Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo,jasně.Toho jsem se obával,že se bude chtít jen někdo zviditelnit.
    JEN NÁS VŠICHNI OBLBUJOU.Udělejme druhou pražskou defenestraci.Vždyť ONI jsou tam jen díky nám obyčejným lidem,možná i díky stranickým protekcím.Žijí z peněz daňových poplatníků.
    Pokud by měli nižší platy,zprůhlednili by státní zakázky pro odbornou veřejnost,aby i obyčejní lidé se mohli vyjadřovat k důležitým věcem ( o kterých dnes nemůžeme rozhodovat),odvolatelnost politika,pokud se dopustí něčeho nezákonného.
    JENŽE TO JE PRÁVĚ TO,CO NEUDĚLAJÍ.
    SE BUDEME MOŽNÁ DIVIT,AŽ TO VŠECHNO KRACHNE,KAM POVANDRUJOU !!!
    A pokud by byl plně využit potenciál naší země ( naši státotvůrci to rozhodně neumí),byli bychom na tom lépe,než ekonomicky nejvyspělejší země.
    V této zemi se bude dít jen to,co budeme tolerovat.Proto se nebojme toho,že se zastaneme nás samotných,protože chceme konečně žít a dýchat.NEDOPUSŤME VŠAK,ABY SE OPAKOVAL 89 A MOC OPĚT PŘEVZALI LUMPOVÉ A PODVODNÍCI.
    • lumpové a podvodníci ??? pořád jich tam máme pane Rozum
  • Žádné domlouvání. Práva se nedávají, práva se berou. Co si vymůžeme, to budeme mít. Jedině silou. Proč by se zbavovali výhod atd., pro pár demonstrujících? Právo si musíme vynutit!
  • Strom se pozná podle ovoce, ovece ještě nemáme. To že s ním šel na pivo nic neznamená, kdyby to udělal tajně, tak to je něco jiného. Někdo může chtít jen zdisreditovat silnou figuru, Zavadila.
    • Má fakt silnou figuru. A co charakter?
  • Také bych to neviděl tak dramaticky, podstatné bude, jak se situace ve vládě, bude vyvíjet?! Rozhodně důvěru většiny obyvatel -voličů i nevoličů nemá! Je to neschopnost stran, jejich arogance, nenažranost,.....
    • To jsem zvědav na tvoje vyjádření až v Praze a ve větších městech budou demonstrovat statisíce a možná miliony lidí podpořené generální stávkou. *2*
      • I ty tvoje miliony...
  • narode probud se , co vlastne chceme , to ze jsme proti nekomu s tim se nebavime , vzdyt jsme lide, je treba respektovat vsechny a se vsemi zit pohromade a ne stavet bariery, tak jak je to, kdo s urcitymi nazory nesouhlasi neni ho treba strilet, druha vec je rozkradani a niceni statu ale to musi resit jine organy a ne ze se nebudeme bavit, je mi smutno kdyz slysim tu stranu zakazat , tu luzu znicit, ......neni nahodou ze jsme lide a je treba respektovat se navzajem, ale to uz by melo zacit v rodine(ktera dnes uz nefunguje) jak se muze domluvit parlament , kdyz se nedomluvime doma ve vlastni rodine, zacneme ctit a vazit si jeden druheho a respektovat
    • Pokud je vyplácen někým kdo si ho platí za to , že ho mé bránit proti zotročení a přitom s otrokářem chodí na pivo beze svědků tak je to zrádce nic jiného
      • Tady jde o to zda si to pivo zaplatil a nebo mu ho zaplatil Kalousek,ale ten stále nemá peníze tak nevím.A jinak těch dohadů může být mnoho..Jak někdo napsal on to udělal veřejně.Čas ukáže.
  • Je to všechno fraška,a už se ničemu nedivím. Odborářem jsem byl 20 let, a jak jsem viděl a zažil na vlastní kůži, jak se odborovy předák ZO Jurok (-plat 35.000kč+mobilní tel-zdarma volání, benefity, aj.) zastává svych oveček tak, že domluví s ředitelem ing Adamcem, který potřebuje snížit stavy u ČD-SŽDC Ostrava propuštěním zaměstnanců, navíc poté dostane odměnu 60.000kč. Při auditu se ukázalo, že se vůbec tito zaměstnanci nemuseli propouštět.Byl to jen střet zájmů o doházování kšeftů pro soukromé společnosti, po kterém se panu řediteli zatřásla židle, a nakonec musel odejít.Ale co se nestalo? Dostal místo na inspekci vyšetřování nehod na železnici, místo aby byl propuštěn s okamžitou platností.Ti co zvonili v 89 roce můžou zvonit zas, protože u koryt byli,a jsou stále ti stejní...naskýta se otázka, jestli to k něčemu bude...PS.Ti nahoře se vždy domluví, ale s úžasným divadlem pro lidi...a třeba i u piva.
  • Zavadile, Zavadile...
    • podrazáci ,zrádci byli a jsou............................
  • Tak to se okecat nedá!!!! Ani když by to mělo nějaký uspokojivý důvod.
  • Zavadil tomu nasadil korunu. Tady není důležité, jestli ta schůzka byla pracovní ( tomu může uvěřit jen trouba ), ale to, že dal pravici a vládě do ruky zbraň proti odborům a i sám proti sobě. A to parádního kalibru. Drby, doložené videem, to je vrchol. Nyní nikdo odborům už neuvěří, lidé to zákonitě mohou a také budou považovat za zradu !!! A nebudou už dělat odborům blbečky !!! Co má ten chlap vlastně v hlavě ??? Na další demonstrace můžete zapomenout !!! Přijdete tam tak leda sami. Takže popřejme lidem hodně bídy a sebevražd a Nečasovi s Kalouskem hodně úspěchů v dalším odírání lidu. Díky Zavadilovi, který v jediné pěti či desetiminutovce zboural vše, co se tak dlouhom připravovalo !!!!
    • splnil zadání skončil práci,lidi do ulic dostal,tak vo co de.Vy mu snad upíráte i to pivo-vždyt je to táta pracujících.A ve volném čase._už byl konec_ muže dělat co chce.
      • mno, Zápotondovi se taky říkalo táta pracujících .... ale ty konce...
    • Anonyme, uvidíš, že se najde dost pitomců, kteří odborovým vyžírkům zase uvěří. Lidská blbost je nekonečná.
  • To jako že ČSSDnekrade jo a Stanik byl co-Martan
    • Aspoň odešel včas nebo mu to bylo doporučeno,ale dobře si vzpomínám kdy prohlásil ,že mnoho takových firem čerpá z veřejného potrubí.
      • potrubi dočerpalo znarodnit dát lidu pracovat dle zasluh a vše podvodnikůk rozkradačum znarodnit vše v bankach v nemovitostiach a lu at zacne normalne moralne pracovat
        a zavest sysytem podobny komunistům jen vylepšený musí byt vylepšený

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit