Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pepíku, děkuji za podporu mého názoru. Vyslovuji Ti hluboké uznání a poklepávám Ti ba rameno, *2* *2*
  • Zase plácáš soudruhu kraviny. Ale nedivím se ti. Po četbě rudýho práva a litru vodky bych svět taky víděl rozmazaně a dvakrát. *2*
  • Zuzano, lidé se dělí na 1. muži, 2. ženy, 3. báby.
    Prozkoumej si své příslušné atributy a poznáš do které skupiny patříš. *1*
  • Hluboká pravda a moudrost tvého příspěvku jako vždy oblažila mé srdce v této temně rudé době. Drž se a nedej se. Rudé hordy zastavíme bratře
  • Pro Karlíka............ uteklo mi vlákno....................
    Ani náhodou, to bys mne urazil. A na to bacha *16* . Já náhodou jemnému šovinismu rozumím *1*
  • No s takovým paskvilem co vytvořili a říkají tomu daňový balíček bych na jejich místě svoji vládu nespojovala, je jasné že musí padnout, takže aspoň vidíte jakou mají vůči lidem zodpovědnost a zájem na tom, aby republika prosperovala. Oni nepřemýšlejí, že by se dalo ušetřit na vládních nákladech a zakázkách, ale sedřít lidem kůži z těla (i když na poměry v Africe se tu máme moc dobře). Holt si umanuli, že to bude takhle a šprajcli se, no tak holt půjdou od válu a zase budeme stát chvíli na místě. A to si říkají vláda rozpočtové zodpovědnosti, ale zapomněli si zjistit co to ta zodpovědnost je. *10* *9*
  • Feministka Co ? další moderní ptákovina co je dnes in *2*
  • Bez zprovoznění dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení co nejkrutějšími katy se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.Je třeba aby po revoluci odvedli katovští mistři takovou kvalitní práci,aby se ještě za sto let darebáci politice obloukem vyhýbali.A tak měli obyčejní lidé dost času položit základ pro důstojný život dalších generací.
  • Jasně, Karlíku, a já jsem bolševik, baba nebo čert? Už jsem z toho voĺaká zmetená *1*
  • Děkuji za uznání. Plně si ho zasloužím. Jako ostatně vždycky *2* *2*
  • to byla reakce na tebe Pepčo, ne na Vlka, ale neva, už jsme v tom zamotaní až běda *1*
  • Kam čert nemůže nasadí babu nebo bolševika nemám pravdu Zuzanko ? *2* *2*
  • No to je nadělení,Pepíku v pavilonu C není dovolen přístup k počítači.Ty si zase ukradl primáři klíče,že jo ?! Když máš zakázané vycházky,je to pro tvé dobro.Zase si prodloužíš pobyt v Bohnicích !!! já ti to říkal. *7* *7*
  • Pokud Nečasovu lhaní už nevěří ani odesáci,tak je to v jejich myšlení velký pokrok.
  • Pravda pravdoucí *5*
  • Však těm rudochům také o nic jiného nejde. Jen aby to málo co tady po to jejich půlstoletém "hospodaření" zbylo, aby si to rozdělili mezi sebe a své věrné. A z ostatních by zase udělali nevolníky, aby pro rudou pakáž pracovali.
  • Konečně se tu našel člověk který má rozum. Na těchto stránkách je to velmi vzácný úkaz *2*
  • Lepší Nečasova vláda než bezvládí nebo dokonce vláda rudých zločinců.
  • To věřím. při četbě rudých halo novin se k pravdě nepřiblížíte ani omylem *2*
  • Vy smradi z ksčm ! proč si říkáte strana která hájí ubohý pracující lid ? když vaši členové berou na naše poměry nadstandartní platy a odměny. V tom systému co jen kritizujete se obohacujete a žijete si v něm jako kapitalistická prasata v žitě.
    *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit