Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V interview pro německý, televizní kanál ARD odpověděl Vladimir Putin na otázky o situaci na Ukrajině a o vztazích Ruska s EU naprosto jasně...Tam na G20 v podstatě nebylo o čem rozumném jednat. Všichni se tam chovali, jak fanatici na setkání v Kostnici, když tam přišel Jan Hus...prostě mleli si pořád ty svoje "sankční argumenty" a nepřipouštěli jinou možnost jednání, jak kdyby byli uhranutí a když se cokoliv řeklo jiného, tak nikdo tam nebyl schopen kloudné řeči, pádného argumentu, jak tedy vůbec dál a o nějakých průkazných důkazech toho co se říká a neříká, tam taky nic nepadlo. V podstatě celé setkání bylo pokrytecké, impotentní a nebylo o ničem jiném, než jen o samovytunelované a totálně prodlužené Ukrajině co jen vychcaně nyní čeká, kdo to za jejich oligarchy a jiné darebáky.. všechno "odkaká" i zaplatí a ne o světových problémech o kterých se mělo jednat..Pak nemělo skutečně ani cenu tam být, byť jen o hodinu déle, než bylo nezbytně nutné..Další přítomnost by byla opravdu už jen zbytečná ztráta času se se zaslepenci a pokrytci jednat, protože oni nic takového, kromě toho "svého" ani nechtěli slyšet.
    • že jde ussákům o to dostat do EU jejich zboží, jinak už takhle nestačí tisknout žabí kůže. Tak zadluží Evropu a mají zas na chvíli klid *10*
      • Dost usáckého zboží je stejně vyrobené v Číně!
      • Ok proč ne.., nakonec obchoduje celý svět, podle toho, jak to kdo umí či neumí a hlavně, když je co pořádného nabídnout za dobrou cenu i kvalitu.. a klidně třeba i do Ruska, které má taky peníze a kde např.ruská "policie" zatím ještě stále jezdí v mnoha městech běžně v moderních autech Ford a není problém si tam zatím ještě koupit i jiné zboží a doprodej z USA i odjinud... Američani si, ale prostě musí s EU celosvětově zvyknout, že na cizí země a na to co jim nepatří se prostě nesahá s cílem to ukrást pro sebe a porobit v zájmu své "demokracie a svobody" i zadluženosti občanů, ale že když někdo něco chce, tak musí slušně a partnersky s někým vyjednávat s cílem obchodu i spolupráce a ne vyjebávat s cílem vazalství a dělat ještě z kohokoliv hlupáčka co by si měl i ve své zemi od nich nechat cokoliv líbit a ještě za to poníženě poděkovat a za pár šupů či dokonce zadarmo jim všechno dát, aby se ti cizáci a malá menšina nenažraných darebáků napakovala na desítky let či dokonce staletí na úkor většiny co jen jí to má patřit a sloužit, třeba i na úkor té vychcané menšiny darebáků, parazitů a jiných vychcánků ...
        • Američani neumí udělat pořádně ani osobní auto. Kdo má v americe peníze, něco společensky znamená a chce být viditelnější, jezdí v německých autech (BMW, Mercedes, Porche).
  • ...ani se mu nedivím, že se mu nechtělo poslouchat falešné žvásty o ""demokratizaci Ukrajiny, které on tak vehementně brání""...

    Ti zaprodanci a zrádci svých zemí mu nesahají ani po kotníky.
    • Rozum do hrsti "poučen" slepičím mozkem, rozumuje!
  • Proč Kosovo ano a Krym ne? Ptám se tě ope s krvavýma rukama!
    • Mě by jen zajímalo, co by říkal západ, kdyby Skotsko uspělo v referendu a osamostatnilo se. Je zajímavé, že tam právo na sebeurčení dle mezinárodních norem bylo uznáno i samotnou Cameronovou vládou a jediné, co mohli dělat a dělali, byla různá prohlášení a přesvědčování, že s nimi se bude mít Skotsko lépe. Ať už byl výsledek zmanipulován nebo ne, realizace samostatnosti Skotska byla v případě úspěchu naplánována na přechodně období do roku 2016 a nikdo to nezpochybňoval. Ale už jen samotné připuštění tohoto postupu jasně ukazuje, že takový způsob osamostatnění je v pořádku. Na rozdíl od Kosova.
    • Protože Kosovo pkánovaně "osvobodili" humanitární bombarďáci " z OSN a ameriky, aby do evropy zatáhli ještě více muslimů - a protože krym zcela nečekanš a demokraticky a bez krve a válčení udělal referendum občanů. To je ťafka kterou humanitární bombarďáci tak lehko nestráví.
  • Pane Putine, se zločinci, vrahy a zabedněnenci se nevyjednává! A to jste pochopil. Sbíráte body, body u slušných občanů, kterým jde o skutečnou svobodu! Právo na práci, důstojný život a na vzdělání dětí a hlavně jejich bezpečnost. S negrem zde bude jen spálená zem. Negr je masový vrah a i v UESESA to podřadní vymytí tupci vědí.
  • Nevážení páni politici. Uvědomte si už konečně, že kdyby nebyl Putin u koryta, tak je tam nějaký magor a už by byla válka. On má víc rozumu než vy všichni dohromady. Je zavádějící, že západní kapitalistická sebranka chce dobít jiný kapitalistický stát. Je jasné, že za vším stojí jen peníze a nerostné bohatství. Člověk je až na posledním místě!!!
    • ... nauč se správně psát a zese zajdi, "dobivateli" :)))
      • reagovat nijak nemusím, máte to částečně v názvu. V dobil, mám správné íčko. *2*
  • Byl to čin velkého státníka který ukázal jak Západními pokrytci pohrdá!

    Západ uznáva Americkou krádež Kosova které vzniklo v rozporu s mezinárodním právem
    ale rozhodnutí lidu Krymu prohlašuje za zločin.
    Západ na puse bojuje proti drogám. USA přitom v Afghanistánu drogy pěstují ( Taliban
    je zakázal) a z Kosova pak proudí k nám do EU.
    Na papíře máme svobodu. Avšak lid Irska musel hlasovat tak dlouho doku v referendu
    neřekl ano. Nač je tedy referendum když můžete říct pouze ANO.

    Západní lež a nenávist dál ničí lásku a pravdu.
  • Taky bych asi odletěl, když by mě měla 6 hodin poučovat bývalá velmi aktivní a ambiciosní předsedkyně studentské organizace FDJ Merkelová.
    Ta by měla spíše poučovat Obamu proč jsou vojska USA stále dislokována v Německu po rozpadu Varšavské smlouvy a s ohledem na to, že hlavním poškozeným v II. sv. válce Německem byl Sovětský svaz a nikoliv USA, které na válce spíše vydělaly.
    • Jedine, co me u "Kohlova devcatka" zajima je to, co na ni Amici vytahli, ze je tak vuci nim "plasticka", ze kvuli Amikum poskozuje sve podnikatele svym pristupem k Rusku.
      Nemate o tom nejake poneti, vlku? Nebo alespon odhad, co by to mohlo byt? *3*
      • Merkelová zná takové vyschlé mozky, vyplněné ředěnou sračkou! Putka je n a tom stále hůř!
  • Putin to dělá dobře. Musí se postarat o svůj národ, kterému hrozí válkou. Není blbej a určitě dělají všechna opatření k tomu, aby se vymanili z vlivu USA, kam zavedl Rusko Jelcin. Putinem skončila éra, kdy si USA mohla dělat s Ruskem co chtěla. Putin se už nedá podvést Západem. Ukrajinu by měl ořezat, zamezit přístup Ukrajině k moři. Donbas a Krym s Oděsou jsou nárokem Ruska právoplatným. Ukrajina nemá historii státu a není to stát, který vzniknul běžným způsobem. Putin si musí udělat co potřebuje a konec dolaru se blíží, nebude hned, protože jiný systém trvá než se vybuduje a USA nebudou chtít čekat. Za 2roky, po volbách v USA, může reálně nastat válečná situace a budeme v prdeli. EU je první na řadě. Rusko nebude chtít mít v zádech vřed EU a svůj obchodní systém brzy spustí. Př.dnešní: "Blíží se další globální finanční krach. Víme to všichni, přiznává to i britský premiér David Cameron, píše v deníku Guardian George Monbiot. Jedinou otázkou zůstává, co se stane bezprostředním spouštěčem krize a kdy začne...." !!!
    • Stando dem-nte, zatím se krachu velmi blíží rubl a rusko. Jinak, jestli přijde krize, tak jenom proto, že každýmu magorovi, jako jsi ty, stát koupí PC s ADSL i do blázince. *1* *1* *1*
    • ... u tebe je duševní krize dávno za plného pochodu :)))
  • Je vidět, že Putin je velký státník a spousta politiků by si z něj měla vzít příklad.Dělá totiž vše pro lidi.
    • Aha, to by ale musel být minimálně Ježíškem, říznutým Dědou Mrázem ! *3*
      • že se jel podívat jak se ussáci vylodili v Estonsku a Lotyšsku a že podrobné informace má tisková agentura Slovenské republiky TASR, *12* *12* *12*
  • Nelze se Putinovi divit, když zkorumpovaní politici mu chtějí rozdávat rozumy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit