Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den přeji všem, potřeboval bych radu ohledně investice o dluhopisů. Jsem trochu starší a hledám nějaké konzervativnější investice. O dluhopisech jsem předtím slyšel jen trochu, ale moc mě to nebralo. A tak jsem si říkal, kam investovat. Našel jsem si takovou společnost s dluhopisy: premiot.cz ale investice je až od 50 000Kč. Jaký máte názor na tyto dluhopisy? Přijdou vám ok? Díky :)

  • brisuda2

    Pamatuju si kdyz ho probírali v UK v telce. Podrazil spoustu lidí a kdyz nekomu vysál konto "zivotní uspory" zákon nebo banka se postavili na jeho stranu a vymáhej to pak po nem kdyz mu nemají co vzít, zkrátka je to na zabití a tihle "hustleri" se v tom naucili dobre chodit a vod*íraj to jiní.... Jeden z jeho synu se obesil v apartmánu a byl na sklonku zivota nestastny a zoufaly. To jsou ty vase byty na Manhattanu které byste chteli zdarma i za cenu syna nebo zivota "prítele". Peníze jsou pro nekoho vsím az do urcité míry. To jentak pro ty co nepochopili víru (Boha) v Krista a smysl (Ducha) zivota. Jinak preji vám ty miliardy, také jsem je kdysi chtel.

  • NEJVĚTŠÍ FINANČNÍ PODVODNÍK BYL JISTÝ LENIN-ULJANOFF, KTERÝ OKRADL 

    PRŮMYSLNÍKY A ZEMĚDĚLCE V RUSKU O MAJETKY, KTERÉ SHROMAŽĎOVALI 

    PO STALETÍ. 


    A U NÁS - KLEMENT GOTTWALD, POTAŽMO ANTONÍN ZÁPOTOCKÝ, SE SVOJÍ 

    ZLODĚJNOU "ZNÁRODNĚNÍ" SE JE SNAŽILI NEJEN DOHNAT, ALE I PŘEDEHNAT...

    • Když je kriminálník vyznavající židovskou víru vinen , tak se jedná o antisemitismus , pokud je známo tak zpočátku se k SSSR upínalo mnoho židů .Tak co sem pleteš nějakého Uljanova ty sklerotická palice . Kde Adolf Hitler sebral ty peníze ve třicátých letech ? Kde je to vzorné řízení bank jen těmi jedněmi správnými správci ? Prostě ta prý "vyvolená"komunita je uplně stejná jako každý jiná , akorát ta domýšlivost nadřazenosti je někdy k nevydržení.

      • "ZNÁRODNĚNÍ" - to byla největší a nejsprostší krádež v dějinách všech zemí, kde se bolševické krysy dostaly k moci...

        A Uljanoff byl první, kdo toto svinstvo odstartoval... 

      • Jak moslemínské...

        Jak bolševické...

        Uljanoff byl jeden z největších válečných zločinců XX. století! To ví každý, kdo

        se do dějepisu aspoň podíval...

        • Uljanov byl zločinec ale ne válečný , nastuduj historii dědouchu neb prachy z Němec přivedli Iljiče k moci , stejně jak o 20 let později prachy ukradené za velké krize přivedli k moci Hitlera neb zhodnocení peněz bylo výrazné , nakonec se také k zhodnocení dostalo  , akorát několik stovek milionů mrtvých tomu asi uplně nefandilo , ale už se jich nikdo neptal . Banky za oceanem už počítaly zisky , ale bylo to o fous . Bolševický mosleníne , Arab nemůže být antisemitou neb je stejná rasa , jen prvorozený nemaželský výměnou za misku šošovice .

          • ... mosleníne...

            Tvl. - že by Aeronet?

    • brisuda2

      Zajímavé. Padesátá léta pry byla na nic z lidí se stávali dozínky a tá-Boráci za relativní prkotiny. Peníze byly mizerné a sehnat neco uzitecného (pekného, excentrického bylo problém). 

      Z lidí se stávali práskaci a udavaci kterí za jízdu traktorem a gulás na KSC sjezdu práskli fotra za vlastizradu kdyz hrál mariás ve vycepu. Jsou dva tábory lidí. Jedni vypráví, ze se meli královsky, druzí mluví o mukách a strasti. No na kazdy pád bych v té dobe zít nechtel a nejvetsí gól je, ze "frajeri" z cibulkovejch seznamu dnes zastávají ty "nejvetsí" posty. True say....

    • Ten Uljanoff nechal povraždit carskou rodinu včetně dětí. A vraždění pokračovalo, takže komunismus má na svědomí nejméně 100 milionů mrtvých!

  • U nás je nejlepší pyramida s. Klause a zeMANa s kupónovou zlodějinou. Největší zloděj Bureš a dotace. Kdo měl tak rád Mrázka a jeho kšefty o naftu? Kolik nahrabal s. Kočárek?

  • A já myslel, že největší podvodník musí pocházet u Ruska a mít pročínskou orientaci. 

    To je zase protiamerická propaganda. 

  • podle" délky letu" a částky za" letenku" schopnej "pilot"  , na super prime hypotéky ale neměl , proti hypoderivátům to byl jen drobný čučkař . 😎

  • Skoda ho. Vynikajici kandidat na ministra financi Cesky kotliny. Aspon umel anglicky , oproti Sileny , ktera ted statni kasu luftuje . A letadlo nebo pyramidu s erarem hraje Bures uz dlouho. Tak by tenhle prisel uz k dobre rozjetymu z kopce . 

    • felix.julec

      Lituji vás."Bureš"vám nedá ani spát.Podívejte se pod postel jestli tam na vás nečíhá.

      • Neboj , koblihy ti čobol ještě dodá. Strach že skončí v kriminálu ho bude nutit zburcovat tu tupou část Čechů aby ho táhli volit za každou cenu. 

  • Rekordní v Madoffově případě nebyla pouze zpronevěřená suma desítek miliard dolarů, ale také doba, po kterou se jeho letadlo udrželo ve vzduchu – téměř půl století.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Vtipné, hodit všechno na jednoho obětního beránka. Kam se ovšem Madoff hrabe na FED který pyramidovou hru celosvětově provozuje už od prosince 1913. Což je plných 108 let. Madoff byl jen viditelnou špičkou ledovce a přirozeným produktem stoletého principiálně a koncepčně špatného lichvářského režimu. Házet vše na Madoffa a předstírat, že prý jinak je dosavadní pyramidový systém v pořádku, je asi totéž, jako když Komunisté odsoudili kult osobnosti Stalina, ale jinak se tvářili, jako že prý jejich režim je také v pořádku......

  • KIMCID

    Hustý

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit