Přejít na výpis diskuzí
Zrudlý Sobotka a posměšky za kamerami. Toto se dělo během jmenování vlády
30.1.2014 | red
88 příspěvků
-
Tady je krásně vidět, kam ta tupá stranickost vede. Vyhotovitel onoho dokumentu je neskutečný pitomec, ale hlavně, že mu to politicky myslelo a "dře jistě jako kůň" na na stranickém sekretariátu. No a Bohuš je stejný pitomec, když takový dokument ani nepřečte. Kdyby to Zeman přečetl stejně tupě a jmenoval stejně tupě- bez opravy, to by bylo co? A "příznivci" Zemana by se z toho radostí zbláznili. Leč, nestalo se....
-
Myslel jsem, že už rudší nebude a on jo:
-
jen vzpomeňte jak byly chyby na prezidentském slibu... vytvořeném v Parlamentě... tenkrát za to mohla Něm,cová... ˇUředníků a draze placených platíme mraky.... KDO PAK JSOU A ČÍ JSOU TO TLAČENKY...Nebo si najímají nějaké draze placené firmy....???? Kam jsme to dopracovali... navíc copak premier neumí číst..to je tal tupej. a podepíše kdekterou hovadinu... no nazdar.. to se máme na co těšit... *1*
-
-
Pravda, pravda. Když chci něco zveřejnit, měl bych si to po sobě zkontrolovat. V tomto příspěvku jsem napočítal minimálně šest chyb. Zkuste si je najít. :-)
-
-
Špinavci od novin.Má to vyuční list minulý týden to prodávalo hamburgery v hladovém okně a nyní je to novinář v celostátním tisku.Lopata kam se podíváš.Včetně rektálního turisty Tiscaliho směrem ke Klauzovi.Jo Sobotka není žádný myslitel.Ale právě taková novinová chátra nemá vůbec nárok se o něj otírat.O kameramanech ani nemluvě.Upocené monterky důležitý výraz v obličeji umaštěný ksicht.Krasavci.Od pohledu.
-
-
nejvíc se o něj otřel Becherovka, ne?
-
ty chodis na svinstvo novinky.cz,ze znas Lopatu ? tiscali je neco zivyho,ňák jsem se tim nezabejval------jinak mas samozrejme pravdu--------zkus vyhodit televizi z okna je to docela fajn *1* *1* *1* *1*
-
ukoun ,necil se ,jdi delat pisare,ma to zapotrebi. *1* Davej pozor na pravopis,jinak ti zkrati
apanaz.Vis ,jak dusledny.
-
-
Vzhledem ke kvalitě zpravodajství by mohlo být novinářů klidně polovina a asi nikdo z čtenářů či diváků by to nepoznal. Snad jen majitel "zpravodajství". A vtípky, slušný člověk by nevyužil každé šance okopávat toho druhého, ale to se u nás nenosí. Co dělali všichni ze suit obou jmenovaných? Jistě "dřeli jako koně", jen to na ně dosud nikdo neodhalil.
-
Nejhorší je že články novinářů nejsou také bezchybné! Chtěl bych vidět kdo to tady po sobě samém cte? Já na to třeba seju, bit, bydlit, nadbitek, příbitek a ten jeden každý politik dobytek .
-
-
Však nevím co se novináři rozčilují. Když udělá chybu dostane pokutu on a né šefredaktor a zrovna tak zde dostane pokutu nějaká sekretářka a ne předseda vlády:-)
-
bidlit
-
-
tys to teda vylepšil františku, jsi češtinská hvězda
-
taky si nevidis do huby
-
-
Ne nevidím i když ji mám pod úrovní očý
-
a pravopis ti nic nerika
-
-
-
-
Bohušu, Bohušu, když už si dáš něco napsat, tak si to aspoň před odevzdáním přečti !!! ...:-)
No a jestl Bohuš ten papír četl, no tak to mi dochází slova... :-) -
-
Ani si to nepřečte. Je to blbec ! *12*
-
-
Dýchnout na mě zEman,jsem také rudý *3* ,ale ty chyby jsou NEOMLUVITELNÉ. Jak takový neumětel,případně někdo,kdo se neuměteli obklopí bude premierovat? V této republice(z politické sféry) není NIKDO,kdo by měl jakýkoliv předpoklad něco někam uspěšně vést ! *9* *9* *9*
-
-
kdyby to napsal Schwarzenberg, tak by to grafologové luštili týden a nakonec by zjistili, že ministrem obrany má být nějaký Adolf co už nežije!
-
-
uz jsi se posr@l ? *1*
-
-
-
No prostě jsi se ztrapnil v přímém přenosu Bohůšu.
Toho kdo ti psal tu žádost můžeš z kanceláře odeslat rovnou směrem zvláštní škola.
Dientsbier tvrdí to se mělo řešit za rohem a ne na obrazovce. To je demokracie
v podání protekčního hošíka. Ostudu zamést pod koberec a lidu předvádět jen
dokonalé nadlidi.
Zeman krásně zasmečoval vztekají se všichni. To jo ale Bohůš mu na smeč krásně
nahrál. *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Zeman udelal dobre ,mel ho hned odvolat a vubec by neudelal chybu.T****U na post
Premiera,Bohus je absolvent ZS. -
to *12* kdyz neni zrovna na mol dokaze bejt i vtipnej hulvat *12*
-
-
Tak už se ví, kdo je ten génius, co psal konečný text jmenování ministrů : odborná, prověřená, vysoce důvěryhodná , stranicky spolehlivá ČSSD a oddaná pracovnice /pravděpodobně s ukončenou základní školou /, stranického sekretariátu ČSSD. Musíme věřit, že "dře jako kůň" a má TOMU ODPOVÍDAJÍCÍ NADSTANDARDNÍ PLAT a čtvrtletní odměny. Určitě také něco málo na konci roku.
-
-
A do půl roku ji soboťák vopýchá a budou mít svatbu *2* *2* *2*
-