Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ČESKÁ TELEVIZE je NEJLEPŠÍ televize v České repiblice *4* *4* *4* *4*

    D ě k u j e m e !!! *14* *4* *14* *4* *14* *4* *14* *4*
    • ... Soorry ČT je nejlepší v České republice *4* *4* *4* *4*
  • někteří pořád nechápou co je to pražská kavárna a kde se scházejí, teď naposledy měli dostaveníčko na Českých lvech
  • Komediantum napojených na státní penezovody,jde o živobytí,pááč vetsina by si na něj nevidelala ani svým diplomem FAMU či JAMU.
    Dotují se divadla apod. Babiš jim chce kouknout pod ručičky jako sportovcům a jelikož Zeman je ochoten jmenovat Babiše premiérem,proto bylo potřeba dosadit akademika Drahoše.
    Kdo vykřikuje na Zemana víc,dostane víc,tzn.s demokracii to nemá nic společného,chce to soudnost pane Svěráku,pâáč nejste nic víc,jste také z masa a kostí jako My.
  • POZOR! Českého lva za politickou uvědomělost a bdělost nezískal Václav Neužil, ale Marek Najbrt za povolební výkřik “Nevolte Miloše Zemana”!

    Vypatlaní komedianti!!!!
  • Zeman nepoložil ani ruku na ústavu jak byl vyzván, tady je vidět jak pohrdá ústavou České republiky a občanem, který žije v této republice.
    Zeman není pro mne prezidentem.
    Hanebné jednání měl by se stydět za své chování, ale nebo si to již neuvědomuje a o to je to horší. Jeho podlomené zdraví mu neumožňuje vykonávat funkci prezidenta, může se stát, že ho budou vozit na vozíku jako atrakci.
    • Inu, kdo je či není presidentem pro vás je lhostejné, přičemž na osobě nezáleží.
      Dokážete větu: :Hanebné jednání měl by se stydět za své chování," přeložit z Antikomunistačiny do češtiny?
      (Nevěřím, že ano, ale zkusit to musím.)
  • Projev p. Zemana byl adresný , proto odešli konkrétní dotčení. Prázdných řečí bylo dost. Tlachání Fiali, Kalouska , Hermana a dalších kteří v podstatě nic neřeknou . Chci prezidenta , který je konzistentní v názorech a pro národní. Zaprodanců bylo v minulosti dost.
  • "že odmítají Zemanova nařčení, útoky na nezávislost médií jsou podle nich nevhodné. "
    .
    A zase další manipulace. To snad není možné *1*

    Zeman neútočil na nezávislost veřejnoprávních médií. On se nezávislosti dovolával. On a mnoho dalších občanů si přeje aby veřejnoprávní média přestala být jednostranná a neobjektivní a vrátila se k tomu stavu, v jakém by měla být.
    Mnoha lidem je celkem jedno, jestli soukromé médium bude nebo nebude probakalovské, pro zemanovské, prodrahošovské, prokavárenské, proevropské nebo naopak. Ale už rozhodně není jedno, jestli bude jednostranné veřejnoprávní médium, které si platíme povinně my všichni. A to si jaksi nechtějí redaktoři a vyšší management v těchto médiích uvědomit. A o tom to je.
    Začněte být objektivní a nestranní a budu za vámi stát jako sloup!
    • Trochu jsem to popletl, zeman si neuvědomil, že je na inaugurci, myslel si, že je na předvolebním mýtinku v Ostravě. Už jsem jako on .
  • Ale soudruhu Kalousku,
    to máš tak velkou sklerózu, z toho požívání alkoholu?
    Když jsem dělal v Mitasu, měli jsme tam na investičním odboru mladého ambiciózního lidovce. Verboval lidi do BSP (pro ty, co nebyli na světě - Brigáda socialistické práce), jedné dělal dokonce vedoucího.
    Na 1. máje vždy nosil vlajku SSSR, skandoval hesla, jako AŤ ŽIJE SSSR, SOUDRUH BREŽNĚV, KSČ a SOUDRUH HUSÁK atd.
    Proklínal západní imperialisty a vrahy z Wall Streetu.
    Ten mladý lidovec se jmenoval soudruh Miroslav Kalousek.
    Když byl na učilišti, tak jako učeň (učňovský obor s maturitou), tak na praxi v závodě, zahajoval výroční schůze KSČ, ROH a SSM recitací angažované poezie. Byl velice aktivní ve výboru SSM, vedl studio mladých, organizoval brigády na pomoc zemědělcům a
    vyzýval členy SSM k uzavření hodnotných závazků ke každému výročí (VŘSR, Sjezdy KSČ, KSSS a SSM).
    Jenom nechápu, proč v žádném životopise neuvádí učiliště, kde se vyučil a podnik, kde vykonával praxi a pak pracoval, než odešel na VŠCHT.
    • Smečka rudých starců vyje a karavana jde dál... že ale tyhle -uliční výbory- tahle komoušská drbárna měli propracovaný stylo, ale ne všici se před nima třasli, jinak Míra je svůj a tak to být *6*
    • Nevím proč tady někomu stále vadí M. Kalousek. Zjevně říká pravdu a chová se správně. O tom kdo má sklerózu z požívání alkoholu se lze přesvědčit při shlédnutí poslední presidentské přísahy. Zemana tam museli dovést, posadit ho a držet ho, aby neupadl, a koukal přitom nepříčetně, jako kdyby vůbec nechápal o co jde. Teprve asi po sklenici hruškovice byl schopen přečíst to co mu předložili.
      • Vy se z těch komoušských přisluhovačů jednou po.....
        To jste byl mezi nimi také?
  • byl exemplárně vyhnán. Moc se to Hradnímu pánovi povedlo. To bylo po republice veselo.Odpad se konečně zřetelně vyprofiloval.A ještě skučí jak byl naštvaný. Bravo! Bravo!
    • Zase třeba napíší, že Němcovou vyhnal holí, jak někteří mají ve zvyku překrucovat fakta.

      Útoky? Podle mne vypadají útoky docela jinak. Prý Zeman MSTIVÝ? Kdyby se mstil, tak už o tzv. demokratech není slyšet a ta "lejdy" nahradí projeté palivo z karty CCS a uloupené housky úklidem veřejného prostranství.
  • Odešli příslušníci Kalouskova demagogického bloku.
    Demokrati, kteří neuznávají demokratické volby.
    Nepřehlédněte, že kdyby Němcovou nepozvali, kvičela by nejvíc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit