Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufám, že všichni vidíte kam nás vedou psychopati z Evropské unie. Ano. Přesně tam kde slunce nesvítí. Nastal čas zrušit zlodějský moloch nazvaný Evropská unie jejíž základ byl založen v Třetí říši.

    • A kam nás přivedli psychopati z Mockby, to jsme měli možnost poznávat celé půlstoletí předtím. Pokud se soudruhovi stýská po komunismu, může se odstěhovat na východ, nic mu v tom nebrání.

  • josef.chmela

    Někdy v roce 1990 jsem byl svědkem nadšeného volání politiků a jejich nohsledů, že konečně tu budemem mít svobodný trh, který vyřeší všechno.

    Za 30 let trvání  u nás nevyřešil nic. Nabídl nám pouze několik opakujících se krizí, dnešní svrab, bídu, žebráky, bezdomovce, chudobu 1/3 národa, nedostatek některých základních léků, rozvrácené zemědělství, rozprodané národní bohatství a firmy, superboháče, chudnoucí stát a nenažrané politiky.

    • Pepo, neztrapňuj se, když se Ti stýská po komunismu, můžeš se odstěhovat na Východ.

      • josef.chmela

        To mám ale smůlu. Hned bych se tam odstěhoval. Ale, bohužel, nikde a nikdy komunismus nebyl a není. Raději se něco douč než zase něco plácneš. Jaképak ztrapňování?

        Moudrý člověk mě nesoudí, když mě nezná a názor hlupáka mě nezajímá.

      • mun.go

        Hele Občane - kde přesně na východě je komunismus? Ještě tak by něco podobného mohla být Severní Korea - nesplňuje však všechny podmínky komunismu (vedoucí strana se nejmenuje komunistická a dokonce se objevují i jisté prvky tržní ekonomiky).

        Po smrti diktátora by byl nejvyšší čas obě korejské enklávy, násilně rozdělené v roce 1948, zase spojit.  

    • Diwa

      Máte naprostou pravdu ! Bohužel nikdo nic neřešil a neřeší, jen se všichni pakují, rozprodávají republiku a přemýšlení do budoucna je pojem, který se nenosí ! Bohužel, musíme si říci smutný fakt a to ten, že si lidé této republiky mohou za to sami !!! Už měla být další revoluce a všechnu tuhle hradní lůzu vyházet a druhá věc je ta, že tuhle lůzu si všichni volíme sami u voleb !!! Potom se divíme že máme ve vládě pakáž jménem Pekarová, Fiala a další pomatence, kteří s námi zametají !!!

      • josef.chmela

        Omyly chirurga spí na hřbitovech, omyly učitele spí v parlamentu. Nejlepší je nic nehledat, nic nečekat a v nic nedoufat. Vše přijde samo, když nastane ten správný čas...

    • Jediné co všichni ti ničemové od roku 1990 dokázali je, že všechno zdražili, prodali prosperující firmy západním šmejdům. Co mohli rozkradli, rozdali zadarmo nebo zničili. Demokracie se opravdu nenažereme. Ať táhnou do pekel a již se nevracejí.

  • Tři dny v řadě?! Tak tomu říkám stabilita trhu. Kdepak manažerské schopnosti se prostě musí projevit. Spolu to zvládneme a sláva Pobřeží Slonoviny! 

  • Diwa

    Díky naší politické smečce a smečce zvané EU, nás do budoucna nic pozitivního nečeká !!!


    • Na obrázku je zvoník od Matky Boží. Komupak a co odzvoní?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit