Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dnešním dnem jsem cela rozrušena,protože začínají volby HURÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Pořád slyším o soudruzích z ODS a co soudruzi z top09 hlavní představitel KALOUSEK KDUČSL jediná strana,která spolupracovala s KSČ a jeho hlavním představitelem Kalouskem,promiňte soudruhem .Největší bolšán za totality.To se nám to demokratizuje
    soudruhu Kalousku,největší demokrat je soudruh Kalousek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • S odeesákama dosáhl stav věcí tak, že je porovnatelný s koncem třicetileté války.
    • Kéž by to byl konec třicetileté války! K moci se díky podrazům, křiváctví a tuposti stáda dostane Sebranka Prašivého Odpadu Země a ta se bude také chtít napakovat, už s tím začíná. A také se bude chtít zajistit, aby jí to nikdo nevzal.
      • Pslouchej ,ty jeden anonyme,největší prašivý odpad ,jsi ty neumíš si ani stát za svým slovem.
      • blá blá blá
  • Čechy může od státního bankrotu a odsunu v dobytčích vagonech do Izraele,k vymlácení Araby,zachránit pouze nástup tvrdé levice,mladé generace, k moci.Všechen ten lidský dobytek,který se po komunistech prolhal k moci a tuto zemi zbídačil,je třeba protahnout katovskou mujčírnou a tam odporazit,za vlastizradu,tím nejkrutějším způsobem.Razit heslo,že přes kvalitní práci těch nejkrutějších katů k lepším zítřkům mladé a budoucích generací.Dnes už je lidský politický dobytek hlásící se k levicové firmě stejný jako ten pravicový.Obojí má za cíl pro sebe co nejvíce nahrabat.Ostatní je nezajímá.
    • Já vám rozumím ono je rozumné odsunout na vedlejší kolej lidi,kteří mají zkušenosti přiměřené k věku a proto,je dobré dát tam samé hloupé mladé lidi,protože ti nebudou prosazovat názory zkušených lidí a budou držet hubu a krok.Vždyť se podívejte na zprávy čt1,co mladý,to blbý a ještě za odměnu na lepší místa,viz Drtinová a spol.A co ty mladé divizny?No má úcta ,to si vážně myslíte ,že lidé budou věřit něčemu takovému?Jenom samé ble,ble,ble zprávy.TůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůDle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Přečti si to po sobě znova, vždyť si odporuješ!
  • Kharl nikoho nezachrání protože je rozumu mdlého. *15* *2* *1*
    • Já bych pro něj taková zvláštní slova nehledal. Podle mého je uplně blbej a hotovo!
      Dyť von je taky starej jak to Dinosaurovo h o v n o, nebo jak se to správně řekne...
      Du dělat, nashle
  • Vy sráči,
    Vy si říkáte inteligence národa?,tak to je vidět na každém kroku.Ubohost všech ubohosti.
    Moje babička se musí obracet v hrobě,byla živnostnice zažila normalizaci komunistů,ale co se děje dneska,to by chudina možná vyskočila z hrobu a nakopala nám všem zadky.Co,že jsme to udělali s náší zemi,že jsme jí zaprodali cizákům Němcům,Americe a dalším cizákům.
    To se opravdu Havlovi a té jeho smečce povedlo co nedokázali komunisti,to dokázali chartisti.
    • Skvěle napsané a naprosto vystižené Katko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3*
    • Jo, chrchlisti.
  • Pro ty kdo to pochopí:

    Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel v této zemi má podprůměrný intelekt... Jestliže jedinec, který je v této intelektové kategorii, má nějakým způsobem rozumět světu, má-li se v něm pohybovat a má-li ho nějak uchopit, musí si ho drasticky zjednodušit. Těmto lidem, a je to tedy polovina národa, uniká ona složitá mnohotvárnost, komplementarita, mnohoznačnost světa; a to, co z tohoto světa v jejich očích zbývá, se dá rozdělit na celkem jednoduché, většinou protipólné elementy. Někdy se tomu říká černobílé myšlení.

    (z projevu Cyrila Höschla v pražskén Karolinu 24. 9. 1991 při udělční profesury)
    • Ty ses stejnej, ne, horsi jak Zeman, kterym tak opovrhujes. Jen sem blijes cizi myslenky a kopirujes citaty. Zeman je narozdil od tebe aspon inteligentni, ten je pouziva v souvislostech.
    • jen tak pro jistotu, bych si být tebou, nechal udělat psychiatrické testy! On Hitler mluvil podobně o židech a "vědecky" je zkoumal v lágrech a pak se ukázalo že mají inteligenci hodně vysokou.
      Osobně se domnívám, že zrovna ty patříš do té horší poloviny národa (jak píšeš), jinak bys totiž tohle nemohl napsat, i když se kryješ tečkou!
      Já říkám: "Co tečka, to s r a č e k bečka!"
      • Pišto, vždyť říkám, že je to jen pro ty, kdo to pochopí. Holt, komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí.
        • Ále pochopil! "Tečka, blitků bečka!"
          Piš to 100x!
  • Kam s ním? Pro tohoto člověka je škoda slov.
  • Huhňaví kloni huhňavého agenta Pružinského parazitují na EU a ještě na ni drze plivou.

    V Česku není a ani nemůže být jediná autentická tradiční politická strana - jen Potěmkinova vesnice "standardní" Klauzemanovy prognosťácké vylhané "demokracie", složené ze sulcovitých nesoudržných tlup levorukých žvanilů a zlatokopů s těmi nejpřízemnějšími motivy, stran a straniček vzniklých na troskách KSČ z jejich bývalých členů nebo jejich potomků. Nešťastní bývalí „pracující“ se drží zoufale těchto trosek jako trosečníci do sebe zhroucené parodie Titanicu. ODS i ČSSD nepřežijí své podvodné, šarlatánské a falešné "zakladatele" a nebude to žádná škoda. Tuto zdánlivě bezvýchodnou situaci lze výhodně využít pro vznik autentické, občanskoprávní politiky, založené na důsledné osobní odpovědnosti jak voliče, tak zastupitele, na zákonné bázi občanského zákoníku - nikoli na vylhaném "veřejném právu".
    Blíže viz odkaz na konci příspěvku.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    • Ty jseš tak blbej a vytrvalej, že jsi mohl být ministrem v Nečasově vládě. Třema bez potfeje.
    • Snipere - nebylo by na škodu kandidovat, co?
      • Jo, je ještě blbější, než poslanci. A ti jsou blbí, na n-tou, takže by tam zapadl. Chtělo by to funkci poslance jako čestnou - za refundaci ušlé mzdy při zasedáí, jinak zadarmo. Hned by ten dnešní ksindl padal z parlamentu, jak Němci do krytu....
  • Vy nevíte proč občané nevolí ODS? No protože jste rozkradli republiku, sebrali jste lidem mateřskou, porodné, peníze státním zaměstnancům, zavedli S-karty, poplatky v nemocnicích a daně - to je radši bez konetáře a další zvěrstva, které škodí lidem, a hlavně jste zapomněli, že jste zde pro lidi a né pro sebe. Lidi vás volí, vy jste jen zástupci lidu a ne všemocní bohové. Toto vám patří, přeji vám to, nic jiného si nezasloužíte. Jste ostuda národa, jako strana musíte z kola ven.
    • A myslíš, že Zeman ti to všechno dá? Třeba mu půjčí Lukoil...
      • Nšdá. To nám už nedá nikdo. Když jsme si to jako blbci nechali rozkrást a ještě jim za to velká část blbů tleská, tak si to zase všichni musíme vybudovat od píky. U pracovnic na E55 se mění ale jedno písmenko....
    • a hlavně, váš zakladatel Klaus prodal část národního pokladu už v 90 letech, protože už tehdy byla naše republika skoro v bankrotu!!!
      • Voe, v r. 89, když kapitalisti převzali moc jsme vyráběli na 100% a něměli jsme skoro žádné dluhy. Stačilo provést třeba změny výroby, ale rozhodně nerozprodat a nerozkrást republiku. Před bankrotem jsme teď. Chytráku kapitalistickej.
        • timotěj
          nepochopil jsi, vím, že komunisté předali zemi nezadluženou, ale Klaus jí od 1992 asi do 1998 přivedl skoro na buben, proto musel prodat část národního pokladu. Jak to je a nejsem žádnej kapitalista *1*
  • Že by u pultíku stál nový Goebels podle lhaní a snahy oblbovat by to souhlasilo a zapoměli strašit komunistama. No jen aby aby to nebylo překvápko pro modré šulíny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit