Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

Mi teda přijde, že to k tomu tak trochu patří. Jasně, někdy je to otravné, ale je to prostě součást té země. Nebo to tak není? Já myslím, že ano. Stejně jako jsou ve Finsku finské sauny, tak Francie a vlastně všechny přímořská letoviska a státy mají svoje specifika. Na Sahaře je písek, v Británii se platí librou. :D Tohle jsou prostě problémy tam, kde se vůbec nevyskytují.

• tomasperny

Tohle je věc, co mě prostě na jižních zemích štve. A klidně bych byl v tom slovu i ostřejší. :) Jako co si budeme povídat, můžete mít sebehezčí zahradní altány. nádherné apartmány a krásnou dovolenou, ale když se tam u vás uhnízdí tyhle potvory, tak je veškerá atmosféra prostě v čudu.

• Téma k popukání.Už si stojíte jako HLÍDACÍPES.Jen tak dál.

• henrys

To mi připomnělo, jeden starý vtip.

Turista posílá pozdrav mailem z dovolené svému příteli:

"Je tu krásně - krajina, památky, víno dobré. Jen se v noci vůbec nevyspíme, ty cikády strašně řvou."

Přítel, který bydlí v Matiční ul. mu okamžitě odpoví:

"Tak to já na dovolenou nemusím jezdit nikam - tady je to v noci to samé, jen místo -dy jsou to -ni!"

• Tato vesnička-přesněji díra toho nemá moc co k nabídnutí. Turisti sem dorazili pro malebnost a klid.Něvěděli okraválu z té havědi. Hlupák starosta si tak akorát vyhonil ego.Turista co přijede chce někde pojíst přespat. Nechá tu peníze.Když spolehlivě zajede jinam, nechá turista svoje penízky jinde. A sami zdejší vesničani mohou "blahořečit" sebestřednému mluvkovi na radnici. On je ten článek tady na Tiscali zas klasicky napsaný tak - s návodem. Jak mu má čtenář rozumět.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit