Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lepší Nečasova vláda než bezvládí nebo dokonce vláda rudých zločinců.
    • Pravda pravdoucí *5*
      • Děkuji za uznání. Plně si ho zasloužím. Jako ostatně vždycky *2* *2*
        • Seš trotl a vyšel si z . základní a opruzuješ pitkine
          • Chrochty chrochty rudý prasátko. *2* Kája se vrací ze schůze blbů tedy ksčm a v hlavě má zas přemíru kravin. Co taky jinýho se dá u červených pochitit že ? *2*
        • Pepíku, děkuji za podporu mého názoru. Vyslovuji Ti hluboké uznání a poklepávám Ti ba rameno, *2* *2*
    • Konečně se tu našel člověk který má rozum. Na těchto stránkách je to velmi vzácný úkaz *2*
  • Kam čert nemůže nasadí babu nebo bolševika nemám pravdu Zuzanko ? *2* *2*
    • Jasně, Karlíku, a já jsem bolševik, baba nebo čert? Už jsem z toho voĺaká zmetená *1*
      • Zuzano, lidé se dělí na 1. muži, 2. ženy, 3. báby.
        Prozkoumej si své příslušné atributy a poznáš do které skupiny patříš. *1*
        • A ty se dělíš na: čuráky, malé ptáky a kokoty, tak si vyber
          • Ty v tom dosud co se týká tvojí osoby taky nemáš jasno co ? *2*
        • No, vzhledem k věku se blížím k bábě *1* , ale jinak budu asi žena. Naše domácnost zahrnuje jednu ženu a tři testosteronové bomby, tak bych s feminismem asi daleko nedošla *1* . S humorem to jde líp *14*
      • Feministka Co ? další moderní ptákovina co je dnes in *2*
  • Pro Karlíka............ uteklo mi vlákno....................
    Ani náhodou, to bys mne urazil. A na to bacha *16* . Já náhodou jemnému šovinismu rozumím *1*
    • Dívčí anděl s čertem v těle. To přímo miluju *2* *2*
  • Komunistické bestie se opět chystají na zlověstný pochod Evropou. Za rudými hordami zůstávají vždy jen hromady mrtvol spálená rozkradená země a moře slz a nářků.
    S touto morovou nákazou je třeba bojovat a zabránit její snaze dovést naši zem zpět do lůna stepních loupežných kočovníků z východu.
    • Benito.Ty si si evidentně splet KSČM s ODS.Žejo? *3*
    • Zkus obklad, nebo si umyj pořirození vlažnou vodou, možná ten tlak na mozek přejde, hnuse.
      • Rudý potrefený musí ihned zakejhat *2* *2*
        • Onanuje-li před tebou matka a máš-li z toho vylízanou palici, tak tu kur-u nahlas na sociálku
        • Uklidni se blbe, nebo tě štrejchne
  • přestaňte strašit... n epadne dokud nebudou podepsány restituce....
  • Rudá propaganda šířená komouši na této stránce vyjadřuje naštěstí jen mínění malé izolované skupinky druhu ksčm který již stojí před vyhynutím. *1*
    • Dobrý, mysli si to dál...
      • Neblbni rudej. Propaguješ svobodu. to je na padáka z ksčm *1* *1*
  • co si jen počnem??? Doufejme že tato v historii nejlepší vláda morální a rozpočtově zodpovědná nepadne.
    • Dal jsem "plus", beru to jako aroganci, myslím, že autor také...
  • Tak toto potřebujeme, místo řešení problémů další handrkování se o vládní koryta. Komunističtí zločinci nalezli do krajských zastupitelství, díky tupému stádu, a rozvrat může pokračovat. Čím hůře, tím lépe, že soudruzi. Cesta ruské p.dele se otevírá. Putin už jistě chystá bratrskou pomoc.
    • Přesně tak tečko, přesně tak. Od parlamentních voleb se prakticky nic jinýho neděje. Jenom koukáme na panáky, kteří chtějí vystrkat vládní strany od moci. Nemají co nabídnout, ale vládnout jsou nachystají pořád. Chce se mi neustále zvracet. *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit