Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zato u nás je tomu jinak. Nebezpeční migranti se vyskytují zejména navečer na Václavském náměstí. Cizokrajná zejména africká verbež tady bezstarostně přeprodává drogy. Ano tihle exotičtí chasníci s tupým výrazem v obličeji, ohrnutými pysky tady s klidným dohledem PćR klidně nabízejí drogy.Pořádně tvrdé.Policajti? Než by něco protokolovali a bandu rozehnali, machrují v pomalovaných autech a nevidí.Kam jsme se to dostali? My si platíme z daní línou policii a ta si nechává přímo pod nosem prodávat dávky.Nestačilo by pár komparsistů s atrapami pistolek. Výsledek stejný, ale náklady minimální.

• Když jsme se nechali v roce 1989 oklamat kriminálníky z Prahy, kteří si k svému podvodu neváhali vylhat mrtvého studenta, tak jsme nevěděli, že jim jde o navrácení majetku, který jim byl zabaven za kolaboraci s nacisty. A tito kriminálníci způsobili, že lidé přišli o práci a pak i o svoje byty. Pamatujete si na ty zločince, jak se nechali natáčet při likvidaci plotů kolem našich hranic a které bychom nyní tak potřebovali? Budiž tito zločinci navždy prokleti a doufám, že se brzo všichni sejdou v Pekle v jednom kotli vřelé smůly.

• Div se světe!  Bezdomovectvi je ostudou kterékoliv země.  Stát by to neměl nikdy dovolit, dokonce ani těm,  kteří  si libují v takovém stavu žíti. Pro někoho je totiž život na ulici, bez práce, nutnost si na jídlo vyžebrat nebo hledat stravu v popelnicich kategorií svobody (dobrodružství).

Jaký paradox: Umístění lidí v lepších podmínkách je nesvoboda a jejich obtěžování spoluobčanů na ulicích naopak svoboda. Jak je pokrytecké na jedné straně vytvořit takový systém,  kde pár lidí vlastní majetek, který  nezřídka získali různými spekulacemi a na druhé straně holedbat se dobročinností, která je vlastně hozená ohlodaná kost psovi z pánské tabule. A někdy stačí vystoupení umělce  gratis,  které stejně zaplatí středostavovští  posluchači.  Jediný  (sice velký) přínos je vedení lidí k solidaritě s ještě chudšími.

• Orbán ten se mi líbí škoda, že nemáme taky takového rozumného politika. A že chudáčky bezďáčky umístí do špinavého útulku??? To je jako špatně že jim dá střechu nad hlavou a 3x denně jídlo? Nebo je špatně že bude špinavý??? No jaký si to uděláš takový to máš celý den nic nedělaj tak si ho snad uklidí a když ne... jejich věc!!!

• KIMCID

Bezdomovec a majetek? To je jak prohlášení :To se raději zabiju než spáchat sebevraždu.:D

• ... neváhej ani vteřinu, deb*le

• vanhorne

"neváhej ani vteřinu, deb*le"

Ty radeji nevahej ani okamzik.

• vanhorne

"a vezme jim majetek"

Ten se proda ve vetesnictvi a Madarsko se stane nejbohatsi zemi EU.

• TheGGG

ožralové a poveráci, kteří se ve svém bezdomovství vyžívají a otravují slušné lidi nemají na ulici co dělat...

• Zákaz nic nevyřeší, jen to ukazuje na neschopnost přihlouplého populisty řešit problém.  I české "útulky" pro bezdomovce jsou strašidelné. Místo na fotbal by mohlo pár miliard směřovat na tyhle lidi, kteří jsou většinou obětmi státem podporovaného alkoholismu. Kromě Ruska a Klausova Vši-vegrádského spolku, je na světě málo zemí, kde si můžete koupit chlast úplně všude a prodají ho i malému dítěti.

• TheGGG

blábol, střadní a jížní amerika a mnoho zemí asie jsou bezdomovci a alkoholem a vším s tím souvisejícím zločinem prolezle... eurohujer jako vy si ale potřeboval rýpnout do v4... bordel jaký je v západních no go zonách, to je teprvé divočina

• Je to teď tvrdé. Vzpomínám, když jednou před "listopadem" matka pekla vánoční cukroví a poslala mne pro láhev rumu, měl jsem v té době krátce po osmnácti letech, prodavačka mi nechtěla rum prodat a musel jsem domů pro občanku. Všichni z toho měli hroznou srandu....🙂

• V USA jsem byl svědkem, že tři veselí boys seděli v parku na trávníku a popíjeli cosi z lahve v papírovém sáčku. Od amerických kolegů jsem se dověděl, že popíjení alkoholu na veřejnosti není dovoleno a mohlo by být pokutováno. Ale co mají v lahvi skryté v papírovém sáčku, to je jejich soukromá věc a nelze jim v tom bránit. Jo, jiný kraj, jiný mrav.

• To je známá věc. Inu pokrytectví takzvané US demogracyje. Na povrchu huj a vevnitř fuj. Žeby to otevřeně zakázali nebo otevřeně povolili, to neudělají. Tak nahodí hezkou fasádu a pod ní plíseň....

• Potenciální nebezpečí eurohujerského migračního běsnění není zažehnáno, takže migrační problém je latentní. Kriminalizace bezdomovectví je nedemokratická a vytváří nebezpečný precedent - která množina občanů bude příště kriminalizována ?

• Kde bydlíš? si ustelu u tebe na dvoře no přece by jsi mne za to nekriminalizoval urcite mne u sebe na zahrade nechas, ja si tam dam celtu a par vetes co sebou taham JU? a ne abys mne vyhna to by byl nebezpečný precedent!   Jako co je spatneho dat bezdomovcum strechu nad hlavou? Ze kdyz nechtej a chtej bejt u tebe na dvorku tak je za to zavrou? 😀

• Já bych pro bezdomovce měl práci......dělali by instruktory v kursech přežití. Takový parašutista vyskočí uprostřed neznámého území, v noci v dešti nebo zimě přijde o výstroj. Jak si poradí? Najít vodu, vybudovat přístřeší, zorientovat a zabezpečit se v neznámém terénu, přežít mráz....Užitečný kurs pro vojáky a třeba i adrenalinové turisty..... 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit