Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jaa máš pravdu, jsou to žvásty, opak je pravdou!!
  • Je to dva roky ,co jsem přestal kouřit.Kouřil jsem 40 za den.Za půl roku 20 kg navíc.Díky tomu,se mě zvedla hladina cukru a jiné neduhy.Nyní chodím po doktorech.Už nikdy bych takovou blbost neudělal.Tělo má jít do penálu zničený. *1*
    • Tak se přihlas na šachtu.Je mi tě líto
  • Já kouřil poctivě 39 let, měl jsem spoustu přátel, práci, rodinu. Prostě úspěšný muž. Přestal jsem kouřit z vlastní zbabělosti a nyní již 6 let nekouřím. Přišel jsem o všechny přátel, jsem nezaměstnaný, ztoustl jsem, mám mnohem více chorob, než když jsem kouřil, nemůžu vyjít do 4 patra abych se nezadýchal (což jsem u kouření neznal). Když jsem s těmi problémy zašel k doktorce na poradnu proti kouření ve Vítkovické nemocnici, tak jsem na návštěvu čekal 3 měsíce a stará doktorka mi řekla, že neví o čem mluvím, ona nekouří od mládi a nemá s tím absolutně žádný problém. Ze celého úspšného života mi zbyla už jen rodina. Je otázkou jak dlouho.
    Osobně se na to dívám tak, že díky neuváženému rozhodnutí mám život v troskách. Když jsem kouřil, zaměstnali mě doslova všude, kde jsem přišel. Nyní rozesílám životopisy po všech existujících firmách a nikde mě nechtějí. Nevím zda to má něco společného s kouřením cigaret. Ale fakta hovoří sama za sebe.
    • Tož proč už dávno zase nekouříš??? !!!
    • Mohl jsi napsat že si pomatený a ušetřil by sis toliko psaní .jAKO FEJETON DOBRÝ třeba do Blesku tak to žerou. *3*
    • To je ale kravina,si kup retka a pořádně se prouď,hned bude lépe *2*
  • S cigaretou nebo bez, ale hlavně s naší korunou... Jediný velký důvod který mne a spoustu lidí nutí jít volit prezidenta je oprávněná velká obava ze snahy pana Schwarzenberga rychle zavést euro u nás v České republice, za týden musíme jít volit za prezidenta pana Zemana, u kterého máte jistou snahu i nadále udržet Českou korunu i Českou státnost. Má sice své chyby a mouchy, ale tohle dodrží.
  • Nojo, britští vědci. Producenti stresujících zpráv. *1*
  • mno, já nevím, nevím, zda se jim dá věřit. Vždycky, když jsem měla nervy tak cigareta pomohla je uklidnit.... tož nevím....není to reklama na elektronické cigarety... podle výzkumů prý škodí víc než tabák.....
    • Máš pravdu. Vždycky, když jsem měla pocit, že mám nervy, či nutnost, uvelebila jsem se s cigaretou na balkoně. V důchodu jsem si v takovém případě už z časových důvodů mohla poručit: "a spát!". Možná jsem nenaspála ani 5 minut, ovšem mozek už mi vypnul nutnost kouření. Takto jsem to praktikovala nadále, protože to fungovalo. Nekouřím už více než 6 let bez toho. že bych za to platila farmakologickým nepřesvědčivým nabídkám. Pravdou je, že na váze stále ještě přibírám. Z toho, že nekouřím jsem opravdu spokojená, Z toho, že přibírám na váze jsem naopak zděšená. Cvičení, ačkoliv mám k tomu spoustu nakoupených strojů, se neosvědčuje. Příliš vyčerpává a pokud zmírním, okamžitě mě trestá vzrůstající váhou.
      Nadále jsem přesvědčena, že musím hledat vlastní řešení. Přes kouření cesta nevede, Kouření mi zapříčinilo osteoporózu! To je fakt, se kterým není radno spekulovat, či speklovat! Je to fakt!
      Tak se v tom pořád snažím najít cestu. Asi dělám ještě chyby, ale stále hledám ...
      • Držím vám palce.Vydržte!!!
  • Roční úhyn 22 tis. co chcete kuřáci an tom okecat?????
    Stojí to peníze a žádný plus.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit