády nepůjde, to je známo předem. Zbytečné šprajci prezidenta.

Nově zvolená reprezentace ať si sestaví svou vládu a ukáže, co na rozdíl od Babiše umí. Měli by k tomu dostat prostor co nejdříve. 

Na jedné straně stařecká sebestřednost, na druhé straně vybičované a zklamané ambice a na třetí nedočkaví psi na řetězu. 

To nás tedy čekají věci. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit