Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V první řadě by měla být zrušena strana TOP09, proč?
    Vznikla podle mého názoru nezákonně, klidně by mohla vzniknout, ale ne tak, že se odtrhne, takzvané křídlo z KDU-ČSL v čele s Kalouskem a vytvoří si novou stranu, kterou do parlamentu (Senátu) nikdo nevolil!
    Lidi volili KDU_ČSL a ne TOP09!
    Již tehdy měli být tihle zástupci, kteří přestoupili do nově vzniklé strany TOP09, z parlamentu odejiti a až po řádných volbách, pokud by uspěli, tak teprve mohli v parlamentu a Senátu býti!
    • Ano, to je pravda. Mě to také zarazilo, jak je možné, že strana, která nebyla zvolená ve volbách, najednou vystupovala ve sněmovně jako by se nechumelilo. Přesně jak píšete, pokud se členové KDU ČSL rozhodli tuto stranu opustit, měli zároveň odejít ze sněmovny a být nahrazeni náhradníky. Namísto toho tam tito přeběhlíci zůstali a zcela veřejně a protizákonně vystupovali za TOP09. To mě zcela utvrdilo v tom, že volby u nás jsou stejná fraška jako za komunistů.
  • No nevím, ale asi můj příspěvek do diskuze bude vymazán a mé IP adresa zablokovaná, ale musím napsat tohle: V příštích parlamentních volbách budu na 100% volit KSČM. Proč?
    Za prve, je to strana, která nemá žádné skandály, která nekrade ze státního rozpočtu a která má dnes již jenom ve své straně charakterní a chytré lidi, žádné vyčuránky, jako je pan soudruh Nečas, Topolánek, Štětina a jim podobné, těch příkladů je více!
    Takže já v přístích volbách a celá moje rodina, budeme volit KSČM, prosím Vás všechny, nepleťte si KSČ - tj. stará strana a nyní ji vede pan Štěpán, se stranou novou, která má jiný název a taky jinou strukturu členů, navíc i jinou ideologii, než měla původní a nynější KSČ!!
    • UŽ jako anonym jste velmi nenapadny soudruh volič,VÁM nevadí že komunisté vraždili nevinné občany,děti,starce,vyháněli je ze svých domovu,40 let ničili a rozkradli ČESKOSLOVENSKÝ STÁT,BEZTRESTNĚ.VÁM soudruhu VOLIČI VUBEC NEVADI že od roku do dnešního dne 2013 v ČESKÉ REPUBLICE V JUSTICI VLÁDNOU komunisté-u policie vládnou bývalí PŘÍSLUŠNÍCI STB,VLÁDA-POSLANECKÁ SNĚMOVNA,SENÁT,STÁTNÍ SPRÁVA JE ovladana KOMUNISTICKO STB zločinci,v českém státě podnikají KOMUNISTICKO stb nestvury-lidové milice-udavači stb,vyhazují a okrádají dělniky v praci,hraji si na velkomožné pány kteří si mysli že opětně budou plnit nevinnými lidmi KOMUNISTICKÉ lágry aby na tyto zdegenerované BOLŠEVICKÉ zrudy zdarma pracovali.to SOUDRUHU ANONYMNI PRASKAČI opětně chcete.děkuji,františek
  • Sociální napětí ve státě se určitě nevyřeší zákazem opoziční strany. Inflační nůžky se rozvírají a narůstá množství občanů s příjmem hluboce podprůměrným. Žádná z koaličních stran nezveřejnila program jak udržet životní úroveň podprůměrně příjmové skupiny občanů.
    Činnost opozice je v kritice činnosti koalice. Jestliže ve státě je více než 2/3 podprůměrně příjmových občanů je jenom otázkou času, kdy se tyto 2/3 občanů spojí k požadavku na zajištění důstojné životní úrovně.
  • Blekotat že nemá rád komunisty to může samozřejmě každý, ale to je tak asi všechno co s tím může dělat. Fakt, který žádné pravoblekty nepřeřvou, je ten že za dvacet let demokratůry jsme tu celkově (nejen ekonomicky) daleko víc vprdeli než za těch slavnejch komančů *12*. Tak už si to konečně přiznejte, ať už jste v pravo, levo nebo kdovíkde.. podívejte se pravdě do očí i když to bolí *7*
  • Kdo si pamatuje, státní rozpočet před rokem 1989 byl vždy vyrovnaný. Bylo to za vlády komunistů.
    Žít na dluh se stalo módním a enormí nárust státního dluhu nastal po vítězství "demokratických stran". Všechny miliardy státního dluhu jsou v soukromých kapsách milionářů a miliardářů, kteří neřečnili na náměstích a v parlamentu, ale pilně přenášeli státní peníze do svých pokladniček.
    Zakázat opoziční parlamentní stranu je krokem politiků, kteří nevěří svým vlastním výrokům a třesou se nejistotou o své vlastní židličky a prebendy.
  • Tak já už sama nevím. Pravice chce zrušit komunisty, přitom svým jednáním a vystupováním se mi jeví jako náhončí volebních hlasů pro KSČ *8*
    • Jestliže chce pravice, (to je hlavně ODS a TOP09) nechat zrušit parlamentní stranu KSČM, tak jsou na tom úplně stejně, jako totalitní strana KSČ, pod vedením soudruha Gottwalda!
      Takže se nám zase opakuje historie, to je po cca 60 letech! Úsměvné to není, bohužel, je to velice smutné zjištění, že potomci kovaných komunistů (Topolánek, Nečes, Kalousek a spousta jiných politických kouzelníků), chce zakazovat zase nějakou politickou stranu, protože ta strana má již nyní větší podporu, než ta jejich (ODS, TOP09)! *8*
  • Zrušte komunisty.
    Vrátí se znovu a tvrdší.
    S nimi pak přijde zákon.
  • Řešit komunisty nyní, to je naschvál nám voličům, abychom zapoměli na koalici a nato jak nám škodí! Štvou nás proti spoluobčanům, máme se vrhnout na komunisty jako psi na předhozenou kost! Tak s námi chtějí manipulovat, aby se co nejdéle udrželi u moci! Nepodporujme vládní klíšťata, která nám odsávají zločinně naše peníze a krmí jimi jen své kamarády a top manažery, kteří si oproti minulému roku na platech polepšili, uvádějí ro media, o celých 41% nahoru. A ostatním se muselo ubrat 10% dolů a firmy toho využily pěkně tvrdě, čekají nás tvrdší daně. V žádném případě nevolit dosavadní koalici a dát si pozor na Zelené, kteří budou chtít hrát zase svoji roli, jak ji hrály VV a předtím oni sami s Bursíkem. Nezapomeňte na to co nám udělali s energiemi a jak musíme platit jejich zdražování, které Zelení porsadili pro své kamarády! Pozor na Zelené! Současné vládní lumpy a poslance musíme dostat pryč - demonstrace, stávky, generální stávka, předčasné volby!!! Dostaňme je od vesla!
    • Zelení jsou politický dobytek ,který bude třeba zapřahnout do žentourů,aby přes převodovku poháněli elektrický generátor.Tak vyráběli ekologicky čistou elektrickou energii a zároveň odčińovali škody ,které této zemí nadělali.
  • Zakazvat KSČ. Na tom je jinen bývalý president Havel.neměl se s těmi lotry vůbec bavit.a postavit je všechny ke stěně,a tím by byl konec s komunisty. Ti dneska jsou synové těch lumpú kteří jenom těží s této strany.za komoušu se jim dařílo,ated také. a vy pitomci jimještě pomaháte.dřete jenom na ně a onise mají dobře. všichni dobře víme co to byli za lotři.Komunismus je záhuba národa.
    • Ty blbe,ti co dnes vládnou jsou ponejvíc lumpové,kteří v KSČ nebyli,ale komunistům dělali,když byli u moci,vše co jim na očích viděli.Za to byli odměňováni menšími korýtky.Takže se jim za komunistů špatně nežilo.Mnohdy to byl ,za komunistů,horší dobytek,než ti s rudou knížkou.Právě ,že nebyli v KSČ jim dopomohlo i k těm nejvyšším politickým korytům,odkud do dnes rozkrádají a zbídačují tuto zemi.
  • Kam to tzv. pravice za uplynulých 20 let dopracovala? Komunisté mají stejně volebních preferencí jako ODS. Současní vládnoucí politici jsou minimálně stejně nenávidění jako komunističtí papaláši, stát je rozkraden, rozprodán a zadlužen. Hlasy o zrušení KSČM proto vyznívají trochu legračně. Lidem jako zločinecká strana dnes připadá spíš ODS.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit