Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Se zájmem jsem vyslechl,zprávu vyšetřující komise,která vyšetřovala bordel se slučováním složek policie a konec šéfa jedné složky pl.Šrachty.Je zajímavé že touto kauzou se za peníze daňových poplatníků zabývala početná skupina Poslanců snad víc jak půl roku a nezaslechl jsem ve zprávě ani slovo že tuto reorganizaci a odvolání pl.Šrachty již dávno před skutečnou realizací navrhla v odposlechu,který byl předčítán při soudu s p.Nečasovou,které se nelíbilo,jak tato policejní skupina pl.Šrachty sleduje její známé a jí samotnou.A ejhle.Najednou to provede min.vnitra s policejním prezidentem.A národ to čte,poslouchá,komunikační prostředky také mlčí a nic se neděje.Ale o prezidentovi se píše o sto šest.A toto je daleko větší malér,kde vrchnost si dělá co chce a to má s demokracii málo společného,když se podporuje rozkrádání státu za podpory policie.Ahoj
  • mellys
    a vemte klacky a řežte je hlava nehlava,... *16*
  • Já osobně schvaluji ne omezení státních zástupců, ale rovnou je zrušit. Jenom jeden příklad Rath a státní zástupce Petr Jirát, píše se o něm, že je expert na hospodářskou kriminalitu. Jaký expert? Diletant a amatér, který nemá obdoby. Prohlašoval, jak Rath má 30 Kg zlata v Íránu, že má ulitý stovky milionů. Kde je zlato a peníze? Jirát nic neprokázal jenom lhal u mne to je prolhaná bolševická zrůda před rokem 1989. Státní zástupce za toto lhaní by měl být postaven před soud a zavřít místo Ratha i když by tam měl být Rath, měl by dostat tolik let co nabízel Rathovi, měl by to dostat za svou neschopnost.
  • ano takové třeba aktivistické st. zstupitelství! Ať žije jakékoliv, které najde cestičku jak se dopátrat nepravosti a křiváctví. A to se ve věci zásahu ve Strakovce podařilo. Je nepřijatelné aby taková arogantní blbka obecní hlupaňa a premierova matrace Nagyová úkolovala kontrarozvědku. A ono nic. Je nepřijatelné aby všiváci Páleník a spol elita mezi detektivy a zpravodajci se nechali zblbnou nějakou překopanou maďarkou.A proto tady máme aktivistická zastupitelství.
  • Rádi by, rádi oklešťovali. aby mohli rozhodovat sami v duchu svých komunistických tradic a hrabat čím dál víc.
    Základem svobody a demokracie je dělba moci a to těm "kryptosoudruhům" nevyhovuje, zvláště když chtějí řídit stát jako (svůj) podnik. No, ovečkám dají koblihu nebo něco slíbí a ovce je zvolí.
    *1* *2* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit