Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Akorát nemají co žrát a prchají z kdysi bohaté země, kam se jen dá. 

    O svobodě a svobodných volbách ty nemůžeš nic vědět, protože na svobodné rozhodování nemáš dostatek mozkové kapacity, jako ostatně většina bolševických, neboli fašistických dutohlávek...

  • Ale pejsánku, nedělejte ze sebe ještě většího kašpara, než ve skutečnosti jste. Svobodné volby jsou prostě svobodné volby. 

  • Ve Venezuele je krásně. Tam vědí, jak zatočit se šmejdama.

  • Ve svobodné zemi je volba kandidáta prokazatelně placeného a vázaného nepřátelskou velmoci, neplatná. Způsobem volby Miloše Zemana jsme spadli pod úroveň banánových republik, typu chávezova Venezuela apod.

  • dzixy
    Nevím kde bereš údaje o tom, že se již národu přejedlo Zemana a Babiše. I když různé průzkumy veřejného mínění lze brát s jistou rezervou, přece jenom celoroční průzkumy ukazují, že se mýlíš a že se Zemanem i Babišem to není až tak zle. Tvoji vyvolenci jsou na tom mnohem hůř a nikdo z Tvé opozice nepíše takové hoaxy jako Ty.
  • Menšina????? - a nemůže nic dělat???? - aby jsi již velmi velmi brzy nezjistil jak hluboce jsi se mýlil zeMANo pšouku.

    Drtivá většina národa začíná mít těch dvou zrůd plné zuby.

    Áááno tentokrát již to nebude s tragicky omylným heslem - nejsme jako oni - neb se národ přesvědčil že komoušský dobytek je nenapravitelný a i když mu byly prominuty zločiny minulosti už se zase sápe po moci.

  • Tak to bychom měli...

    Teď ještě novoroční poselství z Teplic...

     A bude zase rok klid!

  • vanhorne

    "Ale po tom vám je kulové."

    To mi opravdu je, nevedel jsem ale, ze komentarem jsem se dopustil nepratelskeho actu vuci Zemanovu kralovsti.

  • vanhorne

    "No vida, nemýlil se."

    Jen heretic by tvrdil opak. Clovek se muze stat neomylnym, tak uci Zarathustra. Lidsky zivot jako kazdy jiny se sklada ze tri fazi neboli stupnu dokonalosti. Prvni stupen je zrozeni, druhy je rust, ten treti  na jehoz konci se vyvolenym otevira branka k neomylnosti je, zrani. Priroda  sama vybere komu umozni dosahnout neomylnosti tim, ze ho vyzdvihne na zvlastni stupen, to je senility na kterem dosahne  neomylnosti. 

  • Ale po tom vám je kulové. To je naše soukromá věc.  Neměli byste se starat v první řadě u sebe doma o své vlastní problémy? To je tak ošklivý zlozvyk strkat nos do záležitostí cizích zemí. Radíme vám snad my co u sebe máte jak dělat? Měli byste se nad sebou vážně zamyslet....😉

  • Svého času označil pan Zeman novináře za špínu a hnůj. No vida, nemýlil se.

  • Myslím, že pan Josef Chmela k takovým nepatří. Když se podíváte na komentáře, tak takové snadno identifikujete. Někdy souslednost reakcí na tomto serveru mate. 

  • Komentář má být odborný, je nezbytná specializace na konkrétní obor. Politický komentář se specializuje na politické záležitosti, jeho autor musí být v této oblasti erudovaný.

  • vanhorne

    "tady vládne kompetentní premiér a rozumný a vzdělaný prezident"

    Ten vtip se objevil na Silvestrovske estrade r. 1970. Zakladna NORAD, Falconbridge, NorOnt. Sledovali jsme tu estradu pres druzici. Ty tady oprasujes hodne fousate vtipy.


  • vanhorne

    "animozita k panu Zemanovi je až příliš okatá." 

    Nejaka zvlastni a slaba"okatost", jinak by si takove prilisne okatosti svetovy tisk vsimnul ajncvaj. Abyse animosita novinaru vuci Zemanovi zokatila, museli by ti kluci novinarsti byt vice vynalezavi. Zatim na presidentskou animositu vuci nim jsou kratci. Ani toho nebystrejiho z nich by v zivote nenapadlo, nechat si udelat maketu Kalashnikova s napisem " Pro Presidenta" a s tou pak pred presidentem tajtrlikovat jako maly klucina nebo priopily vesnicky priblblik. Ovsem neco tak originalniho muze vymyslet jedine opravdovy genius, zadny jiny normalni smrtelnik by to nedokazal. To by byla ta prava orechova a okata animosity o ktere by psal svetovy tisk. Kdo to asi maval tou maketou a hral takoveho saska pred svetem, ze o tom svetovy tisk psal?   

    Zeman sam dokazal, ze v nem nenavist vre, kdyz vyhrabal davno mrtveho novinare Peroutku aby na neho plivnul svuj venom. Dokazal by neco takoveho nekdo jiny, nez dusevni mrzacek, ktery pak zalostne roni slzy nad tim, jak ho novinari nenavidi? 

  • vanhorne

    "Především osoby postižené až paranoidní nenávistí ke všemu nekavárenskému

    josef.chmela & spol jsou kavarensti?

  • vanhorne

    "No ze dna žumpy se toho moc vybagrovat nedá."

    Ale vam se ta nemoznost podarila, vybagrovali jste Zemana.

  • josef.chmela

    Kritizovat a bořit umí každý blbec. A těm vašim blábolům říkáte oprávněná kritika jen vy. Ostatní tomu říkají výkřiky do tmy a štěkot neschopných vypelichaných psů. Jste k smíchu, cha, cháááá.

  • Ulevil sis...?

    Patrne nemuzes rozdychat, ze tvoji oblibeni STBaci jsou pod palbou opravnene kritiky...

  • josef.chmela

    Vy pomatení rusofobové, čínofobové, zemenofobové a babišofobové polibte nám pr.... Mám radost, že vaše uřvaná sprostá a uječená menšina nemůže nic dělat proti našemu prezidentovi a premiérovi. Mám radost z toho, jak se užíráte vztekem a jak se vám zbytek národa směje a opovrhuje vámi. Opravdu mám z toho radost, že konečně tady vládne kompetentní premiér a rozumný a vzdělaný prezident a ne celosvětově známý kulisák bez vzdělání. Vy spodino společnosti, zalezte ještě hlouběji do teroristické USA řiti a už tu přestaňte otravovat slušné a pracovité lidi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit