Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak může Svěrák chválit zlodějskou vládu Nečase?To zůstává rozum stát.Pravděpodomně měl Svěrák z těch zlodějen pěkný apanáš.V této republice a nejen v ní mají největší platy lidé kteří nic nevyrobí.A také to podle toho vypadá. *12* *12* *12*
    • Svěrák u mě nadobro skoncoval že se hrabe do politiky.Dal se do holportu s Karlem a tim u mě končí.A timhle udělal definitivní tečku.
  • Svěrák je blb, to jsem měl o něm jiné mínění.
    • ... ty jsi známý bezpohlavní póvl, tvé mínění nikoho inteligentního nezajímá, pííčo :)))
      • Páni. Inteligentní korektor. Tomu říkám dokonalý protimluv. *1* *1* *1*
        • ... skuteční páni tě jebou, omezenče :)))
  • Nestačí že se tento pán celý život živý tím že někomu leze do p......e a z ostatních si dělá legraci,jako z nás slušných občanů.To ho musíme ještě k tomu pořád někde vidět.A navíc nemá úctu k naší zemi a propagoval cizáka na hlavu státu.Proč naši dědové a pradědové pokládali životy v první válce? Je mi smutno a lituji naše potomky jestli takové rychle neodstraní z veřejného života.
  • Svěráka ani nebudu komentovat,snad jen ševče drž se svého kopyta.Ten člověk je bezpáteřní žvanil.
  • by se (asi) měl uklidnit a přestat se plést do věcí, o kterých zcela zjevně nic neví, anebo jenom velmi málo. Mohl by totiž rychle přijít i o ty poslední zbytky kreditu, který ještě ve společnosti požívá, a to bych mu nepřál *3*

A proč "Soudruh učitel Svěrák"? No, po jednom z jeho "plamených" vystoupení, tomuhle pánovi připomněli jeho mnohaleté členství v KSČ i podpis pod Antichartu a bylo .. a bylo ticho, pár měsíců byl zalezlý a věnoval se jen tomu, co skutečně umí .. pak mu ale otrnulo, a přesně jako v tom jím kritizovaném bulváru počkal, až další irelevantní pitomosti překryjí jeho výkřiky a máme ho tu zase a zase a zase... A kníže Rohypnol I. Turista? Bez komentáře. Hezký den *5*
    • Svěrák vystupuje a moralizuje proto, že se nestal kancléřem na Hradě u kníže pána. Prostě byl od toho jen krůček a pak spadla klec. Konec finito a deprese. A proto to všechno nyní balí do nobesy, morálky, hloupé lůzy co čte bulvár a jiných pikantností. Prostě filmy už točit nebude a post kancléře je definitivně v Pánu. A to je konec všech jeho plánů. Říká se , že za vším hledej ženu a nebo post-korýtko a s tím spojené peníze ,vliv a moc. A , že ta moc chutná moc.
  • Nalejme si vážení čistého vína, jak říká Hartl ve filmu Vesničko, má středisková. Ono tam prostě něco ještě plave. Svěrák dnes už mnoho filmů nenatočí a on to dobře ví a tak se jako bývalý pedagog čestiny věnoval knížecí milosti a s češtinou mu pomáhal i s jeho projevy. Na you tube je pěkný záznam, jak mu svoje schopnosti se spisovnou češtinou poníženě nabízí a tetelí se , že snad ten kníže to vyhraje. Ptá se Kárla, jak ho má titulovat, pane kníže, nebo pane Schwarzenbergu a KSCH. mu odpoví, že mu může říkat Karle a Svěrák blahem vrní. A pak přišla ta pohroma v podobě prohry. Na Hrad usedl Zeman místo jeho knížecí milosti. A Svěrák dostal poprvé v životě, jak píše ,depresi. No aby ne, už se viděl na Hradě v nějaké té funkci, nejspíše ve funkci kancléře. A asistentku by mu dělala Čáslavská. Zlaté časy Havla , kdy kamarádíčkové dostávali na Hradě trafiky se opět blížila a nakonec byl nenávratně tomu všemu konec. A tak nás nyní moralizuje a hraje si na a arbitra eleganciárum a noblesu. A to vás ubezpečuji, že jsem Zemana nevolil, ve finále jsem nevolil nikoho, nebylo koho.
  • Skoda - nepochybne je fandou hloupeho Karla.Kymacejiciho se degena ktery je v rozhodujicich chvilich pod prasky a chova se skoro normalne.A pak prijdou dny vsedni a toto aristokraticke prasatko vypousti z huby jednu perlu za druhou.A nenapadlo mne ze tento pan Sverak je s hlupakem takto spjat.
    • ... pasuji te na degena dne, tupy pitomce :)))
  • Tak nevím, ale Nečase mi moc líto není. Restituce a následné kroky provedl bezohledně a lidi mu to vracejí. Vyčůranou Nagyovou neohlídal, nechal jí, aby se chovala hloupě, rozhazovala peníze, které lidí taky občas nemají. Nečasovy některé výroky byly za hranicí zdravého rozumu ( to by byl rasizmus a pod.). Opticky působí někdy dojmem ne příliž chytrého přerostlého adolescenta, který má neustále panické obavy, že jeho milé chce někdo ubliživat( což není pravda) a mnoho jiného. Tak taky vypadá prosím bývalý prémiér České republiky pane Svěrák.
  • Je mi z pana Svěráka čím dál tím víc smutno, nějak ztrácí soudnost...
    • Tak proč nejde Svěrák do politiky a pak si přibere koho chce.
      Třeba super ekonoma Kalouse...
      Možná i oživí zemřelé ... *6* *12* *14*
  • Nečas je podrazák a grázl. A křesťanský zmetek. Opustil rodinu se 4 dětmi s takovou šmudlou, která nemá ani trochu studu a odvede manžela a otce, hlavně, že má paqnbákaq na sex a na peníze. Sňatek v kostele před Bohem je nuic? Plivl pánu Bohu na jméno a poroto bude muset ještě moc pykat. Z úřadu vlády si dělali bordel, souložili tam a stříkali poi sobě šlehačkou. P.Svěráku a takové se zastáváte? Který si za státní peníze vydržoval milenku? Je mi vás líto p. Svěráku.
    • Ten debíl, který dal "NELÍBÍ" je stejný grázl jako Nečas, schvaluje podrazy, podvody a zlodějny.
    • ... ty nejsi nikomu ani líto, omezený zmetku :)))
      • Ha,ha,ha blbečku
    • Ruka ruku myje.
      • Takových podrazáku je moc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit