Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Samozřejmě,všichni neúspěšní, do Senátu.Žádná práce,nulová zodpovědnost a slušný plat.Na rozdíl od komunální politiky.Velká zodpovědnost,hodně práce a za méně peněz.V Senátu můžete působit bez názoru a nikomu to nebude vadit. A pokuď bude chtít kandidovat za Pražáky....těm je jedno jakou entitu zvolí. A jak potom můžeme od Senátu žádat kvalifikovaná rozhodnutí,když tam máme samé neúspěšné politiky.
    Nakonec i ve Sněmovně máme dost povalečú-žvanilů,jako například TOP09,STAN nebo
    Lidovce.
  • Zajímalo by mne zda tento zákon nařídila Evropská unie. Pokud se schválí nějaký zákon, tak politici říkají to nařídila EU my za to nemůžeme. Naši politici navrhují a schvalují pouze zákony co jsou proti občanům tohoto státu místo toho aby zákon lidem usnadňoval život tak ho lidem ztrpčuje a znepříjemňuje. Lidé jsou jako hyeny co musí jiného za živa sežrat. Když dojde na to, že náhodou onemocníte nebo se dožijete důchodu, tak ty stejné hyeny Vám řeknou, že nejsou peníze. Všechno zlo pochází z Prahy, únor 1948 za podpory plného Václaváku Pražského lidu tleská Gottwaldovi a takto to dopadá když vláda vládne z Prahy. Gottwald pocházel z Moravy jako každý politický odpad co je dneska ve vládě.
    • S tou Moravou jsi to teda pěkně pohnojil. *6* Jinak bych to bral.
  • Pročpak Starostově žádají,vždyt mají plnou hubu pomluv a žvástů a tváří se jako by vyhráli volby,tak at si to jako konstruktivní opozice prosadí sami,šmejdi.Problémy především hrozí představitelům obce nikoliv běžným občanům.
  • TYPICKÉ pro české prohnilé prostředí.
    funkcionář = milionář "podnikatel"
  • Zda se, že si lidovci a Starostové / kteří, když jich většina je v ANO??/ chtějí připravit dobré podmínky pro své funkcionařčení, až vypadnou z Parlamentu a zůstanou jim jenom obce. Nevidím důvod, proč funkcionáře obcí z tohoto zákona vyjímat, když všichni dobře víme, jak lehce se dá krást i z obecního. Kdo je čistý a vše nabyl poctivou prací, tak to může vědět každý, slouží to jenom ke cti. A kdo kradl, potom se má čeho obávat a nikdo jej nenutí vykonávat veřejné funkce. Lidovci i Starostové straší naprosto zbytečně a bezdůvodně. Obec si vždy nějak poradí, a kde se to nedaří, takových obcí je tak do desíti. A to není důvod nic měnit na navrhovaném zákonu o prokazování majetku před vstupem i po ukončení veřejné funkce v institucích dotovaných státem.
  • Včera večer jsem sledoval debatu o "zmírnění zákona o střetu zájmu".Jsme opět v ČR a blíží se komunální a senátorské volby.Zákon,který byl těžce odsouhlasen a obalený různými výjimkami má opět mouchy,aniž ukázal v praxi jaké??ˇÚplně stejná situace jako s EET,kde se v půli cestě,aniž to bylo vyzkoušeno,se zákon pozastavuje.A vždy je u toho opozice,víceméně ta v pravo,která když neuspěje,podá zákon k dořešení k ÚS.A ten vždy částečně vyhoví.Je to takové šalamounské vyřešení sporu,který se vždy objeví před volbami.Částečné úlevy opět znehodnotí zákon,který naše společnost nutně potřebuje.Vymlouvat se na to,že v obcích nebudou kandidáti z důvodu přísného zákona je alarmující a provokativní.Právě touto výzvou opozičních politiků se k nim přidají ti zastupitelé,kteří mají něco za nehty.Vždy to takto vzniká.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit