Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Člověk by na Zemi mohl dýchat volněji, podstatně civilizovaněji žít,
    kdyby se dělaly psychotesty u lidí kteří jsou v častějším kontaktu s
    jinými lidmi. Odhalilo by se mnoho diagnóz; nejen psychopatie. Dělat
    psychotesty skoro výhradně jen při pořizování si střelné zbraně,
    nestačí.  A tak by test například při přijímání studentů na právnické
    fakulty odhalil, že 5 % z nich má sklon ke korupci. Při získávání
    řidičského oprávnění by psychopati, šeroslepí a osoby se zjištěnými
    stopami po drogách ve vlasech, nikdy nedostali řidičské oprávnění
    (dělali by si ho ale za hranicemi). Policisté říkají, že auto je zbraň.
    Učitelé a nejen ti pedofilové z nich, by také měli utrum. Mezi Židy
    Chasidy je přes 50 % psychopatů. Nemají výčitky svědomí a jsou
    bezohlední, mstiví. Zenová mysl je pravým opakem. Cítíte se v
    přítomnosti někoho nepříjemně ? Nejspíše jste v blízkosti psychopata
    nebo alespoň jedince se závadnou aurou, nebo alespoň v blízkosti
    vysávače energie. Média jsou veřejnou tváří psychopatie. Politikové
    psychopati by o nás díky výsledkům testů nerozhodovali... Snad jednou
    pomůže genetické inženýrství.  A co by ti, kteří neprošli sítem dělali ?
    Takovou práci, u které nezáleží na jejich názoru (na kterém si jejich
    svinské ego tolik zakládá). Možná u pásu, možná by se živili prací po
    internetu ... Pohanští Slované měli pro postižené jednoznačné řešení.

    S
    nositeli názorů z opačného politického nebo intelektuálního břehu
    nediskutuji a s gustem je ani nezačínám číst. To by bylo už
    smysluplnější  šlechtit kapry aby měli stehna.
  • takže úmrtí způsobené zbraněmi bylo především při násilných přepadech a akcích jisté skupiny obyvatel která tvoří asi 13 % populace USA ale má na svědomí dle statistik FBI přes 50 % závažných trestných činů, ale woke levičácká studie se to snaží podat tak, že deti jsou zabíjeny hlavně proto, že si nějaký middle class conzervativec v bezpečné čtvrti pořídí na sebeobranu pistoli, jak mu to umožňuje druhý dodatek ústavy, který je levičáků, dlouho trnem v oku.

  • mun.go

    Tohle napsali letos 6.6.2023: Úmrtí způsobená střelnými zbraněmi v USA dosáhla již druhý rok po sobě rekordních hodnot. Údaje CDC za rok 2021 o úmrtích způsobených střelnými zbraněmi ukazují, že největší riziko vražd střelnou zbraní hrozí černochům; zbraně zůstávají hlavní příčinou úmrtí dětí a dospívajících ve věku 1-19 let a mladých dospělých do 25 let

    viz For Second Straight Year, U.S. Firearm Fatalities Reached Record Highs (Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health)

    "Naše země láme rekordy ze všech špatných důvodů - rekordní prodeje zbraní v kombinaci se stále tolerantnějšími zákony o zbraních způsobují, že násilí páchané střelnými zbraněmi se stává všudypřítomnou součástí života v naší zemi, což vede k prudkému nárůstu počtu úmrtí způsobených střelnými zbraněmi," říká Ari Davis, MPP, politický poradce Centra Johnse Hopkinse pro řešení násilí páchaného střelnými zbraněmi a hlavní autor zprávy. "Snad nejvíce znepokojující je, že tyto prudké nárůsty vražd a sebevražd jsou téměř výhradně spojeny se zbraněmi."

    V roce 2021 byly zbraně nadále hlavní příčinou úmrtí dětí a dospívajících ve věku 1-19 let i mladých dospělých do 25 let. U mladých lidí ve věku 15-34 let byl počet vražd střelnou zbraní dvakrát vyšší než celostátní průměr a představoval tři z každých pěti úmrtí v důsledku vraždy. Důvodem byla vysoká míra úmrtí střelnou zbraní mezi černochy v těchto věkových skupinách.

    V případě sebevražd střelnou zbraní v roce 2021 byli nejvíce ohroženi bílí muži, na které připadalo 70 % všech úmrtí střelnou zbraní, přičemž tvořili 29 % populace. Nejvíce ohroženi sebevraždami střelnou zbraní byli lidé ve věku 75 let a více, jejichž míra sebevražd střelnou zbraní byla dvakrát vyšší než celostátní průměr.

  • Článek proti zbraním? USA má 337 milionů obyvatel a řeší se smrt 4752 děti za rok. Indie má už miliardu a  deti tam otročí ,slouží sexu,dívky tak mají hodnotu menší než hovězí (pardon slovo ze slovníku Kr.va,je prý sprosté). Tím by se měli ty pediatři z AAP zabývat!!

    • goyim

      Co takhle článek o obchodu s dětma a orgány na Ukrajině, s čímž jejich vláda nic nedělala (report z roku 2014 přímo na stránkách vlády USA)? To asi nebude, že?😂

      Nebo jinak. Co takhle se zaměřit na obezitu a chronické nemoci u dětí v USA? Ne ne... to není třeba... to totiž někomu sype.😂

  • No...

    a) kolik z te statistiky byli clenove gangu kteri zemreli v prestrelce s jinym gangem?

    b) pokud mam dite a je schopne se mi dostat k nezabezpecene zbrani ktera je nabita, tak sem ... a jedine co me kvalifikuje k rodicovstvi je vlastnictvi reproduktivnich organu - a deti potom "kradou" Darwinovy ceny ktere maji popravu nalezet jejich rodicum

    c) pokud je v dome zbran, dite s ni musi byt schopne zachazet bezpecne, to znamena ze ve chvili kdy na to ma mu zacinam vstepovat ctyri zakladni pravidla. Prst podel tela zbrane, nikoliv na spousti. Nikdy nemirim na nic co nejsem ochoten znicit. Vzdy se chovam ke zbrani jako by byla nabita. Pokud strilim, divat se co je v pozadi meho cile.

    d) pokud je hlavnim duvodem ze se k ni chce dite dostat potaji protoze jinak mu to rodice nedovoli, no... resenim je ve chvili kdy zna a dokaze uplatnit pravidla, poustet ho k ni s dozorem a dale ho vzdelavat v bezpecnem zachazeni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit