Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Andrej_Babi%C5%A1

*6*

A na čobolácký.televizi zrovna zrovínka dávaj historický velkofilm JÁN HUS!

Ano, čtete dobře JÁN HUS!

*7*
    • ... stále se najde dost českých primitivů, kteří se na to podívají, blbe :)))
      • sliboval jsi že vyfičíš do ciziny. Evidentně tě nevpustili. Co též s takovým blbem?
  • Vážená Alenko, já jsem také volil Babiše a nemám jenom základní vzdělání.Vrať se k plotně, pokud vůbec umíš vařit a nepleť se do věcí, kterým nerozumíš.Dle Tvého "vzdělání"
    usuzuji, že jsi volila Kalouska, Fialu, či Gazdíka.Tvým hlasem se dostali do sněmovny. Zamysli
    se nad sebou, pokud máš vůbec čím myslet. *16* *16*
    • Ty máš k člověku daleko ty tupá zdegenerovaná sračko :)))))
      • xxx
  • Čau lidi...teď jsem chtěl jen okomentovat jeden článek k volbám. Ale nebylo mi to umožněno protože ač jsem kliknul na cokoli tak mi tam naskočil debilní E-ON .Prosím všechny schizofreniky a jiné výbušné formy buďte shovívaví....díky
    Starosta.
  • xxx
  • xxx
    • Máro asi Tě to baví jsi těch příspěvků a těch vlastních odpovědí... *3*
  • xxx
  • I ten poslední horník ze slovenska má více rozumu než zdejší reportér Jégl. a to jsou tzv. Brigoši.
    • xxx
    • xxx
      • Že by slovák????
        • xxx
        • xxx
        • xxx
  • Sobotkovo máslo na hlavě...nad zlato : -))
  • Voliči ANO - nepracující, důchodci, lidé bez maturity. To úplně stačí. Tupci rozhodli a vládnout tu bude slovenský stbák a největší zloděj. Tupci máte v hlavě prázdno.
    • Jen si ulev hňupe.
    • ... piš si, že ANO není pro pologramoty jako ty, blbečku, poslouchat budeš na kolenou :)))
      • Polib mi D E G E N E!
        • ).(
          • tady jsi představil celou rodinu. Máte teda z prrrdele kliku, že jste až z Ostrova.
        • Nech si udělat obřízku a táhni do prdelle, kornoute.
  • Hezká pohádka. Jenomže ona to není pohádka, ale skutečnost.
    Téměř 40 % nesvéprávných jedinců bylo líných zvdednout zadky od piva nebo od televize a jít volit. A z těch 60 % odvolivších bezmála 30 % zvolilo Bureše. A k tomu na hradě straší ožralý MAN...
    A k tomu ve sněmovně vlastizrádce Kanimůra... A zakomplexovaný kremelský skřet jásá...

Bože jak hluboko jsi klesl, lide český. *9*
    • Vymrdanče Sajmone Hovnožroute z redakce Tiscali, to tě to žere, viď ty bukvice..ha..ha..
    • ... pro tebe, ty primitivní ubožáku, to je ještě velký luxus, mít takové reprezentanty :)))
      • reprezentantem blbost jsi zde ty. Ing.Rudolf Hrebeňár z Ostrova. A bijec bydlí na Lidické 1332.Obecní vyvrhel a hlupák.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit