Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Super, tak ať se to rozešle do škol, ať se mají děti podle čeho učit hymnu.
    Ale pořád je tento senilní stařík lepší než ta rozkydlá příšera z dávnověku, Miloš Zeman .
  • Hvězdná pěchota hadr.. *1*
  • Kníže je občan Švýcarska a částečně Rakouska. Proč by měl znát českou hymnu.? Doporučuji všem voličům podívat se na fota hlavních představitelů ostatních států. Představte si , že by kníže stál na podiu mezi Obamou a Putinem .
    • No a proč by tedy měl být českým prezidentem, když není ani českým občanem ??? On má těch občanství asi deset, či kolik, takže proč nešel kandidovat proti Obamovi ??? V USA by mu to sypalo víc....
    • a co tím chtěl geniální Václav říci, že by taky fašoun?
  • No tak sláva. Konečně zase budeme mít svého "císaře pána". Jak že to říkal Anton Špelec ostrostřelec ? Císař pán není v ů l , von je korunovanej....
  • Co je na tom hitem ? Toto pravice potřebuje, mít za prezidenta, staříka, který sotva chodí, sotva mluví a sotva myslí.
    • Vysoké stáří - senilita, demence.
  • To že vůbec tahle duševní troska kandidovala je vrchol bezpáteřnictví a drzosti.
  • Kdyby bylo v tom hnoji trochu slušnosti a sebereflexe, tak se odporoučí k sýkořici a neotravuje svou bezmeznou vychcaností lidi xindl rakouskej *16*
  • Nemohu si pomoci, ale obávám se, že včerejší výsledek voleb byl možná poslední záraz do vazu této republiky. Pokud se mi to nezdá, včera obyvatelé této země dali možná zelenou k dokončení likvidace našeho státu. Že přeháním? Možná, ale jak si mám vysvětlit, že národ pošle do druhého kola Karla S., člena současné vlády, která se podepisuje na pokračujícím ekonomickém a hospodářském úpadku. Co Karel S. vykonal pro ČR tak významného, že si zaslouží ucházet se o post prezidenta? Že věčně pospává, neumí pořádně česky, ba ani nezná pořádně národní hymnu a jeho minulost taky není křišťálově čistá, i když media dělala co mohla aby vypadal jako velký český patriot. Je součástí vládnoucí sebranky, kterou zajímá pouze vlastní prospěch a osud této země je vůbec nezajímá. A pan Zeman? Co může nabídnout, jeho bonmoty těžko budou stačit a pokud se ohlídneme do minulosti, neshledávám, že by v politice patřil k těm, kterým šlo o dobro tohoto státu a jeho rozkvět. Nechcese mi věřit, že by národ byl tak naivní a chtěl tuto volbu. Nebo se opravdu mýlím a lidem je jedno, kdo jim bude vládnout, protože jim stačí, co si přečtou v Blesku či uslyší v televizi a vlastní úvaha je jim cizí. Opravdu si nezasloužíme lepšího prezidenta? Vypadá to, že asi ne, protože jinak by musel tento národ povstat a hájit svoje práva a svou zem proti všem, kteří parazitují na této zemi.
    Musím souhlasit s příspěvkem Martina, strašák komunismu je ten nejlepší prostředek k manipulaci lidí, oni mohou za vše. Je zajímavé, že v roce 1989 byla tato republika nezadlužená a dnes máme 1,7 bilionu dluh. Jak je to možné? Netvrdím, že vše bylo v pohodě, to určitě ne. Minulý režim měl mnoho chyb, ale to co dokázaly vlády od roku1989 až do dnešního dne se nedá srovnat. Vše, co se zde léta budovalo je pryč. Zemědělství, průmysl a vzdělanost, dnes je toto vše v troskách a naše závislost na západních produktech, mnohdy odpadového typu. Možná jsem trochu odbočil od tématu, ale já tam vidím určitou spojitost. Vše považuji za dobře cílený plán, revolucí s Havlem počínaje a současnou politickou bandou, i s Karlem S., pokračuje. A ktomu se váže i poslední poznámka, pohrávám si i s myšlenkou manipulace voleb, neboť mocenské struktury nedopustí narušení plánu. Řeknete si, asi blouzní, prosím,otevřete oči a používejte vlastní rozum, možná mi porozumíte, proč takovéto poznámky. A jako vždy podotýkám, je to pouze můj (ale doufám že i jiných) názor a nemusíte s ním souhlasit.
    • Naprosto SOUHLASÍM je to i můj názor.!!!!
      • K tomuto smutnému, leč pravdivému komentáři nemám co dodat. Aleš *9*
        • Cizinec, který sem přišel restituovat majetky, člověk bez vzdělání, říká o sobě , že byl hostinský a lesník. Havel ho dostal do politiky.
  • Ale vždyt to lid chtěl...knížata,hrabata a když je má tak se diví...ZLATÍ KOMUNISTI *14*
    • tu poslední větu nemyslíte vážně, že ano? *3*
  • Pokud by měl být prezidentem Karel,tak to snad ne!!! Po včerejším jeho zpěvu, bych se musel/a/ stydět. Jaký reprezentat ČR ve světě,když ani nezná slova státní hymny. Další výsměch lidu a národu a důkaz co by se tady dělo. Další podpora zadlužování,rozkrádání i když nevím již čeho. A namísto zlidšťování společnosti ještě hlubší propad a umocňování bezohlednosti,nenávisti mezi věkovými populacem.Jak řekl M.Zeman, Karel by byl moderní,protože podporuje vše špatné a demoralizující. A to je vše říkající.
    • Tak jste měl navrhnout na prezidenta Karla Gotta, pokud je podle Vás pro výkon prezidentské funkce důležitá kvalita zpěvu ! Pan Schwarzenberg zpíval jak umí, spontálně a velmi upřímě. Něco takového jsem u pana Zeman ještě nezažil. Ten se umí leda upřímně ožrat !
      • Tu vůbec nejde o zpěv,každý se zpěvákem nenarodil,ale o slova a to je důležité.Jak se neumí naučit jednu píseň ,tak jak může vést celý národ. Může ale jenom do záhuby a ostudy. *1* Zemana na hrad taky ne i když je to menší zlo a ostuda ,ale je.
    • plně se ztotožňuji s pisatelkou. Pokud by to měl být prezident, tak to se raději odstěhovat někam daleko. Opravdu ostuda,že nezná ani slova hymny a to si říká že je čech. Fuj a hanba
      • Myslis si,ze Zakarpatec Pruzinskyij ta slova zna?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit