Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ivannavratil386
    Moc hezké. Jsem rád, že se ženám v podnikání daří. Také mám doma jednu podnikatelku a daří se jí výborně. :-) Nedávno si založila offshore firmu přes https://www.ioffshore.cz/offshore-spolecnosti Kdyby náhodou někoho zajímalo o co se jedná, tak tady je to hezky popsané: http://joyful.cz/offshore-podnikani-nabizi-celou-radu-vyhod/
  • Toto z vlastní zkušenosti můžu potvrdit. Také už nějakou dobu podnikám a musím říct, že v posledních letech se mému podnikání velice daří. Konečně už máme i regulérní sídlo firmy, což je super. Máme ho ale teprve krátce, takže teď jsme v procesu zařizování. Některé kanceláře už máme zařízené, ale třeba zasedací místnost ještě pořád ne. U té se čeká než dorazí nábytek do zasedací místnosti a pak už to snad bude komplet.

  • Jo, tak to vám tedy moc děkuji za tento článek :) Já jsem také mé ženě trochu více pomáhal s tím, aby mohla začít podnikat a nemusela se na nikoho vázat... No a sehnal jsem ji dokonce i nějaké ty rady a hlavně pomoc od paní z těchto stránek zde, která svému oboru moc rozumí a prý dokáže pomoci :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit