Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kristepane ! Taková strašlivá ztráta......Jeden šmejd bude nahrazen jiným......
  • Jak na ně?V menším městě to jde.Vymysleli v sousední zemi.Se lidi - ti kteří myslí trochu kontinuálně domluví.A prostě jeden týden se nekupuje máslo.Pokud možno ani netknout.V konkretní prodejně řetězce.A ejhe pikolík oni dozrají!Slevní.Slevní brutálně.Jako ve hvězdných válkách.Zákazník vrací úder.
  • interspar jedna z mala prodejen kde se sem tam dalo sehnat i zbozi ktere nepatri do kategorie EUvychod-odpad, ted v okoli jen tesco ci albert to uz jedine jezdit za hranice
  • Stejně budou prodávat stejně jedovaté potraviny jako prodávají teď . Pro zákazníka se nic nezmění.
  • Tak to je skutečná katastrofa :-( Ahold a všechny jeho prodejny jsou šit ze všech šitů nejšitovatější. Kdyby předváděli takovou úroveň doma v Holandsku, tak si ani neškrtnou. Myslím, že nás holanďani pokládají všechny za cikány, nebo rumuny, a podle toho vypadá úroveň, nabídka a kvalita potravin v Albertu. Shnilá rajčata, plesnivé jahody, předražená drogerie - stačí se podívat na velkobchodní ceny třeba gelů na praní - marže víc než 100% !!! Kdo má takovou marži v jiných odvětvích? Myslím že je nejvyšší čas vyhlásit občanskou neposlušnost a začít Ahold bojkovat ! Když si člověk zajede nakoupit kousek za hranice, tak je mu do breku. Ahold nás vrací do minulých bolševických dob nakupování. Už jen čekám, kdy se tam objeví Žena za pultem.
    Intersparu je škoda, sice vyšší ceny, ale velký výběr kvalitních potravin.
  • To ve vsetínském albertovi jsou kvalitní šupáci.Slevňují zboží.Dobře.Třeba o polovinu.ALE pokud je to zboží v letákové akci - vypočítají tu novou jakožeslevu z té původní.Co byla před letákem.Přeci takové křiváctví je snad možné v Africe nebo džungli.Ale v Evropě?Varuji všechny.V Albertu je totiž vždycky nějaká křivárna.Akorát menší - nebo větší.Že podraz bude na to se spolehněte!
  • No jo holt není nad německou ůroven máme se stále co učit!
  • Ani v jednom jsem nenakupoval, nepotřebuju je. Vystačím si s tím málem, co koupím u řezníka, u pekaře, zelináře za nižší cenu při vyšší finální kvalitě. Zbytek si dopěstuju na zahradě nebo dochovám v králíkárně a chlívku. Hypermarkety všech značek, polibte mi prdeel.
  • Litoměřický Albert má v úseku uzenin zaměstnankyni - důchodkyni. Usměvavou paní, nikdy nenaštvanou a uzeniny na úrovni. Nestalo se mi, že by někdy něco bylo závadné. Šunku kupovat jen tu za 21 korun - od kosti nebo sedláckou - jinak ostatní je humus.
  • Proč právě Interspar má tak vysokou ztrátu? V Brně do tohoto supermarketu chodí nakupovat velký počet zákazníků. Podle mého názoru je Albert jeden z nejhorších, chodím tam nakupovat většinou jen menší nákup. Je tam draho a nekvalitní zboží. Navíc nerad poslouchám ta jejich pitomá reklamní hlášení ...no ano, slyšeli jste správně....
  • Tak to jsi tedy velký hlupák, když kupuješ takové potraviny. (Před prodejem viditelně namočené ve slané vodě.)
  • Minulý týden jsem tam koupil šunku a uzený, obojí bylo viditelně před prodejem namočeno ve slané vodě. Albert je u nás vedle myčky aut. Tak jsem chtěl šetřit benzín. Do Alberta už nejdu. *16* *16* *16*
  • nechapu, albert je silene drahy a nekvalitni...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit