Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ono je to tak v podstatě už dneska. nedivím se, že se lékaři bouří. akorát nyní ji jde úplatek do kapsy, příště by měl jít nemocnici. cítíte ten rozdíl?
  • A kdopak dnes operuje nějakého chuďase? Lékařský "učeň". Takže se nic nezmění, jenom možná ti učni se dostanou k více operacím a rychleji se to naučí. Navíc, páni primáři se musí udržovat v kondici a tak pokud nebudou mít dostatek těch solventních pacošů, budou operovat i ty chuďasy. Takže s tímhle opravdu starosti nemám, spíš bych hledal problémy ve zbytečných zdravotních pojišťovnách, v lékažích předepisující naprosto zbytečně drahé léky za vidinu dovolené v karibiku, předražené a zbytečné nákupy nemocnic za všimné.
  • Tak to je krásný úkaz toho, jak je ministr asi lehce přitroublý a jak nedomýšlí důsledky. Skoro si myslím, že to neplatí jen pro něj. Jinak ale vypadá docela sympaticky a slušně, zdání asi klame a vládnout se asi musí bohužel umět.
  • Až vám v důsledku tohoto chytrého nápadu umře, nebo bude doživotně
    poškozen někdo blízký, tak už víte kam a na koho se "s důvěrou obrátit"
    a poděkovat.
  • Tak , místo zubaře nám bude stačit místní kovář a na ostatní nemoce budou báby kořenářky. V tom by byl čert , aby se nasnížil počet důchodců a nemohoucích. Pan Hégr na to jde od podlahy, spíše to vzal od 18 století. Nezavání to genocidou ? Myslíte, že bude na slepák, nebo kýlu stačit přinést HUSU ? *8* *8*
  • A jistě už se těší pojišťovny, které za nějaké tři stovky měsíčně pojistného v případě operace částku uhradí. Možná i zdravotní pojišťovny pro tyto případy nějaké to připojištění vymyslí. Také je možné si na toto peníze vypůjčit. *1*
  • Chudí budou chodit k veterináři. *7* *8* *13*
  • ti se budou operovat sami, vyjdou pro ně příručky typu "Jak si vyjmout slepé střevo aniž by to bolelo " :-)))
  • Tak tohle je jasný už od cinkání klíčema! Dřív,když člověk zašel třeba na pivo a nebo vínko to už je jedno tak normálně vedle sebe seděli třeba soustružník skrátka dělňas a vedle třeba ing. nebo Mudr. To je dnes už vyjimkou! Jestli si to lidi nechaj líbit tak ještě zavedou kasty jak v Indii!!! Jak to říkal Mauglí "Jsme jedné krve ty i já !"
  • Heger si zřejmě chce odlehčit na svědomí, když doktorům aspoň tímto způsoberm chce přidat. Ještě, že v nemocnicích není tolik operačních sálů, aby se na chudé dostali pouze začínající "řezníci". Domnívám se, že operace by měla probíhat podle stavu pacienta a ne podle toho, kolik má v pěněžence. Ale když chudý si počká, možná se nudící primař odhodlá i toho pouze za plat odoperovat, Někteří možná pouze z takové té lidskosti k pacientovi, která vládla dosud.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit