Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V kraji, kde se s vědomím státu točí desítky takových filmů ročně, je to opravdu solidní pokrytectví, ostatně i na Barrandově se točily pornofilmy už na sklonku komoušismu. *12* proč by měl být Gottwaldov výjimkou?
  • LIdi proberte se!
    Zase nám nějací stranící budou říkat na co se můžem dívat a na co ne,nebo jakou hudbu můžem poslouchat?
    Potom začnou rozhodovat co máme jíst a nakonec kdy máme zdechnout.
    Ta tohle už jsme zažili,nebo mám snad dejavu?
    Takže honem k volbám a poslat tu pakáž do hajzlu!
  • Ale to už tu máme, viz úžasný obraz "Zvířátka v lese obdivují píču" slavného malíře F. R. Čecha, který jeho kamarád pan profesor Milan Knížák koupil pro Národní galerii (tj. za peníze z našich daní) za pakatel pouhých 750.000,- Kč... *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
  • Proč vrchol perverzity?!? Ožrat se jako prase je každého svobodná volba, dělat to nemusí, jen ať zaplatí... Vy jste snad kořala a počítáte s pravidelnými návštěvami záchytky, že Vám to vadí?
  • .. malokdy clovek potka jedince s vedomim, o neco vic jich je se svedomim a vetsina jiz neslysi ani svedomi..
  • možná nám ti pokrytečtí poláci příště ukáží na výstavě č.2, jak jejich vláda leze husajnovi (černouškovi) do řiti a to teprve bude ponor jak se patří,tak se kluci nehádejte
  • Soulož a ve Zlíně? Tam se přece rozmnožují pučením, ne?
  • ....použijeme všechno co máme, veškeré zlato,samozřejmě né naše celou materiální moc na obelhávání a ohlupování lidí. Lidský mozek, lidské vědomí jsou přizpůsobené změnám. Pokud do něj zasejeme chaos, nepozorovaně lidem změníme jejich hodnoty za falešné a donutíme je těmto hodnotám věřit. Jak? Najdeme stejně smýšlející lidi, spojence a pomocníky v samotném Rusku a jeho satelitů. Krok za krokem rozehrajeme svým rozsahem grandiózní tragédii záhuby nejvzpurnějšího národa na zemi. Definitivně a nezvratně uhasíme jeho sebevědomí. V literatuře, divadle a ve filmu budeme zobrazovat a velebit ty nejnižší pudy. Budeme všemožně podporovat všechny, kteří budou do lidského vědomí vštěpovat kult sexu, násilí, sadizmu a zrady, zkrátka veškerou mravní zpustlost.... Jen málo, velmi málo lidí bude tušit, co se děje. Ale my je zesměšníme, najdeme způsob, jak je obelhat a prohlásit je za vyvrhele společnosti.... Budeme vytrhávat jejich duchovní kořeny, vulgarizovat a ničit zásady národní morálky ...
  • Viděl někdo ty snímky? Popiště ......a podrobně. *1* *1* *1*
  • Všichni už tam byli a fotočky viděli. *1*
  • Zcela jednoduchá odpověď. V časopise se snese leccos ale na výstavě by mělo být prezentované umění.....si myslím, že šu.ačka až tak velké umění není....i když dotyčná to třeba na umění povýšila. Pak by se mohla živit výnosněji, než jen fotočkami z předmětné činnosti. *1* *1* *1*
  • je fakt že mladí komunisté se hlásí o své místo na slunci.Mají svěží nápady neotřelé myšlenky.Srší energií..A právě na takové se budou pořádat na podzim hony.U cestovky si zaplatíte jako za odstřel třeba jelena.Mladý dostane nějaký náskok a pak .... klasický podzimní hon.
  • Mladý komunisto je čas takové převeliké chytráky rozvěšet po kandelabrech.Tak jako svého času uspěšně praktikovali v Maďarsku.Nic osobního.Jen takový hec.Komunistů přibývá po desítkách.Nemají už přirozené nepřátele kteří by je hubili jako kdysi,víš?
  • jdi si zaplavat *1*
  • Jedná se o narušení mravopočestnosti v ČR je nutné vyvodit politické důsledky a zahájit trestní řízení podle § 1987odst.zákona 876-ohrožování dětí a mládeže!
  • jděte s tou ku......do někam *1*
  • A ty jseš chamraď odkud? Ty prostě plaveš........kdoví v čem.
  • V čecháčkostánu se smí souložit pouze se svou sekretářkou.
    Ideály demokracie se v posttotalitním, metanolovém, příživnickém Česku spolehlivě mění v realitu „standardní parlamentní“ byzantské, chlastoslovanské, mužické kleptokracie a klauzemanovské partajokracie. Podobně, jako se kdysi „reálný socializmus“ Husáka (Kdo nekrade – okrádá rodinu!) vypořádával s morálními „přežitky kapitalizmu“. Soudruzi multipolitici okrádají své pologramotné a nesvéprávné zmocnitele stejně jako nemravní advokáti své klienty a navíc nejsou postižitelní ani tak jako advokáti, na něž dohlíží alespoň jejich komora.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Pomatenci třeba "smrt kapitalismu" nebo "anonym" si tady přicházejí na své.Mastí jednu kravinu vedle druhé.Zcela mimo realitu.Kluci toto je běžná diskuze.Není určena chamradi od popelnic která má komplex a léčí si ho tady vypisováním hloupostí.
  • mne to neva....nebudu se pohoršovat nad normální věcí.jsem na tom světě jednou a chci si ho užít....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit