Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Instituce škoda naprosto není. Kvalita výuky byla katastrofická, člověka do praxe nedokázala pořádně připravit. Člověk tam skoro nic netočil, protože na nic nebyly peníze a nebyla dostačující technika. Vedení (myšleno pan Skaunic) bylo také otřesné a jak zde bylo zmíněno, finanční vedení školy bylo více než podezřelé.
    Prostorů školy je ale hrozná škoda, prostředí bylo úžasné.
    • Kudlova je opravdu škoda. S lepším vedením by to mělo potenciál. Teď tam bude chalupa jen smutně sedět a třeba z ní vznikne muzeum. Osobně by mě zajímalo, co se studenty VOŠky bude? Článek píše, že přejdou pod UTB, ale hádám, že budou muset podstoupit nějaké řízení, kde jich vezmou jen pár a ještě se jim Binter a podobní budou vysmívat do očí. Těžká rána pro mladého člověka, ale aspoň jim to vytluče z hlavy ty ideály, že jsou dalšími Kubricky, či Lynchy.
  • pan Skaunic je zloděj.
    Ex-student
  • Jako student, který pana Skauince zažil, se docela divím, že to nepadlo už mnohem dříve. Škola není ztrátová, ale peníze se přesto ztrácí, že pane Skaunic? Kde se berou ty nová auta, kam se lijou prachy, když ne do tvorby studentů? Chtělo by to asi vnitřní audit a možná by si pan Skaunic šel pokecat za Davidem Steelem.
    Už to byla ale potřeba, aby škola padla, protože za dva roky udělat pro své studenty pouhá dvě cvičení je dost málo. UTB zadává asi pět cvičení za semestr a to jde o státní školu, tedy neplacenou. Na VOŠ se platí a za co? Ani ten titul za to pořádně nestojí.

    Necháme staré bolesti a holt se rozloučíme s tou naší chalupou, jak by pan Skaunic jistě dodal.
    • Nemohu jen souhlasit. Mluvíte mi z duše.
    • Souhlas :-)

      Jenže pan Skaunic tyto věci vždy viděl "svou optikou" a novinářům to přesně tak podal a oni mu to snědli.
      Že se snažil, že plánoval.

      Ale že tu školu sám položil, to už nikdo nenapíše.
      Dobře mu tak.

      Někdo by měl možná ještě napsat, že Zemanův a Týrlové odkaz už taky kdosi rozkradl či vyhodil do kontejneru před pár lety a ani po nich už ve škole nic nezůstalo.
  • Možná škoda nonkrétní školy, ale je na čase, aby se počet tzv. vyšších a vysokých škol u nás přizpůsobil skutečným potřebám a možnostem. Třeba dostatečnému počtu kvalitních vyučujících.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit