Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Registrační pokladny a hotovo,ne žádná malá do kapsy,bez paragonu,jako doposud. *12*
  • Co kecáš ,že kdyš si onemocněl, nedostal si ani korunu, když sám píšeš ,že platíš sociální a zdravotní daň. Trochu si protiřečíš ne!
    • Kdyby jsi uměl porozumět psanému textu, tak by ses v článku dozvěděl, že živnostník má nárok na nemocenskou až po 14 dnech nemoci.
  • Manželka pracuje jako magor u jedné firmy. Vloni měla celkem 102500Kč čistého za celý rok. Ty tady naříkáš, že vyděláš průměrnou mzdu tj. cca 23500Kč/měsíc, ale ty je máš čistý, tedy dostaneš cca. 280000Kč čistého za rok. Přitom průměrná mzda ve státě se uvádí v hrubém a nedosahuje na ni ani 30% lidí Tak jdi makat do kolbenky a uvidíš, zač je toho loket magore
  • Dědku podivej se zdali si uvidíš špici nosu. Tvůj rozhled auvažování neni větší než ta vzdálenost .
  • To umí i blb vládnout tak, že pokud není schopen naplnit rozpočet zvedne daně a zdraží. Ačkoli služby státu, které si platíme jsou neadekvátní k vynaloženým prostředků do něj vložených. Kdyby z toho něco bylo ale z daní si platím fízlárnu, která ně bude bu*erovat, prasata na krmníku, cikány a feťáky. Nehledě na absolutně zbytečnou armádu. *10* *10* *10*
  • Odborářijsou teď komunističtí dědkové, kteří se takto realizují, protože nic neumí.
  • Na tomto kapitalistickém svinčíku mají právě živnostníci největší podíl.Bezhlavě volili pravici,která pak rozkrádala a rozhazovala miliardy.Oni za to,že jim povolila platit co nejmenší daně ji volili.Nyní když stát začne škubat důchodce a zaměstnance,mnoha živnostníkům ubude hodně zakázek.Tak také poznají,co je to si pořádně přičichnout k bídě.Od údajné revoluce ,stejně jako hodně důchodců,si mysleli,že když volí pravici,tak pro budoucnost této země volí ráj.Nyní se na tu bídu,která se na tuto zemi začíná valit,koukají s otevřenou hubou.A to bude mnohem hůř.A toto je jen začátek pořádné bídy.Stát stále dluží,místo toho,aby začal splácet astronomické dluhy.Když to takto bude pokračovat,tak daně pracujících půjdou pouze na splácení úroku z dluhů.A bohužel tuto pochmurnou budoucnost hlava obyčejného českého blba,zatím nebere.
    • opakovat, opakovat opakovat: Tzv. pravici mohou volit jen privatizační zločinci, nebo blbci. Ti první byli pečlivě připravovaní a vybíraní v rámci tzv. privatizace a restituce, ti druzí se v těch prvních buď zhlédli, nebo si opravdu nevidí na špičku nosu. Bohužel tzv. levice po roce 89 je opětovně jen produkt morálního marastu po roce 89. Ta pravá síla bude muset teprve přijít a vymést ten pravicový svinčik z této země. Na to ale budou muset nejdříve židé z USA ještě víc ztratit sílu, jinak nám budou házet bomby na hlavu také.
    • Vážený avýboji. Dovol,abych se ohradil -Nebyla to pravice.ale bohužel asi nevíš že největšími podnikately a finančníky po roce 1989 byla bývalí funkcionáři KSČ. Co se týče důchodců-nejvíce byli okradeni v letech 1998-2005,jelokož v roce 1997 byl důchod 49,5% průměrného platu a v roce 2005 byl jen 40,5% průměrného platu. To vládli pravičáci,kteří okradli důchodce o minimálnš 1900,0Kč měsíčně? Proto se snažili i důchodci volit pravici,jelikož levice nejvíce přidávala lidem,kterým se nechtělo pracovat. Dál si uvědom,že za období 1998-2005 byl nárust HDP více jako 6% a přestoí se musela vláda zadlužovat ještě v průměru 100 miliardami ročně. Státní dluh v roce 1997 byl 270 miliard. V roce 2005 600 miliard. V důsledku neoprávněných rozhodnutí odcházející vlády po volbách 2005 se navyšoval dluh a do dnešního dne se nemůžeme ze srabu vzniklého v letech 1998-2005 vyhrabat.
      • To co se rozkradlo po roce 89 je několika násobek našeho dluhu. Jen třeba majetek SSM - rozkradeno prodáno. Majetek Svazarmu - rozkradeno prodáno, privatizace: rokrádání a prodání. I ty blbé stáítní rezervy grázlové z of a ods ukradli, a teď vykradou i důchodový systém aby se krypl rusnok s dlouhým měli dobře. *16* Mám alergii na to svádění na komunisty
        • Gemo, já mám teď alergii na tebe. Proč se privatizovalo a restituovalo? Protože to už před tím rozkradli komouši, že se to kolikrát nepovedlo je věc jiná. A že si u toho spousta lidí nahrabalo? To jsou právě bývalí komunisti bez jakékoliv morálky, bolševickej režim dost lidem zlomil páteř a morální hodnoty a my všichni na to doteď doplácíme!!
          • Kdyby to rozkradli komouši, tak nebylo co privatizovat měkkej mozku *12*
      • Díky za odpověď ty tři jména jsem chtěl.
        Ono v letech 1990 až 1998 bylo ještě co rozkrádat, proto dluh nebyl tak velký, ale přesto i s tím co se rozkradlo dost velký a v tomto smyslu to pokračovalo. Díky za čísla ale jsou k ničemu a tvá znalost mě neohromila. Dva roky, respektive 6 let je u moci pravice. pominu li aféry kde se rozkrádá vesele dál a shodek ač deklarovaný je 2x při bilanci převíšen musím konstatovat, že jsi slepý, nebo ducha mdlého. Co se týče podnikatelů tak ti si mysleleli, že budou podnikat, vezmou si půjčku, vezmou drůbež k moři a koupí si fáro. Budou v háku 5 hodin denně a ono to nějak dopadne. Po roce 89 věšina z nich volila pravici, tedy bandu zmrdů v disentu. Důchodci naopak volili levici. Tedy zdánlivou.
        Svádět něco na komunisty dnes je holá debi*ita. Dnes jsme o generaci jinde. Probuď se už hnupe!!!!
        • No a víte vůbec kolik vyrostlo úřadů jenom rozdrobenost obcí co stojí peněz v každé díře samospráva. Nehledě, že jsem neviděl zeštíhlovat nikde administrativu např. v justici, krajích městech pořád živíme tento nekonečný počet krysek o efektivitě ani nemluvím. Proto se rychle zdražuje. Nevadilo by mi to kdybych viděl, že např, v mém krajském městě opustí tyto přebytečné pracovnice pozice. Není to k uživení.
  • Ano má pravdu,jelikož v parlamentu i na vedení odborů a socdemáků sedí lidé o kterých píší uveřejněné depeše s ambasády USA-ti kteří se snažili v lednu 1990 uchopit moc a nevyšlo jim to-pozůstalí komunistů hájící socialismus s lidskou tváří-iluze. Proto se dnes mstí všem,kteří se snaží dnešní republiku nějak podpořit a vyvést na cestu prosperity.
    • To třeba kdo? jmenuj, komu jde v té bande o prosperitu státu a ne svojí? Alespoň Alespon tři jména:
      • Nevím zdali jsi pochopil,že se o prosperitu státu malí podnikatelé. Ty kteří se snaží republiko poškodit jsou odboráři,socdemáci a bývalí komunist= disidenti a jejich potomci.
        • Mě zajímali tři jména z vlády kteří podnikatele a rozvoj státu podporují.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit