Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jistě se najde nejedna feministka, která si udělá hluboký výstřih, natáhne těsné kalhoty, zakroutí zadkem a k tomu pár sladkých keců a jistě se najde dost alfa samců, kteří začnou slintat blahem a půjdou ji volit. 😀

• Volební úspěch by jistě podpořily ještě zakomplexované vousaté mužatky, "to" lesby, Marušky ze Lhoty - nejen alfa samci.😂 

• KIMCID

Ani jedna

• Pavel.Jegl

Nedivím se vám, Sedící býku. Žádná squaw mě nenapadla.

• KIMCID

Ano ani jedna vámi nominovaná

• Za adresu na Jégla věnuji 100 plzní. Moc se chci osobně potkat s potkanem potkanů.

• Adresa je porad stejna. A telefon take rudlo cobole. Lidicka v Ostrove jako vzdycky. Jeste sem vylij  kdy a kde zbabela kryso a uz neotravuj. Na vic chcipaku stejne nemas. 

• Jako apríl dobrý....  :-)

• Klára Samková je excelentní kandidátka, ale jako stejně kvalitní ne-li lepší vidím Alenu Vitáskovou, bývalou předsedkyni ERÚ. Kandidátky typu Jourové či Marvanové jsou absolutně nepřijatelné.
    • Jistěěěě!!! Je to žena, je to Romka a je to právník - šup s ní na Hrad!!! Alespoň bude legrace...😂

• hezkýýýý

• josef.chmela

To, že se Slováci pomátli a zvolili si blondýnu, hned nemusíme opakovat u nás.

• svatá pravda

• To je přece lepší teb.. zEman.
  • V anketě na konci článku chybí jedna nezbytná odpověď - "Žádnou."

Tedy jistě ne jenom proto, že je žena. Buď je to osobnost nebo není. Potom je jedno, jestli je muž nebo žena. Potom jsou ještě "To." 😀

• Pavel.Jegl

Pro ty, kteří si z menu nevyberou, je v článku je výzva, aby vlastní návrh zmínili v diskusi.

• Díky, článek jsem četl, ale tohle mi uniklo.

Stejně to beru spíš jako odlehčení tématu s paní Čaputovou, protože už teď z toho mají někteří diskutující pupínky. 😂

• Pavel.Jegl

Nic se nemůže brát příliš vážně, ani politika, byť to s ní někdy vážně vypadá.

• Tentokrát souhlas bez výhrad. 😉

• Takhle (viz níže) to vypadá, když diskutující přeslabikují maximálně nadpis!

A o jejich úrovni svědčí i jejich pravopis. 

Pane Bože - do čehos to rozum dal!

• Nejlepší volbou by byla asi paní Jermanová. Zná mnohé jazyky. Umí hospodařit ...

Všem pracujícím by jistě poskytla nadstandardní ohodnocení! (Viz. 40 tisíc za špehování hudebních produkcí-asi dohled nad ideologickou čistotou?)

• To máte pravdu, větší zloděj,  než je Jermanová, už je jenom Babiš!
      • KIMCID
        Dokaž!

• Skoro bych řekl, že úspěšně přetvoříme pomocí "uměleckých děl" dějiny a postavy v nich vystupující.  Marie Terezie bude v první řadě dbát na blaho chudých a Čechů, kníže Metternich, jak už jsem se dozvěděl návštěvou jeho zámku, dbal o šíření vzdělanosti v Čechách a hlavně dbal na rozvoj českého jazyka. V Terezíně paní průvodkyně (zúčastnil jsem se prohlídky v němčině) děla, že se nacházíme v táboře, kde se zadržovaným dařilo celkem dobře.....

Ani by mě nepřekvapilo, kdyby spatřil světlo světa film, kde bude Jan Ámos Komenský vypodobněn jako nedouk, protože neměl profil na Facebooku......😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit