Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Evičko, čest Vaší památce.

  • 👍

  • Připojuji svůj souhlas.

    Bohužel, úroveň hlasatelů a hlasatelek od dob mého dětství značně poklesla. Mnohé dnešní  hlasatelky jsou často uječené a  "melou" drmolí jak na pavlači, mnozí hlasatelé koktají, samé "ehm, ehm", polykají konce vět, opakují slova, drmolí, mluví nespisovně.

    Když se dřív ve škole děti učily recitovat básně, tak si tím nejen cvičily paměť, ale učily se také pomalu a jasně vyslovovat a srozumitelně mluvit.

  • To je to.I tehdejší zdivočelé TV NOVA dávala paní Jurinová šmrnc a glanc. Aktuálně se třeba pro svoji nekonečnou vlezlou blbost požila CNN Prima. Jejda to bylo vychloubání.To byly milionové investice do vysílacích prostor.To byby panečku pořady o kterých tady nikdo nikdy neslyšel. A těch lidí co nabrali. A pak najednou šmytec! Aby ne. Hlupáci na Primě si ani nyní nedají pokoj. Jejich heslem je "konfrontace". Nekonečný boj. Ale koho takové jejich pitomé divadlo zajímá? Lidi chtějí prostě novinky. Ne souboje. Poslední extra pitomina? Jak Rallye Dakar žije skandálem. Náš kamioňák nějaké holky hovorově trefně zařadil. Nikde nikdo na celém netu už o takové hlouposti nemluví.Jen na Primě z toho žijí. A pořád se k tomu vracejí. Prostě profesionální - hlupáci.

  • Byla to opravdu paní moderátorka, skutečná profesionálka, ne jako drtivá většina dnešních bezduchých moderátorek, uječených protekčních "missek". Paní Jurinová měla štěstí, že moderovala zprávy v dobách, kdy ještě média ctila pravdu a objektivitu a ne jako teď, kdy jsou svázány politickou hyperkorektností a fungují jako propagandistické hlásné trouby cizích zájmů a neoliberálních ideologií. Sama Jurinová v jednom rozhovoru řekla, že dnes by už na moderování v takových prolhaných propagandistických médiích neměla žaludek.  Čest její památce.

  • Myslím si, že to byla poslední hlasatelka, která uměla mluvit...

    Když slyším současné hlasatelky , rádoby reportérky ( hlavně na Nově) , nebo hlasy z reklam a upoutávek - je to vážně děs...


  • Naprosto s vámi souhlasím...


  • Výborná hlasatelka v TV, výborná mluvčí nemocnice v Motole.

    Čest její památce...


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit