Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Znovu musím opakovat - Babiše jsem nevolil.. Nicméně v naší politice nevidím nikoho jiného, kdo by v těchto těžkých dobách byl hoden ho nahradit. Nedej bože, aby byl premierem někdo z "lidí" jako je Fiala, Pekarová, Bartoš či Lidovec jezdící si pro instrukce do Němec. Můj děd říkal, že každá generace by měla zažít válku...aby si vážila míru. Tuhle situaci tedy berte jako válku, musí přijít pokora a návrat k víře v tento národ. A všímejte si těch, kteří se snaží vyvolávat spory a štvát. Nebudou a nesmí to dělat donekonečna...

  • KRÁSNÁ TRADICE mezi slušnými lidmi.To je to kouzelné "zdravíčko".Aktuálně nám ovšem vyhlášený kydač hnoje vypustil jedovatou slinu. Nějaký Bartoš od Pirátů dnes vykřikuje do světa "Vláda nám lhala!".Opět je to ten samý tipek, co na podzim vyhryzoval na adresu Číny. Právě takové lidové, neohrožené hrdiny tady moc potřebujeme.Bylo by moc fan, společnost by to jistě ocenila, kdyby se na něj nedostala žádná rouška.Ani respirátor. Nestává se často, ale ..... COVIDE 19, víš kde jej máš hledat.

    • Jeden vážený obchodník z Vietnamu říká nikdy nevěř Číně a to byl na vojně když tam byli Američané na "dovolené" .Tak se tomu dnes říká.

      • mun.go

        Spíše bych řekl "nikdy nevěř Turkovi" - ale to je relativní.

        V zásadě - nikdy nevěřte politikům, bankéřům ani velkoobchodníkům ...

        • pro mě moudrý a starší člověk co žije v exotických končinách kam nemůžu jen tak jako třeba do Řecka na dovolenou , ne každý schopný člověk je dareba.

  • Možná jsme svědky pro Evropu přelomových událostí. 21. století budou příští generace možná nazývat koronavirovým stoletím. Na druhé straně snad koronavirová katastrofa otevře oči fanatickým vyznavačům migračního či klimatického šílenství, kteří už nebudou mít tak velký prostor prostor pro své řádění a pro svoji publicitu. Možná budou vytvořeny nové tradice, které budou mít racionálnější podstatu, protože rapidně ubude podpory největším šílenostem současnosti. 

  • rouška sem rouška tam , takže ty s tou burkou to už věděli a do kostela nechodí v neděli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit