Země EU dumají, jak obejít princip jednomyslnosti a poslat Kyjevu peníze i bez maďarského souhlasu
-
Země EU dumají...
Hmmm- tak to mají plat za velmi těžkou práci ...
No a co takhle - měli by se všichni europoslance vzdát alespoň jednoho měsíčního platu a poslat ho na Ukrajinu...
-
Je to jednoduché. Prostě pošlapat všechno, na čem stojí evropská demokracie. Světu vládne agrese.
-
Po 30 dnech jsem opět zde. Byl jsem "demokraticky" umlčen jen proto, že mí rodiče mně vtloukali do hlavy, že musím mluvit pravdu. Pokud tedy nechci být opět umlčen nebo absolvovat "demokratický" politický soudní proces s vidinou několika let žaláře, mohu pouze napsat, že je vše OK, že si tu žijeme jako na zámku, máme všechny rádi, naše "demokratické" zbraně vítězí na všech frontách a lepší už to být ani nemůže.
-
-
Tož vítaj 🐒...
Jen se zeptám - nemáš tam překlep...
Nemělo být - rodiče mě tloukli do hlavy...?
Nic ve zlem 🐒 zkrátka mi to nedalo...🙂
-
-
Rozumím, někdy to člověku nedá. Také vítám pana Chmelu. On má prostě svůj názor. A to je dobře. I když nemusím souhlasit.
-
Tvá inteligence houpacího koně se nezapře a mstivá žena tuplem.
-
-
A že jsem tak smělá - kde a jak se mstím...?
-
-
-
Jakou demokracii a pravdu ti vtloukali do palice, demokracii a la Breznev?
-
-
Každá doba má svoje Brežněvy. I dnes se jich prohání po světě několik. Nikdo si ne vybere dobu, kdy se narodí.
-
Ty zamrzlý demokrate. Nauč se nejdříve číst a rozumět textu a pak tu něco plácej o demokracii.
-
-