Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Měl jsem práci snů, jenže pak se v kolektivu začalo hodně taktizovat a každý si tam šel po krku. Poslední rok jsem měl v práci pořád peklo s tím, že jsem cítil tlak na svoji osobu, abych dal výpověď. Jenže proč bych to dělal. Byla to pohodová práce za velmi dobré peníze. Nakonec jsem ale dostal výpověď a podle mého názoru teda neoprávněnou výpověď. Bránil jste se někdo proti výpovědi? Soudil jste se třeba i někdo?

    • No ono tohle není jednoduché a jít se soudit neznamená, že 100 % vyhrajete. Je lepší se poradit s někým, kdo tomu rozumí. Já jsem byl v podobné situaci. Dlouho jsem se rozmýšlel, jestli to řešit nebo to nechat být. Nakonec jsem to ale začal řešit a našel jsem si společnost, která se tímto zabývá. Je to společnost https://neplatnyvyhazov.cz/ , která vlastně vaši situaci zdarma posoudí a když budete v právu, tak se za vás budou klidně i soudit. Vy přitom nebudete nic platit. U mého případu to dopadlo tak, že došlo skutečně na soudní řízení a já jsem z toho nakonec měl ještě velmi tučné odstupné.

  • Díky za zajímavý článek. Taky jsem si bohužel prošla obdobím, kdy jsem prakticky ze dne na den přišla o práci a musím říct, že tehdy jsem z toho byla dost zoufalá. Naštěstí jsem se rychle sebrala a začala se dívat po něčem jiném. Chvíli to trvalo, ale poměrně rychle se mi podařilo najít novou práci v pekárně. Plat jsem tam měla lepší a dokonce i o trochu více volného času, takže nebylo co řešit. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit