Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pěkná fotka !

    Tak takhle přesně si představuji někoho, kdo tlačí a nejde mu to. 

    Ten druhý má výraz jak když to tam smrdí !

  • Jestli náhodou není extrémní tato vláda.

  • "Ukrajinský (ne)vděk dál hýbe Evropou. Zasloužíme si ho i my, brzdíme Rusko, řekl Zelenskyj"

    Tak ministře.Zvaný Kuliočko.A co říkáš na takovou porci čertstvé demagogie. Vyhlášený válečný štváč se dožaduje něčeho pro běžného uvažujícího   člověka nemyslitelného. Před únorem 2022 do nekonečna provokovali rusáka. Rusák poukazoval, upozorňoval dožadoval se. Aby se ukončilo beztrestné zabíjení etnických rusů na Ukrajině. Tak se vydal vyprášit do Kyjeva kožich.A nyní máme uvěřit takové mohutné porci hlouposti? Takovému manipulátorství z Kyjeva? EU někoho provokovala? EU dělal v té době někomu naschvály? Rusák neválčí s EU. Rusák si vyřizuje účty s Kyjevem.Ale ten z Kyjeva nás do toho zatahuje. Ministerští hošani. Dalo by se to tam zakomponovat?Nebo nám pořád budete valit klíny do hlavy?

    • Ano, co si Ukrajinci zasely tak to teď sklízí . Bohužel zatahují do toho celou Evropu. V Evropě nikdo nevidí co se dělo na Ukrajině před konfliktem  a spíše to nikdo nechce vidět. Informovanost před konfliktem skoro nebyla, vázla, protože to nikoho nezajímalo. Teď se můžou všichni z toho zbláznit.

  • mun.go

    Tak zjevně nejvíce nenávisti je v Praze - pravda a láska tam nějak nevítězí ...

    ... konkrétně 39 nenávistných skutků letos zaznamenalo ministerstvo v Praze, s velkým odstupem následuje Moravskoslezský kraj s osmi případy a Středočeský kraj se sedmi případy. Žádné trestné činy s extremistickým podtextem nezaznamenalo vnitro ve třech krajích - Plzeňském, Královéhradeckém a Zlínském.

  • A milí spoluobčané a přátelé pozor! Jak se dostanete do hledáčku antisystémových skupin, je s Vámi ámen

    Víme o Vás, sledujeme vás vzkazují ti dva systémoví. 

  • Dva tupci od pohledu článek jsem nečetl protože bych vyzvracel oběd.

  • Současní oudruzi v pětidemolici se drží tohoto:

    "Nech odpadne, čo je kolísavé, nech odpadne, čo je oportunistické, ale nech v tej strane zostane, čo je pevné, čo je charakterné, čo chce za tento národ zápasiť"

  • Pokud se Ti např. na Hradě nelíbí komouš schvalující ruskou okupaci Československa, jsi zcela jasně ortodoxní proruský komunista. Logika ministerstva vnitra.

    • Ano. Tady už je tak pokřivené myšlení jistých politiků a většiny novinářů, že už to normálním, selským, logickým rozumem nelze chápat.

  • To jsou kecy ,kuliočko se zase vyznamenal a to vousatý jelito vedle něj určitě dumá jestli nás tu nerozeštvávají Severokorejské , Čínské, Maďarské , Chorvatské a jim podobné tajné služby.

  • "Někteří ortodoxní komunisté podle vnitra otevřeně zpochybňují demokratické principy."

    Manipulátoři z Prahy opět ukázali zaťatou pěst! A hrdě a čelem se postavili proti plánům ruských imperialistů. Hoši děkujeme! Stačí se rozhlédnout v MHD nebo příměstském vlaku. Stovky nepřátel principů demokracie. Nepřátelům demokracie se nelíbí, že jsme dokola masírováni informacemi o válce. Té která se nás netýká. Která je nám naprosto ukradená. Nepřátelům demokracie se krajně nelíbí, že naše pomoc Ukrajině není založena na dobrovolnosti. Je založena na přikrádání veřejných peněz určených na provoz státu. Tyto jsou sypány cizákům. Ale nepřátelé principů hovoři velice opatrně. Protože Kuliočko z ministerstva trvale hrozí prstem. Hoši, říká se to moc smutně : zlatí komunisti, zlaté ROH. Ti všichni alespoň někdy řekli - "a dost"!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit