Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Otázka nestojí na tom,jestli je špatná nebo dobrá nová vláda-,ale jestli je špatný nebo dobrý celý parlament v současném složení .Odpověď nechám na každém z Vás.
    • souhlas
  • PAN prezident Zeman vyhověl přání obyčejných lidí- skoncovat s korupční vládou koalice. To je demokracie a ne 101 ( jinými slovy vláda korytářů ).
  • Všichni naši "ti lepší" mají plnou hubu žvástů,jak je Rusnokova vláda špatná,kdo jak k tomu přišel a další zkazky.Ať je jakákoliv,zatím nezačala ještě pracovat.Rozhodně má ale jedno plus.Její aktéři nekradou,jako ta minulá vláda.Ti by mohli soutěžit,kdo toho více prošustroval,přihrál kamarádům a ulul do zahraničí.To je ta vláda protikorupční politiky.Našim pisálkům je samozřejmě všechno celkem jedno.Ti jsou placeni němci a knížecími kamarády.Bylo by potřeba vzít zase "klíče",ale s násadou a udělat jednou pro vždy pořádek. *1* *2* *15* *3* *4* *6* *7* *9* *13* *10* *16*
  • Mít teď Kchárla na Hradě to by jsme čuměli co by bylo za vládu.Jedovatá bába premierkou ostatní vyzkoušení gauneři na svých místech i s Kaldou který bude taky na vydání, vlastně by se nic nezměnilo i živé kšefty by žily dál pro kmotry.Rusnokovi držím palec a Fišerovi radím ať se Kaldy zeptá na 7.5 milionu od Bakaly co mu za to dal!
  • Po dnešní blamáži Karla Schwarzenberga v rakouském tisku může zkrachovalce se 101 hlasy podporovat jen hlupák. Srovnání logického kroku prezidenta republiky, který dosud nevybočil z ústavního rámce, s únorem 1948 a dokonce s nástupem nacismu v Německu v roce 1933 je nejen projevem naprosté ignorance a absence zdravého rozumu, ale především bezprecedentní urážkou hlavy státu. Urážkou, která diskvalifikuje spícího maskota pro další setrvání a působení v české politice. A totéž platí pro všechny členy jeho klaky.
  • Nečasova vláda byla nejhorší od r. 1918 !!!!!!!!!!!
  • Okopírováno z jineho vebu.Je toho tam podstatně víc ale aspoň malá část a nedá se než souhlasit.Často si připomenu Kabáty a jejich píseň COLORADO.
    http://www.kytarovenebe.cz/ukaz-tabulaturu.php?id=738

    A politická situace? Za posledních deset let se ve Strakově akademii vystřídalo osm vlád. Bezmála tolikrát se i v Česku zvyšovaly daně a zdražovalo. Korupční skandály se v médiích střídají jak na běžícím pásu a kmotři se dál kochají západem slunce nad Jaderským mořem
  • V tom případě jsou všechny bývalé vlády špatné, protože se i jejich kormidelníci neptali lidí kam plout.
    Vláda vs parlament=prohra občanů a co vláda a parlament vs občani??

    Zase jednostranně zaměřený slint.
  • je špatná, protože nepodporuje kmotry z ODS, TOP09 a strany bez řádného mandátu voličů a jejich kamarády. Chce to jedině přímo volitelný parlament občany.
  • Hysterie kolem (úřednické) vlády "odborníků" jmenované prezidentem republiky (nikoli vlády Zemanovy!!!) je zcela zbytečná. Tato vláda byla jmenována v situaci politické krize způsobené vládou předchozí a poslanci vládních stran v parlamentu. Tedy v situaci, kdy bylo fakticky nemožné (nesmyslné a kontraproduktivní, ba z hlediska principu mravního dokonce naprosto nepřípustné) přes veškeré proklamace o 101 hlasech jmenovat vládu těch, kteří se na skandálech vlády předchozí přímo podíleli, nebo je mlčky tolerovali. V situaci, kdy ČSSD, vítěz předchozích voleb, nabídku k sestavení vlády odmítla. Byla jmenována s vědomím, ba v očekávání, že se poslanci napříč stranami dohodnou na rozpuštění sněmovny a vypsání nových voleb. Není vinou prezidenta, že toho zjevně z nejrůznějších důvodů nejsou schopni. Někteří z obavy ze ztráty poslanecké imunity, jiní zase svých příjmů s ohledem na výši svých hypoték.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit