Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fakt a není to novinářská kachna ? no vlastně BLESK a AHA se taky stále vydává tak to taky asi někdo kupuje jenom pro remitendu by asi těžko měli sponzory.Hmm lidé jsou různí a určitý typ lidí o to projeví zájem.
  • Knihu si nekoupím,ale takovou nenávistnou kampaň jako se vedla proti Paroubkovi jsem nezažil ani v Rudém Právu proti Chartě 77.Vrtá mi hlavou čím to bylo a navíc se nenašel nikdo,kdo by to veřejně odsoudil.Příště to může být někdo jiný,ale vše má své mantinely.
    • Máte selektivní paměť, Paroubek jenom sklidil, co zasel. Začalo to gotwaldovským projevem před vyhlášením volebních výsledků a trvalo to až do Pyrhova vítězství, když shodil Topolánkovu vládu uprostřed předsednictví EU. Pak už se to sprosté lhaní a drzost oranžové mafie přestalo líbit mladým lidem a tak spustili ofenzívu a Paroubek se pos-al, zvolil ten nejnemožnější způsob, který okoukal u Štěpána jak na mladé zaútočit a tím spustil lavinu, která ho zavalila. Jenom že Paroubek nikdy neslyšel kásnou a velmi výstišnou větu: Buď slušný, když jdeš nahoru, aby ses nemusel stydět, až půjdeš dolů. Jenomže Paroubek nebyl slušný, když šel nahoru a stydět se taky neumí.
  • Zlatokopka Petra dosáhla kouzla něchtěného. Poukazuje na na to jak ho všichnichni podrazili a tím vlastně dává světu na vědomí, že Jiří Paroubek je ona, ona všechno vyřizuje a řídí i svého JiříJeho bývalí spolupracovnízi z magistrátu tvrdili, že paroubek byl normální a byla s ním domluva. Patra jenom potvrzuje, že ona byla režizérka přeměny normálního Paroubka v neuvěřitelně drzého a arogantního hulváta. Proto byval Paroubek tak nervozní, protože se mu Petřin nátlak ekloval. Jiří, Jiří, ale jsi to dopracoval. Lapla si tě vypočítavá přerostlá puberťačka a utáhla tě na vařené nudli. Topolánkem nikdy nebudeš, protože ti chybí to hlavní a je diplomacie. Patře leží v aludku Talmanová, protože ví, že na Talmanovou nemá. Talmanová je vzhledem i vystupováním dáma, kdežto Petra je každým coulem hokynářka. Topolánek odešel z politiky a okamžitě se dokázal zaměstnatzájem a je o jeho služby , pravý to opak Jiřího Paroubka, toho něchtějí nechat učit ani na Socialistickém VUMLu.
  • Já kouám,jak puk.Topolánek házel novináře na zeď,ukazoval jedničky,létal státní letkou na hory při cestě z Bulharska,nevím co ještě dělal u Berlusconiho,atd..A že pracuje? Vždyť jako většina politiků kšeftuje s informacemi.Jo xx nejste náhodou Dalík? *5*
  • To mohu říct o Vás,ale jestli jste Dalík,tak to je ztráta času.Povolební projev byl záminkou Bursíka k dohodnuté v evropském kontextu nevídané koalici a navíc mu předcházela dodnes nevysvětlená Kubiceho zpráva...Jak mohl shodit on vládu,kdyby se nerozhodli i nějací poslanci z ODS a Zelených?Ale nechte si své názory a já si nechám své.Čas ukáže...Mějte se dobře.
  • Kdopak tady mluví o Talmanové jako o "dámě"? A co takhle Ďuričko ? Okolo něj se vždy takové pohybovaly. Ale co má co chtěla.Ono žít se ztopořeným ´údem musí být náročné. Jinak takový párek k pohledání. *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit