Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xxx
  • haf haf , ale vezmeš si dnes ochranu na zuby , abys mě zase nekousl.
  • hledám většího pejska na pěkný večer plný něhy a divokého sexu , jsem tak sám a nadržený...Kazane prosím ozvi se.
  • bijec pitomečků -zalez zpátky do prasečáku ty ú c h y l e ! Odpoledne jsme tě viděli zase obcovat se sousedovým vlčákem...
  • vanhorne
    " tvoje posmrtná křeč"
    Pozor! Nez zacnes cist, dej si stamprlicku at te nahodou neklepne!Ja jsem na toho vaseho smejda vsadil 1000 €, ze vyhraje.Jeho vitezstvi prece pro kazdeho, nezavisleho pozorovatele bylo zrejme.A na takovou tutovku, vsadil kazdy i ten mene zdatny poker player.Kdyz do hry vstoupil i opilec ktery prohlasil, ze agenta Burese bude jmenovat premierem i kdyby mu navlikli pruhovany mundur, tak to byla tutovka in the power of 2.Vsadit na podezreleho politika, ktereho luza tak nadsene obdivuje se v Ceske zemi vzdycky vyplati, v jine by to byla prohra.☺ ☺ ☺ ☺ ☺
  • vanhorne
    " proč dali svůj hlas pana Babischovi"
    V novinach se dost casto objevuji clanky, varujici duchodce, aby nenaleteli na sliby ruznych smejdu a nenechali se zlakat ke koupi podradneho, k tomu jeste nekolikanasobne predrazeneho zbozi.Chudaci duchodci se ale vzdycky nechaji zlakat a ten smejd koupi.Jak by pak mohli odolat tak zkusenemu prodavaci hadiho oleje a jineho smejdu, jako je byvaly dôverník agent, registračné číslo:26085 Bureš a nedat mu svuj hlas.☺
  • xxx
  • xxx
  • xxx
  • xxx
  • Rába, jo aha, tam se bojíš chodit, já tam sedím na chvíli téměř každý den
  • xxx
  • xxx
  • xxx
  • xxx
  • Hm, co na to říct. Je to Kr.va a ještě píše hovadiny.....
  • blbečci ano, my chytří Shift
  • xxx
  • xxx
  • xxx

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit