Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    ještě je tam málo černochů,romů a LGBT menšiny :D

  • Feministická propaganda = více všeobecné debility!
  • dzixy

    Že je žen ve vedoucích pozicích méně než mužů je známo, a také důvody. Přece vrcholový manažér, pracující denně více než obvyklých 8 hodin, si nemůže vzít jenom tak paragraf na malé dítě, vzít mateřskou a scházet na důležitém postu. A na funkcích často nutno mít výdrž i kondici, nejenom dobrou hlavu. Podstatné je, že ženy mají ze zákona stejné možnosti se prosadit jako muži. Které o to stojí a jsou ochotny pro to udělat více, než někteří muži, dostávají se i na vrcholové funkce. A tak to má být, schopnější má vyhrávat. Že to bývají více muži, než ženy je pochopitelné, protože dokáží více snášet všechna úskalí svých funkcí.

    • Přesně tak, představa ze by muz měl živit rodinu a makat do roztrhani těla je špatná! Představa že muž je ten v rodine nejvíc postradatelny a tudíž může být obětován a makat  za rodinné blaho je taky špatná! Jsem za feminismus, úplně stejne postradatelní v rodinném vztahu pro muže i zenu... Aby i její volný čas a čas co věnuje rodině šlo bez okolků porovnat s penezma co by mohla přinést navic. Aby stejně jako se rozhoduje podle hodinové mzdy zda se vyplati jestli opravím auto svépomocí ve volném čase nebo v servisu ať se rozhoduje i o dalších věcech... 

       Jiřino vem si přesčas v práci at můžeme na malování pokoje najmout firmu a příští měsíc taky protože budeme potřebovat brzo nový lux, tak ať na něm máme;)

  • Třeba excelentně se zviditelnila Miruna Němcová z ODS. Nečas před časem ostudu jak VIDLE ale od koryt se jim nechtělo. I bleskově se objevily billboardy "Němcová for premier". A arogantní hlupaňa tvrdě bojovala o korýtko.Její neuvěřitelná odesácká blbost a drzost je bezmezná. Nyní si léčí svůj komplex alespoň organizováním protestních pochodů po Praze.

  • Já manželce furt říkám ať si vybuduje kariéru, ze si můžeme prohodit pozice. 

    Já budu makat někde za pár supu s čistou hlavou a pěkně se behem práce protahnu a odreaguju, navíc muži dříve  umírají  a tím  že bych měl pohodovou pracicku  za 20hrubeho bych možná vydržel dele.... a ona at vyhledáva prace co uživí rodinu, ať si zvyšuje kvalifikaci a vezme na sebe co nejvíc zodpovědnosti, aby se dostala na dvojnásobek průměrné mzdy. 

    A ona furt ze ani vedoucí  nechce dělat, porad organizovat ostatní, tenhle neprijde, protože dál auto do servisu, tenhle nepřijde protože má nemocné dítě, vysvětlovat lidem proč nemůžou mít všichni dovolenou ve stejný čas a proč ji dostal zrovna někdo jinej, poslouchat jejich výlevy. 

    Kam mužů manželku poslat aby jí to politicky vysvětlili jak je  genderově utiskovana a má víc makat, aby jí vysvětlili ze práci ma pohodovou protože je utiskovana a to je špatně?

  • TheGGG

    netahejte sem ty tupé gender bláboly ze západu.... neo-marxistické kvóty na vše nepotřebujeme. Schopný člověk se prosadí a podpory parazitických neziskovek a sdružení netřeba.

    • Jako troll jsi uhodil hlavičkou na hřebíček! Skutečně to má určité podhoubí na západě. Západ je o něco málo svobodnější, a tak tam může všelicos vznikat. Například i feministické hovadiny. Agenti východu to pak mohou dobře vyživovat, aby tak zasadili další destabilizační prvek západu. Dále se dělají i podvody s neziskovými projekty na podporu feminismu apod. (ziskovými do několika soukromých kapes).
  • Rabbi Goldstein má se Sárou čtyři krásné dcery, ale stále touží po synovi. Až konečně Sára znovu počne a za devět měsíců volají rabbimu z porodnice: „Rabbi, máte syna!“ Rabbi celý rozradostněný běží do porodnice, najde tam Sáru se synem, ale ten je... jak to říct... no prostě ošklivý. Rabbi na něj kouká, vzpomene si na své krásné dcery doma, znova se na něj zakouká a pak udeří na Sáru: „Sára, že tys mi byla nevěrná?“ Sára se schoulí na posteli a špitne: „Tentokrát ne ...“
  • Ženy jsou z biologického hlediska samice a proto dělají (často neuvědoměle a podvědomě) všechno proto, aby byly nápadné, aby přilákaly samečka a aby je oplodnil. Jsou ovšem výjimky a ne všechny j sou feministky. 😀

  • Aby nám jednou z toho genderu a ostatních opičáren nepřeskočilo.

    Uživateli médií jde o to, jestli je sdělení dobré a houby mu sejde na tom, jestli na obsahu pracoval člověk v kalhotech nebo v sukních.

    Další z "umělých problémů přejezené společnosti a neomarxistický fenomén. 

  • Ženy hlavně nejsou VŮBEC vidět na stupátkách kukavozů s tím by se mělo něco dělat! Není důvod jim potěšení z větru ve vlasech a vynášení popelnic upírat!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit