Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alicia1

    Odesel dobry clovek. Skoda, ze mu sudicky neprodlouzily tu nit zivota aspon o jeden rok. R.I.P.

    • 93 let - to je přece krásný věk...

      • alicia1

        Ano, pozehnany, ale ten rok by si zaslouzil aby videl, az se zacnou po zime lamat ledy.

  • Šedivý uvedl, že máme být nezávislý stát ... Tak to se mu umíralo s nesplněným přáním. Loutkovodiči z NWO nás mají pěkně pod palcem. Možná byl i se svými zkušenostmi velmi naivní. I náš ministát musí mát strategického partnera, zvláště, když jsme ve střední Evropě.

    S nositeli odlišných názorů nediskutuji, čumáčci.

    • alicia1

      Ten strategicky partner by mohl byt kdo? Je jich kolem dost na vyber.

      • Zejména menší státy, jako jsme třeba my nebo Pobaltské státečky - tedy uvádí se, že do počtu 10 miliónů, mohou mít ze 6 stupňů státní suverenity jen první tři. Mezi nimi je například vlastní jazyk. Náš strategický partner za "všechny prachy" jsou Spojené státy americké. Jsme ovšem vazalové, což vyplývá z charakteristiky Spojených států. Další 3 stupně státní suverenity může poskytnout jen strategický partner, po kterým existuje, a spolupracuje, a řídí se zpravidla z velké části jeho vůlí -  uvedený nějaký menší stát. Jedná-li se o unitární stát  tedy se závaznou vymahatelnou státní ideologií, pak jsou zachovány národní a kulturní specifika a je zaručen poklidný rozvoj (Umění vedení státu řídit složité sociální supersystémy - v tom je nepřekonatelný konceptuální Putin. Tato dovednost je potřeba, jsou li ve státě různá náboženství, národnosti, protichůdné názory.). Omezenou státní suverenitu může mít i stát třeba s 30 milióny obyvatel, je-li zaostalý. Izrael, ač malý, má velkou státní suverenitu - může si ji dovolit. Ázerbájdžán s počtem obyvatel jen něco přes 10 miliónů,  je na pokraji udržení si dostatečné vlastní suverenity. Statečně se o ní prezident Aliev snaží. Ale hodně se mu do té suverenity míchá fašistické Turecko. Nutí ho do války s Armény například. Sultán Turecka, psychopat, má v hlavě nebezpečnou myšlenku na vybudování Velkého Turecka. Mezi strategickými partnery jsou nejznámější USA, Čína, Rusko, Indie.  Logicky. Uvedené informace jsem si nevymyslel, nejsou to mé vlhké sny. Globalistika, paní kolegyně.

        S nositeli nesouhlasných názorů na své příspěvky, nediskutuji, čumáčci. Ale je alespoň s malou pravděpodobností - možné, že nyní udělám vyjímku, a odpovím  i proamerickému bolševikovi. Vidím to však spíše černě. Na jejich názorech především, mi nezáleží. Když napíšu obrat proamerický bolševik, téměř vždy z hejna zagágá nějaká kačice s dotazem, jestli vím, co je bolševismus. Ten si skoro všichni mimochodem pletou s trockismem. Slunce v duši.

  • Tady se zasloužil o odchod sovětských vojsk kde kdo. Hlavně Kocáb. 

    Pan Šedivý byl jedním z těch, kterým jsem ochoten uvěřit, že tomu tak bylo.

    Bohužel jeho konečné angažmá v EDF připravující projekt společné evropské armády na mě dělá dojem, že jsme se rozhodli vyměnit pouze jednu okupaci za druhou.

    Ta se začíná realizovat právě nyní.

  • mun.go

    " ... zasloužil se o odchod sovětských vojsk z Československa či vstup České republiky do NATO".

    S během času si nejsem tak jist, že obě tyto zásluhy jsou skutečně stejně ocenění hodné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit