Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jéje ofiko první nakažený 17.11.2019 , 31.12.2019 přiznání přenositelnosti člověk člověk (asi sežrali všechny netopýry a luskouny na tržišti) , nasledují tvrdé uzávěry , tuším že Wuchan má 11 mil.obyvatel a to už je řádná porce na uzavírku.😎

  • komunista a jím placení lidé netvrdí že se nestal , ale je nepravděpodobný 😎 ,( je to bordel , dřív měl komunista holou erdel ,kapitalista byl nepřítel a dneska se čeká že nám budou posílat prachy a ještě si rozumí s těmi nejbohatšími "demokraty")

  • Není , Benátky byly velkou tepnou obchodu mezi Asií a Evropou a tak to mají ještě trochu dodnes. Jinak první zdokumentovanou nákazou v Evropě byla ta čínská paní na jednání f. Webasto v Německu , včetně těch rodinných příslušníků německých zaměstnanců. Tehdy dostala Merklová zprávu že se to může týkat v případě pandemie 50 až skoro 100 % populace z institutu Roberta Kocha , ta analýza se již tenkrát týkala výhradně šíření nákazy aerosolem a nebyla zcela zveřejněna . Bohužel se ukazuje že byla pravdivá a jen tak mimo nějak to v Německu roste , vypadá to na vlny a možná po těch velikonocích může zavírat Česko hranice s Německem. Tak na panbíčka se raději dívejte v TV i když s vlnou jdete do teplejších měsíců nebo to rozjedete jak bureš na podzim a o vánocích u nás .Dva roky je minimum pro předpovědi i když jede očkování a tam je to min jedna generace. 

    Tak R<1 😎 , jo a pokud nosíte respirátor chrante si i oči i sluneční brýle jsou dobré a nenosit tam kde nikdo není , každý svinstvo potřebuje hostitele a venku nepřežije .Nekřičet . nezpívat a pokud možno vše v klidu bez stresu to snižuje koncentraci ve výdechu již nakažených , čili nositelů - generátorů virusu. To jsou jen "hoaxy" jak tvrdil soudruh Zeman , Babiš s Hamáčkem dohromady před rokem i když Hamáček coby příznivec komunistických oligarchů v PCR už měl obavy (možná i jinačí zdroje) a stejně ještě poníženě poděkoval Číně za "pomoc" a to řádně předraženou .

  • Je to asi řízení osudu že zase a znovu v Italii a z Činy. Stejně jako ve 14 století .  Italie , její vláda ma na rozšíření tohohle moru velký podíl. V okolí Milána se nachází velké množství různých továren a průmyslových objektů ze 70 a 80tých let. Řada z nich už byla opuštěna a chátrala. Do některých se vrátil život a určité skupiny „  podnikatelů „ v nich začali v podstatě na černo dávat dohromady zboží Made in PRC. Polotovary a pracovní síly dovezené také z PRC Podmínky k práci a životu mizerné mezi těmito lidmi , snaha vydřít co největší zisky zase maximální. Italská vláda od toho dává ruce pryč a nechce o tom nic vědět.  A zřejmě právě sem to zřejmě někdo z Číny přivlekl a tady se to začalo šířit do Evropy. Jednou prvotní nešťastnou událostí právě tam byl onen fotbalový zápas v Bergamu , sešlo se tam asi 60000 diváků a někdo to tam rozšířil. A potom už toho šlo samo do celého světa  jak známo.

  • TheGGG

    čína už má WHO v hrsti...

  • Ukazkova Fake news...

  • Ještě je třeba dodat: Pokud je únik koronaviru z laboratoře vysoce nepravděpodobný, potom je vysoce pravděpodobné, že byl vypuštěn úmyslně.


  • Půl roku před čím...?

    Před tím, než nezbylo Číně přiznat, že na covid19 u nich umírají lidé...?

  • Aha - takže WHO nám chce nakukat, že díky jednomu netopýru a luskounu, zemřelo, zatím, několik set tisíc lidí...?!!!

    Tak tomu by nevěřila ani  Lenka = a ta věří všemu a na každou blbost skočí...

  • Je s podivem že čím více se do něčeho krafá tak o  to urputnější je dokazování jediného správného názoru třeba i špatného , a sociální sítě k tomu mají dokonce i prostředky .Nic nového pod sluncem , škoda že se neozývají  pamětníci komunistů třeba s Černobylem , ta podobnost včetně třeba nadnárodních firem je  zarážející , no a že by se Západ rád chlubil  neúspěchy , ?,ale přeci jenom ta diskuze je trochu jinačí . Jinak nemusíš se mnou souhlasit , ale moc veřejných socek sítí je taková že i držitel Nobelovky musí držet bobříka mlčení pokud nechce riskovat karieru , viz to BLM nebo jak se to jmenuje .Prostě když si facebok myslí že je to kapénková epidemie a nikoliv aerosolová tak se budeš koukat na kejchajcího čínana který prská nudle na 7 metrů do nekonečna . Už vidim tu kancelář německého Webasta kde se předhání u stolu kdo na koho doprskne a kolik toho dostane , pak si ještě pro jistotu vymění posmrkané šnupáky co před vypráním používá celá německá rodinka doma , a přesto se rok popíralo že existuje aerosolová nákaza , jo cenzor v facebuku asi taky nebude nic chytrýho . 

  • Těžko dnes rozlišit o jakou formu šlo , ale skutečnost napovídá že se objevil 2018 v Číně , možná v USA ale i v Itálii od agenturních pracující dovezených z Číny (no taky nic nového , nejen u nás , kde třeba TBC bylo až na jednotlivce zcela vymýcené a po nástupu pracujících v 90 letech ze zemí bývalého SSSR se zase začalo šířit ,   otevřená forma TBC byla zjištěna i u jednotlivých turistů   třeba  z USA )Existovali a existují věci kde jsme na špičce , bohužel i naopak.

  • protože ta přírodní varianta SARS 2 je známa  v jižních provincií Číny už min. z roku 2018 , otázkou je kde se vzal ten exponenciální pandemický potenciál v 2019 .

  • v roce 2008 informoval šéf tajné služby PC že SARS je biologická zbran PCR , 2008 !!!Tehdy šlo ještě o kapenkovou formu a první epidemický potenciál byl zaznamenán v Londýně kdy došlo k doloženému přenosu z člověka na člověka . Uběhlo pěkných pár let kdy se laboratorně uměle navyšovala nakažlivost některých nemocí a nejenom v lidové Číně .V poslední době je největší problém najít toho přírodního hostitele (synteticky upraveného virusu ?) , také jinak netopýra co uletí 1300 km od své jeskyně .Ale to jsou jen" hoaxy" že .

    Takže čtěte , vše je dostupné ve vědeckých(ale i veřejných novinových , kde je výběr) článcích , uznávám že je to většinou v angličtině , ale pokud dál po přečtení  článků k tomuto tématu před rokem 2019 bude někdo věřit na výhradně přírodní původ , ??? .Jinak Ruská federace " děkuje" lidové Číně ,nadnárodním koncernům a USA že jim pomohli k vytvoření zbraní které oni neuměli , co kdyby to někde prasklo . Skutečně šéfová z Wuchanu se podílela min 5 let na laboratorním výzkumu  vyšší nakažlivosti v Evropě a  dalších min. 10 let v USA , koncern Pfizer má manufakturu mimo jiné i ve Wuchanu . Vše doložitelné , jen ta pravda jaksi není k mání . Kde jsou ty OSN závazky.

    Klidně to cenzore škrtni , možná to zejtra nebudeš moc neb z ventilátoru se blbě píše na počítači a rozdíl mezi mohu v pohodě a nemůžu nic je skutečně někdy jen 24 hodin , to je doložitelné pracovníky záchranky , nejen v ČR.😎

  • Opičáčku, možná se mýlím. Pokud víš v čem se mýlím a znáš fakta, rád se nechám poučit.

  • josef.chmela

    Ty tvoje bláboly opravdu ale opravdu komentovat nejde.

  • To nevím. Ale nesporně ten virus Čínská armáda vyvíjela mnoho let. A že se to vyskytlo v Itálii? Třeba to tam někdo z Číny zavlekl nebo to tam Číňani dokonce zkoušeli.

  • KIMCID

    To je jak tvrdit že JFK zabil Osvald

  • KIMCID

    Jistě nám vysvětlíš proč jak se objevil půl roku před tím v Itálii?

  • Ten covid (comunist virus dementing) unikl ve Wu-Chanu z vojenského výzkumného bakteriologického ústavu a má takové neobvyklé vlastnosti, že rychle zaplavil celý svět, dokáže mutovat a zabíjet zejména oslabené jedince. Ideální prostředek pro bakteriologickou válku proti celému světu, snížení přemnožené populace homo prý 2x sapiens a zavedení komunismu na celém světě. Pouhá náhoda? To snad nikdo soudný nevěří.

  • Nemyslím si, že by jim někdo někdy dovolil, dojít k jinému názoru. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit